Вот почему проплаченных все больше и больше?
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Вот почему проплаченных все больше и больше?
Особисто мені дуже подобається як промовляє Бог до Glynda Lomax
ось одне з її послань:
Надійшло до Glynda Lomax,
Princeton-Texas, USA
Субота, 5 листопада 2011
Дні все ще темнішають
Я молилася про повідомлення для блогу ток-шоу радіо в четвер увечері, коли Господь почав говорити зі мною.
"Скажи Моїм дітям вони повинні підготуватися на майбутній рік по-особливому,у спосіб що незнайомий багатьом із них. Наступний рік принесе виклики,з якими багато хто не стикалися раніше ,виклики з якими ви не будете знайомі. Проблеми у кожній країні будуть відмінними.
Багато хто з вас буде рухатися в новому духовному рівні, це наступного року, на новий рівень в Мені. Це має бути новий рівень Мого чудового становища,до якого деякі з вас вже звикли.
Вкрай важливо,щоб ви залишалися спокійними,оскільки зміни відбудуться у вашому житті, які перемістять вас на цей новий рівень. Ворог зробить все можливе, щоб змусити вас боятися, але Я бажаю щоб ви не боялися. Я хочу вашу повну довіру і слухняність. Ті, хто не буде коритися Мені, і тих, хто відмовляється вірити Мені, знайдуть свій шлях важчим в найближчі місяці.
Оскільки Я рухаюся в напрямку часу ваших мрій і бажань, Я сам вклав це у ваші серця для такого часу, як цей. Ви були доопрацьовані і готові, що ви можете встати і сяяти в цю годину.
Багато з вас, хто звернув з шляху, що є правильним, пропустили Мій початковий план, але в Мене є інший план, який ви будете виконувати. Так, є ще багато роботи, діти Мої, перед прибиранням і у всіх є завдання для виконання.
Скільки ви дозволили Мені уточнити ви визначаєте, наскільки сильно ви можете використовуватися в цей час. Якщо ви відкинули знання, якщо ви відкинули мудрість, якщо ви відмовилися ще ходити Моєю дорогою,яку ви будете участь мати в урожаї душ?
Новий наступний рік принесе шокуючі події, події, які ви раніше не бачили. Він повинен стати роком перших у багатьох відношеннях. Мої справжні діти повинні залишатися безстрашними, незалежно від того, що вони бачать що відбувається у світі.
Світ що навколо вас, сповнений хвилювань, Мої діти, і він стогне про повернення Мого Сина. Все більше і більше, збільшення хвилювання йде. Це час, коли ви будете все більше покладатися на Мій Мир, щоб підтримати вас, бо нічого вам не повинно здатися напевно, і справді багато чого не так, як здається.
Тримайтеся ближче до Мене до цих пір, ніж раніше, і Я буду вести вас у дорозі, щоб ви йшли. Існує спосіб, який, здається існує прямо в серці людини, але ви потребуєте Моєї мудрості щоб пережити це.
Шляхи повинні бути темні перед вами, оскільки дні стають темнішими. Існує трохи світла на землі зараз, і лише є деякі, хто ходить Моїми шляхами . Я буду вести і захищу Мої власні творіння, Я освітлю ваш шлях.
Тримайтеся близько Мене кожен день. Я зроблю вам шлях, щоб світитив перед вами.
[url]http://wingsofprophecy.blogspot.com/
дозвольте здивую вас,бо сам особисто сплачую рахунок за інтернет...Крім цього,ніхто мені не платить,до цього завдання кличе Бог через Святого Духа,а я ж не можу відмовити Йому.Це все рівно що сказати дружині я не люблю тебе...
Коли маеш справжню любов до Бога і людей,-тоді не думаєш про вигоду і нагороду.Нагорода вже є і вона на Небі,проте є і догана,яку потрібно вчасно відпокутувати,і бажано поки ще живий...Бо покута після смерті, важча...
Мир вам і Божої любові!
Все приехали.Атака христоботов!
от че ты кругом лезешь?создал человек тему-пусть в ней пишет...может ему легче от этого
А небо точно такое же,как если бы ты не продался....
Убей в себе государство.
Заглянула в Откровение от Иоанна и прочитала: "И я также свидетельствую всякому слышащему слова пророчества книги сей: если кто приложит кто к ним, на того наложит Бог язвы, о которых написано в книге сей; и если кто отнимет что от слов книги пророчества сего, у того Отнимет Бог участие книге жизни и в святом граде и в том, что написано в книге сей". Откр.22:18-19.
Могу засвидетельствовать вашими же словами, что и приложено, и отнято. Если готовы - кивните.
