Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Всього знайдено 9, показано з 1 по 9.

Тема: Законна ли конечная стоянка маршрутки №47 на Шмидта перед КМ ?!

ROBOCOP
    Guest

Exclamation Законна ли конечная стоянка маршрутки №47 на Шмидта перед КМ ?!

Цитата Допис від pal Переглянути допис

Кстати. а маршрутчиков, которые постоянно паркуются на Шмидта прямо перед перекрестком перед КМ, согнали? Ну реальный беспредел - вместо того, чтобы кльтурно стать на поворот в правом ряду, приходится становиться в среднем!
    http://zovzakona.org/showthread.php?...0046#post30046
    Пофоткал конечную маршрута №47. (когда фоткал утром - стояло всего 2 маршрутки. Днём их там больше 3-4 штуки)

Хотелось бы услышать мнение форумчан - законна ли там остановка маршруток №47 ? и не создают ли они препятствия для транспорта ?

Моё мнение: если уже там предусматривать остановку маршруток, то нужно было делать остановочный карман - тем более размер тротуара позволял это сделать. Переделать, конечно, никогда не поздно, но поезд уже ушёл. Дятлы.

Звідки Ви
    2:464/1100
    Дописів
    4 257

Типово

вопрос законности/незаконности явления решает не "мнение форумчан", а нормативные законодательные акты и соответствующие органы.

если же ТС интересуется отношением форумчан к данному факту -- лично мне категорически оно не нравится, хорошо бы перенести эту остановку к паласу.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    4 082

Типово

Я вже відповідав з цього приводу у "придурках", але...

Осьь таку штуку я проектував на 3 курсі в академії на місці сьогоднішнього оптового ринку:
    (обережно, файл 5 Мб)

Критий паркінг уміщує 570 автомобілів, різні сервіси для машин, кімнату відпочинку, кафе, стоянку для велосипедів тощо. Якщо не випендрюватися з формою (ну я ж робив архітектуру, а не просто коробку), а взяти й поверхи з 3-го по 6-й зробити аналогічно з 2-м (164 місця), то в паркінг влізе понад 800 машин!!!

При цьому вулиця Шмідта взагалі може бути очищена від припаркованих авто, а її габарити у межах червоних ліній (53 м біля вул. Боброва і 64 м ширини біля Карла Маркса) взагалі дозволяють її зробити на 5-6 смуг, трамвай пустити по виділенці й посередині влаштувати бульвар!
    Усі зупинки громадського транспорту переносяться до центрального входу в ринок (дивимось розмітку на проїжджій частині)
    (Дивимось уважно генплан з фрагментом вулиці у верхньому правому кутку зображення - територія навпроти центрального входу в ринок, між "Колгоспником" та старим цирком)
    Проект узяв 2 місце у якомусь там конкурсі проектів у Києві

ЗІ: на розміри на планах та розрізі не звертайте уваги, я робив креслення в одній програмі, потім перекидав в іншу, там трапився якийсь глюк.
    Крок між колонами (опорами) - 8 400 мм вздовж і в поперек. Виніс консолей - 4 200 мм. Загальний габарит споруди - 84х72 м (якраз на всю територію оптового гадюшника).
    Востаннє редагував buddy: 13.04.2012 о 13:16

Дописів
    12 622

Типово

Цитата Допис від deivan Переглянути допис
    вопрос законности/незаконности явления решает не "мнение форумчан", а нормативные законодательные акты и соответствующие органы.
    Гм. А наличия знака "остановка запрещена" недостаточно? Сразу опережу тех, кто начнет рассказывать про особый статус общественного транспорта - таблички "остановка автобуса" там нет тоже
    Т.е. маршрутчики однозначно нарушают ПДД, остановки по ПДД там быть не может.

ROBOCOP
    Guest

Типово

Браво. Смелая идея. Бодренько так.

Цитата Допис від buddy Переглянути допис
    Я вже відповідав з цього приводу у "придурках", але...

Осьь таку штуку я проектував на 3 курсі в академії на місці сьогоднішнього оптового ринку:
    (обережно, файл 5 Мб)

Критий паркінг уміщує 570 автомобілів, різні сервіси для машин, кімнату відпочинку, кафе, стоянку для велосипедів тощо. Якщо не випендрюватися з формою (ну я ж робив архітектуру, а не просто коробку), а взяти й поверхи з 3-го по 6-й зробити аналогічно з 2-м (164 місця), то в паркінг влізе понад 800 машин!!!

При цьому вулиця Шмідта взагалі може бути очищена від припаркованих авто, а її габарити у межах червоних ліній (53 м біля вул. Боброва і 64 м ширини біля Карла Маркса) взагалі дозволяють її зробити на 5-6 смуг, трамвай пустити по виділенці й посередині влаштувати бульвар!
    Усі зупинки громадського транспорту переносяться до центрального входу в ринок (дивимось розмітку на проїжджій частині)
    (Дивимось уважно генплан з фрагментом вулиці у верхньому правому кутку зображення - територія навпроти центрального входу в ринок, між "Колгоспником" та старим цирком)
    Проект узяв 2 місце у якомусь там конкурсі проектів у Києві

ЗІ: на розміри на планах та розрізі не звертайте уваги, я робив креслення в одній програмі, потім перекидав в іншу, там трапився якийсь глюк.
    Крок між колонами (опорами) - 8 400 мм вздовж і в поперек. Виніс консолей - 4 200 мм. Загальний габарит споруди - 84х72 м (якраз на всю територію оптового гадюшника).

ROBOCOP
    Guest

Типово Мой вариант остановочного кармана:

Дописів
    224

Типово

Сам проезд мимо Озерки является каким -то ужасом.В предпраздничные дни проехать просто нереально.Свою лепту вносят незаконные стоянки автомобилей и остановка маршрутчиков, и все это под знаком "Остановка запрещена"!Возникает вопрос к "доблестной" ДАИ, почему ни одного экипажа нет на этом отрезке улицы Шмидта? Ведь сумма штрафов в бюджет города может реально наполнить последний,значит возникает вывод,кому это выгодно? Владельцы рынка, видимо "РЕШИЛИ" вопрос с руководством ДАИ.А мы должны терпеть пробки.......

Звідки Ви
    2:464/1100
    Дописів
    4 257

Типово

ljaby, вы, наверное, удивитесь, но я систематически наблюдаю наряды ДПС, которые дрючит водителей припарковавшихся под запрещающим знаком машин.
    да, вижу редко, но систематически.

Дописів
    224

Типово

Редко -явно не означает -систематически!!!!!!! Словарь Даля -РЕДКИЙ, противопол. частый,Систематичное, -ческое ученье, стройное, порядочное, порядливое, последовательное, разумное, правильное, обдуманное, постепенное....

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті