Повідомлення від Божої Матері,
Понеділок 20-го лютого 2012 року,
Промовивши Святий Розарій і Божественного Милосердя вервицю у себе вдома.Я отримав Послання від Божої Матері,
Вітаю моя дитино, Я прийшла сьогодні попросити багато молитов за те, що відбувається у вашому світі, вже багато змін відбулося, озирніться навколо і ви побачите багато речей вже не ті, якими вони були на цей раз останній погляд році, що відбулося всього за один рік свого часу, Я щаслива,бо багато дітей навернулися до Мого Сина Ісуса і Отця Мого, це добре і кожен день коли ви молитеся, ви сприяєте наверненню до Мого улюбленого Сина
дітей у всьому світі. Я ваша любляча Мама і багато багато Божих Ангелів збираються навколо вас, і ми отримуємо ваші молитви і ми приносимо їх до Бога Отця, і Він показує, милосердя та забезбечує навернення.Це настільки просто, щоб помолитися і попросити керівництва за те, щодо ваших прохань. Мій Син Мій Улюблений Ісус говорить, "просіть і ви отримаєте, стукайте, і двері будуть відкриті для вас, шукайте, і знайдете, подивіться і ви побачите, ваша країна була наповнена злом скрізь, відкрийте очі, моліться кожен день для грішників втрачених душ, моліться про те, щоб гріх аборту зникнув з сердець моїх дітей, моліться за Папу Бенедикта за церкву,оскільки багато змін, які відбуваються, як Я кажу, моліться за Ваш уряд,за своїх керівників, моліться за ваших ворогів.Це стало найбільш актуальним для моїх дітей в усьому світі для навернення,оскільки час, як ви знаєте, підходить дуже близько,це не піде на користь тих, хто говорить, що Я не знав що ця велика подія наближається,бо діти у вашому світі отримали повідомлення через всіх моїх возлюблених візіонерів по всій землі.Якщо б вам дали вибір виграти дуже великі суми грошей, які будуть підтримувати вас протягом всього життя, або врятувати дитину від вічного прокляття і привести його душу до Бога ,яким ваш вибір буде? Я засмучена так із-за всіх моїх дітей, які відвернулися від Мого Улюбленого Сина Ісуса, який постраждав і помер за всіх вас, щоб ви були б врятовані, будь ласка, будь ласка, будь ласка, відкрийте серця до Бога, і хай врятує вас і ваших дітей, поки ще не занадто пізно, перебувайте в постійній молитві в будь-який час протягом дня і ночі. Молитва є єдиним способом врятувати душу від пекельного вогню, дозвольте мені турботливій і люблячій Матері обійняти вас і всю вашу родину, просто прикличте мене у святе ім'я Моє, і Я буду з вами завжди. Коли вітри часу почнуть змінювати курс і рука Бога Отця спуститься на світ і вас, хто не вірить в Бога Отця та Його Заповіді --- це буде занадто пізно, тому Я прошу вас зараз йти до Отця і шукати Його любляче серце, коли очищення завершено на землі, і лукавий був засланий в пекло на тисячу років,і мир буде відновлений ще раз, Ви станете єдиним з Богом, з Отцем, Моїм Сином, Святим Духом, і ви будете жити в повній гармонії і будете в мирі протягом цього часу з Богом в Раю, бо так написано: У Книзі Отця Мого, будь ласка, залишайтеся в стані благодаті і йдіть на Святу Божественну Літургію і приймайте Святе благословення Євхаристії- Мого Улюбленого Сина Ісуса, йдіть на Сповідь і очищайте душу щоб бути готовому на час і годину, в час, я розповідаю вам про це з великою Терміновістю діти мої.Ви були створені з даром слухати і бачити використання того, що Бог дав тобі, дитя Моє ти воїн Бога з вашою роботою. Я так задоволена вашою роботою з моєю найпотужнішою і Святою Вервицею Побідоносцею щоб поширилася по всій Ірландії, будь ласка, продовжуйте вашу роботу для навернення, все буде добре, то, як було зроблено для вас, щоб повернутися в мій Улюблений Храм в Knock, це буде в літні місяці, цей візит принесе велику радість для Моєї Церкви в усьому світі.Я залишу тебе з миром у своєму серці, спасибі за відповідь на мій заклик, Матір Миру і радості Ave Maria ...
http://www.joesjourney.net/12211-2/
Bookmarks