| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Дякую, дівчата за побажання! Але мені здається, що почалася сама темна ніч, яка перед зорею ))) (самая темная ночь бывает перед рассветом).
Минулий понеділок чоловік зустрів у реанімації, поки вияснило що з ним, визначілись треба видаляти жовчний, його це ніколи не турбувало.. ми у шоці, оперцію призначила середу, потім в ноьго соплі-пренесли на пятницю, потім на цей тиждень.. Додому відпустили на вихідні, ну а тут вже я злягла....
Курси для вагітних ж/м Лівобережний-3 та вул.Калинова
Сертифікована Доула (АФПБ)
Фуфка, поправляйтесь с мужем!@@
Легче всего осуществимы те мечты, в которых не сомневаются!(с)
Девочки, хочу себе купить натуральное оливковое масло первого отжима, высочайшего качества из Италии, но нужно собрать 20л, по цене выходит около 90грн за 1л. Уже есть желающие на 6 л
Статья о пользе оливкового масла.
Дівчата, усім-усім дякую за підтримку...
Фуфка, тебе желаю скорейшего выздоровления, а мужу удачной операции.
Юлек, см ЛС
namaste Я - Сонечко, зі мною приходить свято!
А ты нам на слово не веришь?http://forum.gorod.dp.ua/showthread....1#post16190376
44 - Орхидея_ тоже уже в "отнулясах", хотя я ее тут не помню... а в "ждушки" захаживала...
Lena1980 скоро буде випускниця.
я як правонаступника пропоную @мама@.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks