Ингредієнти:
Гриби шиітаке – 50 г
Куряче філе – 300 г
Лосось – 300 г
Креветки – 4 шт
Морква – 1 шт
Редис дайкон – 1 шт
Лимон -1 шт
Пучок петрушки
Зелена цибуля
Соєвый соус
Порошок васабі
Приготування:
замочити гриби шиітаке на ніч. Воду, в якій вони настоювалися, не виливаємо. Вранці в цій воді гриби відварюємо. Потім міняємо воду та відварюємо шиітаке вдруге.
Куряче філе нарізаємо невеличкими кубиками
Лосось викладаємо на паперові серветки, куди вбереться зайва волога. Потім нарізаємо рибу невеликими кубиками такими ж, як і куряче філе
Креветки очищуємо від панциру, але лишаємо хвостики
Коли гриба варяться вже у другій воді, туди додаємо кубики курячого філе
Нарізаємо моркву та редис і також додаємо у киплячий суп
Через 10-15 хвилин після того, як додали овочі, додаємо в суп лосось і креветки. Варимо після цього ще хвилин 5-7.
І останній етап приготування - це подача супу.
Нам знадобиться кругла часточка лимона. Вирізаємо м'якоть лимона, залишаємо тільки коло з шкірки. У центр кола з лимонної шкірки вставляємо пучок петрушки
Зелену цибулю нарізаємо дрібно й кладемо в тарілку.
У тарілку накладаємо гриби, креветку, курку і лосось з супу. Потім наливаємо в тарілку рідку супову основу.
Додаємо соєвий соус за смаком, а для гостроти - трохи порошку васабі.
Bookmarks