Допис від
didaio
Моя аргументація така: зараз практично всі ІМ доставляють Новою поштою. Відтак у каталог треба включати або всі інтернет-крамниці з України, або робити якийсь новий критерій відбору, тому що додавати всі - не має ані сенсу, ані можливості. І каталоги можна знайти в інтернеті, як і конкретну крамницю. Критерій "Представництво у Дніпрі або знижка для gorod.dp.ua" я вважаю найзручнішим, з огляду на місцерозташування цього каталогу. Мені такий підхід зручніший і як користувачу. Я буду знати, що є місце, де я можу побачити виключно дніпропетровські інтернет-крамниці (тому, що наприклад, переглядати 15 крамниць з каталогу по одній категорії, і шукати чи є у них представництво в Дніпрі чи ні - довго і незручно). Якщо це правило не розповсюджувати на магазини, вже представлені в каталозі, то тоді автори нових заявок можуть висувати претензії: "наші конкуренти є, а нас не включаєте".
Ще є варіант. Для дніпропетровських представництв робити детальний огляд (як зараз) з розбивкою по категоріях, а всеукраїнські - просто кидати в один довгий перелік.
Bookmarks