| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Да убирать
Нет не убирать
Чугункена комментировать - себя не уважать. Жалкий тип.
Вареники с мясом в сметане. ... (долой пеляменя)
Вот она, национальная идея, начала 21 века !
Убийство М.Гоголя раскрыто !
я все люблю и масло и сметану.
и пеляменя люблю и вареник. так что же мне делать???
У Харкові демонтували обеліск на честь возз'єднання України з Росією
У ході реконструкції проспекту Гагаріна обеліск, споруджений на честь 300-річчя возз'єднання України з Росією (1654-1954), був демонтований.
За словами очевидців, ще недавно обеліск був заново облицьований гранітом, а сьогодні був виявлений розколотим в районі перетину проспекту Гагаріна з Сімферопольським шосе і проспектом 50-річчя СРСР, повідомляє Госпром.
Ремонт і реконструкція проспекту триває.
Нагадаємо, навесні Харківська міська рада під час громадських слухань ухвалила перенести монумент на честь проголошення Радянської влади в України з площі Конституції. На його місці натомість планують встановити пам’ятник Незалежності.
Убийство М.Гоголя раскрыто !
а причем тут сметана?
ОНЕГИН, Я СКАЖУ ВАМ ПРЯМО,
БЕЗУМНО Я ЛЮБЛЮ СМЕТАНУ!
Осталось выяснить мелочь: кто именно нас кормить будет. А то сами себе мы такого не производим. Ни мяса, ни сметаны...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks