Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Всього знайдено 4269, показано з 1 по 20.

Тема: Интернет-магазины - отзывы, рейтинг, мнения

Комбінований перегляд

Типово

Цитата Допис від Цветочник... Переглянути допис
    Поступило предложение в каталоге оставить только магазины, которые имеют официальные представительства/пункты выдачи в Днепропетровске.
    Кто, что думает по этому поводу???
    Моя аргументація така: зараз практично всі ІМ доставляють Новою поштою. Відтак у каталог треба включати або всі інтернет-крамниці з України, або робити якийсь новий критерій відбору, тому що додавати всі - не має ані сенсу, ані можливості. І каталоги можна знайти в інтернеті, як і конкретну крамницю. Критерій "Представництво у Дніпрі або знижка для gorod.dp.ua" я вважаю найзручнішим, з огляду на місцерозташування цього каталогу. Мені такий підхід зручніший і як користувачу. Я буду знати, що є місце, де я можу побачити виключно дніпропетровські інтернет-крамниці (тому, що наприклад, переглядати 15 крамниць з каталогу по одній категорії, і шукати чи є у них представництво в Дніпрі чи ні - довго і незручно). Якщо це правило не розповсюджувати на магазини, вже представлені в каталозі, то тоді автори нових заявок можуть висувати претензії: "наші конкуренти є, а нас не включаєте".

Ще є варіант. Для дніпропетровських представництв робити детальний огляд (як зараз) з розбивкою по категоріях, а всеукраїнські - просто кидати в один довгий перелік.

Дописів
    7 328

Типово

Представительство в г. Днепропетровске или магазины г. Днепропетровска?

А скидка форумчанам на мой взгляд должна быть обязательной, ведь городской портал очень посещаем, а размещение на данном сайте в специализированном разделе где тебя можно легко найти - это своего рода реклама.

Типово

Цитата Допис від Avaria Переглянути допис
    Представительство в г. Днепропетровске или магазины г. Днепропетровска?

А скидка форумчанам на мой взгляд должна быть обязательной, ведь городской портал очень посещаем, а размещение на данном сайте в специализированном разделе где тебя можно легко найти - это своего рода реклама.
    Представництво. Офіс, де можна отримати товар, або повернути (без надсилання до якогось іншого міста своїми силами).
    Про знижку я з Вами абсолютно згодний, але це питання серйозніше і воно до адміністрації форуму швидше.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 272

Типово

Цитата Допис від didaio Переглянути допис
    Моя аргументація така: зараз практично всі ІМ доставляють Новою поштою. Відтак у каталог треба включати або всі інтернет-крамниці з України, або робити якийсь новий критерій відбору, тому що додавати всі - не має ані сенсу, ані можливості. І каталоги можна знайти в інтернеті, як і конкретну крамницю. Критерій "Представництво у Дніпрі або знижка для gorod.dp.ua" я вважаю найзручнішим, з огляду на місцерозташування цього каталогу. Мені такий підхід зручніший і як користувачу. Я буду знати, що є місце, де я можу побачити виключно дніпропетровські інтернет-крамниці (тому, що наприклад, переглядати 15 крамниць з каталогу по одній категорії, і шукати чи є у них представництво в Дніпрі чи ні - довго і незручно). Якщо це правило не розповсюджувати на магазини, вже представлені в каталозі, то тоді автори нових заявок можуть висувати претензії: "наші конкуренти є, а нас не включаєте".

Ще є варіант. Для дніпропетровських представництв робити детальний огляд (як зараз) з розбивкою по категоріях, а всеукраїнські - просто кидати в один довгий перелік.
    согласен, оставить с представительствами

Типово

Цитата Допис від Maza11 Переглянути допис
    согласен, оставить с представительствами
    Можливо у постійних учасників теми є інші думки, щодо покращення каталогу, що незручно, що хотілося б бачити, висловлюйтеся.

