Добрый день!
Рис для приготовления суши 400г 15,00грн.
Рис для приготовления суши 1кг 29,00грн.
Готування рису
1. 0,5 кг. рису для суши промити водою доти, поки вода не стане прозорою.
2. на 0,5 кілограма рису потрібно 700-750 мл. води. Варите рис доти , поки вода не закипить. Як тільки закипить вода, зменшите вогонь до мінімального й варите доти , поки не википить уся вода.
3. Після того, як вода википіла, відкрийте кришку і нехай рис постоїть хвилин 10.
4. Готування маринаду до рису: на 100 грам рисового оцту додайте 1 ст. ложку цукру й небагато солі й розмішуйте доти , поки цукор і сіль повністю не розчиняться.
5. Перемістите рис у дерев'яну набе (дерев'яна миска для рису), за допомогою дерев'яної лопатки перемішайте рис із маринадом.
Нори для приготовления суши (10 листов) 20,00грн.
Нори для приготовления суши (50 листов) 70,00грн.
Норі – це японська назва різних їстівних видів червоних водоростей у вигляді тонких сушених листів. Норі мають легкий димний смак і незабутній тонкий океанічний аромат. Також поважно відзначити, що темні блискучі норі мають вишуканіший і приємніший смак.
Також норі включають великий комплект мінералів таких як кальцій, калій, вітаміни А, В і В12. З початку появи норі вони виготовлялися у вигляді пасти і тільки потім у вигляді листів, якіу свою чергу нагадують зелений папір. Норі використовуються для приготування суші, у водорості норі завертаються рис і якісь інші інгредієнти і від впливу рису норі стають м'якшими і приємнішими на смак.
Обращайтесь![]()
Bookmarks