Фамар, не тяните. Владимир тут никому не кивает, только делает простые операции как и на других интернет-ресурсах: Ctrl+V Ctrl+V Ctrl+V
Разве его посты полностью повторяются? Надо бы внимательнее исследовать.
Вы знакомы с Откровением Иоанна, последней и единственной пророческой книгой Нового Завета? Если нет, мои цитаты и доводы будут малоэффективны.
Для начала можно заметить, что у Володимира (дальше пусть будет В.) явно католическая платформа с большим перекосом в экумению. Чем она мне не нравится? Чтобы было понятно: крысиный яд состоит на более чем 96-98% из нормальных, вкусных продуктов, а яда в нем столько, чтобы не испугать, но убить наверняка. Отделить съедобную часть от ядовитой после смешивания практически невозможно. Но яд работает!!
Апостол Петр пишет в 2Петра1:19-21: "И притом мы имеем вернейшее пророческое слово; и вы хорошо делаете, что обращаетесь к нему, как к светильнику, сияющему в темном месте, доколе не начнет рассветать день и не взойдет утренняя звезда в сердцах ваших, зная прежде всего то, что никакого пророчества в Писании нельзя разрешить самому собою. Ибо никогда пророчество не было произносимо по воле человеческой, но изрекали его святые Божии человеки, будучи движимы Духом Святым".
Апостол говорит об уже имевшемся пророческом слове (пророки Ветхого Завета), которое было записано за несколько веков до Рождества Христова. Разрешить пророчество может только Сам Господь, ЯВИВ его исполнение. Человек, как бы он ни "надувался", может только изображать подобие пророчества. Таких лжепророков Бог учил распознавать во Второзаконии 18:22.
Наш дорогой В. должен не только сказать, где записано пророчество, сказанное либо в единственной новозаветной пророческой книге, либо в ветхозаветном пророчестве, но он должен также сказать, как оно исполнилось или исполняется. Если же он только оперирует только общими словами и понятиями, он такой же пророк, как и воробей - орел. Или конкретно - или никак.
Пророчі повідомлення - Том I
2 січня 1997
Наш Господь: "Мої дорогі діти,оскільки Я почав цю серію уроків щодо Великого Попередження, Я буду продовжувати на цю тему описувати вам інші події які відбуватимуться в ці дні Великого Попередження В даний час Я зробив чутливими вас щодо особистої боротьби кожної людини, доведеться висповідати гріхи свого життя і шукати шляхи подолання їх недоліків. Це призведе до великого, глибокого, враження на кожну людину і викличе багатьох стати у безвихідне становище, впасти у відчай, і втрачати Святу Надію. Багато відберуть від себе життя, в той час як інші будуть шукати способи, щоб померти. Деякі з них будуть вмирати від природних стихій спричинених пожежами, землетрусами, повінню та інших стихійних лих, які прийдуть на Землю. Саме цю серію подій Я хотів би описати У цьому томі і в наступному.
У той же час,коли хмара зійде щоб покрити всю Землю, метеорит повинен вдарити Землю, спочатку його хвіст торкаючись куточків Землі, а потім весь метеор впаде в одному з районів Західної півкулі планети. Ті, хто знайомий з результатом зіткнення метеору із Землею буде визнавати наслідки що Я описую.
По-перше, ефект хмари пилу буде настільки великим, що заблокує сонце і вся Земля повинна стати, як ніч. Пил з метеорного потоку покриє Землю, залишаючи бруд скрізь і спалить землю і шкіру, якщо ви перебуваєте за межами. Рослинність помре і тих, хто опинився за межами сховищ помре від цих опіків. Тварини страждатимуть захворюваннями і повинні бути знищені. Люди, яким необхідно вийти на вулицю, ---що не рекомендується---, знадобиться приймати крайні заходи обережності проти пилу та хімічних речовин, що виділяться з хмар метеору. Нікому не рекомендується виходити на вулицю, і всі вікна повинні бути застраховані, так що пил не потраплятиме до вашого будинку. Це покриття повинне бути для багатьох цілей. Це тільки одна з причин.
Що ви можете очікувати, буде найнебезпечнішим. У зв'язку з надзвичайно горючою природою цієї хмари пилу і її небезпечні токсичні гази, багато будинків загоряться і будуть знищені. І все ж це тільки початок,оскільки більш драматичні події відбуватимуться.
У зв'язку з вкрай сильним впливом метеору на вашу планету, там буде проводитися найбільші з усіх землетрусів,що говориться про сьому чашу в книзі Апокаліпсис Святого Іоанна. У ньому говориться,що ця кара є найпотужнішим землетрусом. Справді, Я повідомляв, що весь верхній шар поверхні вашої планети має потрясти до 20 хвилин в деяких районах, в результаті чого всі будинки, які не є святими і молитовними будинками будуть знищені або серйозно пошкоджені. Цей землетрус спричинить великі тріщини в верхньому шарі планети, утворюючи великі тріщини і воронки, в які всі міста повинні зникнути. Землетрус повинен становити від 8.5 до 10 балів за шкалою Ріхтера в різних областях, які розташовані поблизу чи далеко від місця зіткнення метеора.