Звідки Ви
    Центр
    Дописів
    1 896

Типово

Можливо у постійних учасників теми є інші думки, щодо покращення каталогу, що незручно, що хотілося б бачити, висловлюйтеся.
    Вариант расположения магазинов не в алфавитном порядке, а в рейтинге
    Должно быть удобнее...Хотя наш LogitechMarket.com.ua и oreshki.com.ua наверно будет плестись в конце паровоза и только по тому, что клиенты не пишут отзывов на форуме.
    Причины вероятно 2:
    1.Наши покупатели не водятся на форуме
    2.Не считают нужным писать нам отзывы на форуме.
    Как заслужить отзывы на городском форуме?

Скидка для форума
    Далеко не у всех реализована система автоматической скидки по коду.
    По телефону как то не солидно и не наглядно, менеджер услышал, а курьеру не записал
    Размер скидки скорее всего не велик. Но идея в целом реализуемая и хорошая

Приоритет городским магазинам, но гиганты должны быть
    Нельзя говорить об электронной коммерции в Украине и ничего не сказать про Розетку.
    Как и у всех магазинов бывают затупы, бывают накладки.
    Всегда интересно, как в сложных ситуациях действуют гиганты! Обижают ли клиентов? Забивают болт? Или находят наиболее выгодный клиенту компромисс?

Типово

Цитата Допис від Kassiopeya Переглянути допис
    Приоритет городским магазинам, но гиганты должны быть
    Нельзя говорить об электронной коммерции в Украине и ничего не сказать про Розетку.
    Мова йде про представництва у Дніпропетровську. Неважливо де знаходиться головний офіс чи звідки походить крамниця. У гігантів представництва в Дніпрі є, тому вони і так, і так будуть у каталозі (якщо надішлють заявку).
    Щодо відгуків, то вони будуть додаватися до рейтингу на будь-які українські крамниці, з якими користувачі forum.gorod.dp.ua мали справу.
    Цитата Допис від Kassiopeya Переглянути допис
    Вариант расположения магазинов не в алфавитном порядке, а в рейтинге
    Це дійсно було б непогано, але важко уявити як це реалізувати технічно. Зараз відгуки і каталог - два різних пости. Відтак доведеться редагувати два пости. Відстежувати більше змін, робити більше операцій, а значить редагування займатиме більше часу.

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Мова йде про представництва у Дніпропетровську. Неважливо де знаходиться головний офіс чи звідки походить крамниця. У гігантів представництва в Дніпрі є, тому вони і так, і так будуть у каталозі (якщо надішлють заявку).
    Что за ерунда? Тема изначально была другая - форумчане делились ссылками на магазины, с которыми имели опыт общения и ссылки выводили в заглавный пост. А теперь вы хотите превратить тему в рекламник?

ИМХО, изначально было все правильно - магазины были поделены на всеукраинские и днепропетровские и/или с представительством в Днепре. Плюс также были заграничные магазины, в которых можно тем или иным способом совершать покупки в Украине

З.Ы. Если я просто хочу обзор интернет-магзинов, зачем мне городской форум?

Типово

Цитата Допис від Nat Переглянути допис
    Что за ерунда? Тема изначально была другая - форумчане делились ссылками на магазины, с которыми имели опыт общения и ссылки выводили в заглавный пост. А теперь вы хотите превратить тему в рекламник?
    ні, я не знаю, що Ви читали, але ніхто ніде не писав, що тему збираються у щось змінювати. мета - зробити тему зручнішою для відвідувачів, щоб можна було простіше знайти потрібний магазин і дізнатися правдиві враження про нього. коли тема створювалася, то логістика ще не була так розвинута в Україні. тепер же майже кожна інтернет-крамниця робить доставку по всій Україні будь-якого товару. відтак попередні критерії відбору крамниці для каталогу не дійсні. необхідно або додавати будь-які крамниці до каталогу, або визначати нові критерії. я пропоную в каталозі (перший запис теми) мати лише крамниці, які мають офіс у Дніпропетровську (де можна забрати товар або куди його можна повернути), або пропонують знижку користувачам forum.gorod.dp.ua. де у цих пропозиціях ви бачите щось про рекламник?

взагалі тема має три аспекти: каталог (перший запис), рейтинг (третій запис) і обговорення (всі повідомлення теми). моя пропозиція стосується лише критеріїв формування каталогу (першого запису).

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті