Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
Я жахалочку розповім. Даруйте вже.
Пила по рекомендації лікаря спочатку Діане, потім три роки Ярину. На ОК дуже-дуже давно, перерву робила на те, щоб зробити-народити-вигодувати дитину.

Трішки більше року тому вирішила припинити пити ОК (набрала кілька кг ні з чого - грішила на таблетки) - і от тут я зрозуміла, що таке пекло *-)

Проблеми зі шкірою виникли одразу - посипало і фейс, і спину, і груди. Правда, за пару циклів само пройшло. Але стан шкіри обличчя на ОК був значно кращий - факт.

Проблеми з венами з"явились саме після припинення прийому ОК - вени на ногах гуділи і випинались, я була в шоці, вечорами плакала від болю. Пропила кілька курсів Троксевазину, попустило через якийсь час.

Ну а через 4 міяці після прийому останньої таблетки полізло волосся. Реально від моєї колишньої гордості - шикарної шевелюри - за кілька місяців лишилася чверть. Боялась розчісуватись, голову мити - в руках залишався жмуток волосся.

Скільки я намазала на свою наполовину лису голову гривень , скільки ковтнула їх у вигляді вітамінів різноманітних - не буду говорити, бо самій страшно. Аналізи, консультації лікаря - все це було....

Чесно кажучи - у відчаї вже вирішила, що почну знову пити таблетки, готова була пити їх все життя, аби нарешті припинити лисіти*-) Аж організм оговтався, сприйняв всі вітаміни-намазки-припарки і нове волосся почало рости рекордними темпами

Такий от досвід. Хепі-енд, можна сказати, але скільки нервів і грошей це коштувало!

При всьому, продовжую вважати ОК найбільш надійним і зручним засобом...Але схоже, що краще пити їх все життя.

ЗІ: аналіз крові - ідеальний, останні кілька років не палю.
Спасибо, пью первую неделю Джаз.Состояние в ногах, как немного отекли. Неприятно.