Всі землетруси будь-якої величини викликають перебої в газовій мережі, в електричних лініях, в телефонному зв'язку та інших послуг, в той час як дороги повинні бути знищені і будівлі обваляться.Це здасться, немовби Земля була зруйнована, але це не кінець,це тільки початок!
На додаток до метеору і великих землетрусів, руйнування міст, будинків, послуг, рослинності і робить все це, здається, як ніч, є ще одна подія попереду - більш жахлива, ніж ці дві події - і це поява різноманітних тварин, від маленьких мух, мурах, вошей, жуків, коників, і гризуни, які інфікують ваші будинки, осіб, продуктів харчування, і зробить ваше життя як постійний годинник.Довге очищення буде необхідно. Ці тварини вийдуть із землі під час землетрусу і розпочнуть серію епідемій з якими ви повинні зіткнутися, як і було передбачено в Писанні. Будинки повинні бути перевірені, вимитий одяг, а ви
стикнетеся з перешкодами. Я не можу підкреслити, що занадто серйозно повний вплив цієї великої події є феноменальний вплив на кожен аспект вашого життя. Ця постанова Мого Вічного Отця.
Багато хто запитував, чи ці події будуть мати передпочаток. Чи будемо ми знати, що це наближається? Так, дійсно. Вам всім буде відомо, через ЗМІ, що комета буде приходити. Ви також будете почувати себе, внутрішньо, заздалегідь знаючи, що щось Духовне ось-ось відбудеться. Ви розпізнаєте ознаки і чутимете про те, що Велика Попередження неминуче. Так що,- так,- ви будете знати, що це станеться.
Моліться, дуже старанно, Мої діти, і освятіть ваші будинки,бо ваш світ в буквальному сенсі зупиниться обертатися, ваше сонце буде заблоковано від вашого погляду, ваші дні неспокою триватимуть, що виявиться для деяких, нескінченно довго, але це буде тривати тільки приблизно тиждень. Звичайно, наслідки цих великих подій будуть жахливими. Деякі не зможуть знову жити так, як вони зараз живуть. Багато хто стане бездомними. Загибель людей повинна бути приголомшуючою,оскільки більше чверті населення земної кулі помре під час цих подій. І тим не менше це ще не все, як під час цих подій і після них. Багато людей не будуть знати про ці події і не підготуються.
Деякі люди мають небезпечних, токсичних представників компаній і атомні станції поруч з ними. Там будуть збої в цих хімічних заводах - і ядерні опади на великих територіях, можна очікувати. Хоча ядерні ракети не будуть використані в цей час, деякі з них можуть вибухнути самі через ударну хвилю від землетрусів. Таким чином, багато людей отримають ядерні опіки і страждатимуть захворюваннями від радіоактивних опадів. Контроль за цими токсичними елементами не вдасться,хіба що заводи будуть закриті або відключаться повністю.
Багато людей будуть страждати від падаючих часток і злив кислотних дощів. Великий холод розпочне знижувати температуру до 80 градусів нижче нуля. Це є від ефекту падіння метеора на Землю. Це має відбутися тільки після події Великого Попередження, протягом декількох місяців, але протягом цих місяців ви помітите, температура знижується, незважаючи на погоду що мала би бути теплішою через пору року. Великий холод повинен тривати 7-15 тижнів.
Важко уявити себе в цих умовах, але Я говорив вам про них протягом багатьох років. Моя Мама якось сказала, що потрібно дивитися на Боснію - в колишній Югославії - і інших країнах, понівечених війною, оцінити те, який ваш світ буде. Тут, з Великим Попередженням, у вас є умови, які схожі на війну, але не те ж саме, тому що війна ще не прийшла до вас. Тепер Я розповім вам про злих духів.
-Ісус. "
http://www.courlisius.org/en/warning-jan1997
Пророчі повідомлення - Том II
3 січня 1997
Наш Господь. ». Дорогі діти, Я буду продовжувати описувати вам явище Великого Попередження. Цей том опише те, що злі духи - демони пекла і антихрист, Люцифер - будуть робити і де вони будуть йти.Я говорю прямо до вас так, є кілька питань, дійсно, Моя дочка ви вже попросили Мене прояснити деякі заяви До них відносяться:. ». Як довго повинні залишатися нерухомі всі, коли біла хмара опуститься" Відповідь: "Поки всі відчують сутність гріха.Завмерлі об'єкти повинні залишатися нерухомими протягом деякого часу, тобто до того як впаде комета і розпочнеться землетрус. "
Тепер Мої діти, з причини, зазначеної вам щоб покрили вікна, щоб не бачити злих духів, яким буде дано дозвіл у це час, щоб показати себе вам. Ця причина буде достатньою, Я думаю, все ж є й інші причини, в тому числі вашу потребу убезпечити себе від падаючого скла з розбитих вікон, щоб захистити будинки від зараження комахами, щоб не бачити гнів Божий, і підтримувати певний мир у ваших серцях, що Бог дасть вам певний захист проти тих, хто буде бродити по вулицях у стані шоку, або зійшли з розуму від горя, відчаю, або тих, хто одержимий бісами.Для добра вашої родини, вам буде необхідно, щоб покрити ваші вікна. Для тих, хто має намір допомагати іншим у цьому становищі, Я пропоную вам почекати, тому що якщо ви вийдете на вулицю ви будете вбиті кислотним пилом і будете не в змозі допомогти всім. Зачекайте, поки криза пройде, пристрасті вщухнуть, і тиша повернулася. Запевняю вас, там буде багато кому допомогти.
Тепер під час цього часу, виття злих духів буде відчутно біля ваших вікон. Деякі голоси будуть члени вашої родини що їх відтворюють злі духи, щоб ви відкрили двері. Не робіть цього, тому що якщо людина перебуває за межами, будь то сім'я чи ні, вони помруть, так що ви тепер знаєте напевно що голос, є фальшивий і таким чином злі духи намагатимуться потрапити у ваші будинки. Якщо ви відкриєте двері, ви побачите цих злих духів і вам потрібно буде
багато святої води і молитви щоб з ними боротися, і не дозволити їм ввійти. Злим духам з цього часу буде дано дозвіл, щоб показати себе вам, щоб відрадити вас від ваших молитов і випробовувати вашу схильність до гріха. Ці зустрічі покликані переслідувати вас і змусити вас відмовитися від Бога. Ви повинні бути сильними і молитися щодня до Святого Михаїла, щоб допомогти вам з його ангелами воїнами.
Ці дні добігають кінця, коли Люциферу дозволяється бродити по Землі. Він знає, що його час,залишився обмежений і, отже, він зробить останній бій для отримання душ. Душі це його сила, чим більше він отримає душ для пекла,тим потужнішим він є перед Богом, Отцем. Він оголосить, який він великий перед Богом Отцем, тому що він досягнув так багато, - так багато душ.Натомість Бог Отець зачинить його в пеклі. Ні,- він не повинен піднятися на Небо, як і його наміри - а він повинен спуститися в пекло, як муха вдарена мухобійкою. Він не має ніяких привілеїв на Небесах. Його місце у вічному Пеклі. Там він буде панувати вічно.Пекло,це велика прірва ненависті, вогню, мук, зла, демонів. Так, це його місце, щоб правити в своїй гордині.
Люцифер говорить до тих, кого він контролює - по їхній вільній волі, - що він править у своєму царстві. Ну, так, але це і завжди буде одним з борошна ненависті, з неприємним запахом,моря сірки. Вічний Отець буде вимагати від всіх душ в пеклі визнання того, що Він є Бог - так, навіть під час Попередження, - але особливо на Загальному Суді. Усі, хто в пеклі, вийде і буде оцінюватися в душі і тілі. Бог Отець має бути виправданий. Таким чином, цілу вічність, вони повинні знати, що вони пропустили, чому вони страждають, і чим вони могли б насолоджуватися.
Це в пекло,демони будуть намагатися затягнути душі. Вони ненавидять Бога- Пресвяту Трійцю. Вони ненавидять усіх тих, хто любить Вічного Отця і живе життям в стані Освячуючої Ласки. Тому вони виллють свою отруту в словах і фізичного насильства відносно душ позначених Хрестом. Якщо вони самі цього не зробити, вони будуть надихати інших на це - і переслідування віруючих має стати повсякденним явищем для всіх.
Мене запитали чи інші релігії будуть страждати більше, ніж католики. Мої Католицькі друзі, є багато протестантів, які живуть чеснотами Священного Писання з великою серйозністю.Їм буде дано Світло і Дар Віри в Католицьку Віру. Вони, однак, страждають в тій мірі, у своїх гріхах, так само як і всі народи, усіх релігій. Всі Католики більше страждають, ніж інші, тому що вони отримали спеціальну Освячуючу Благодать через Таїнства.
Мене також запитали,чи діти будуть страждати. Всі діти, які згрішили будуть страждати в залежності від їх гріхів, як і всі дорослі страждатимуть пропорційно їх невисповіданих гріхів.
Дозвольте Мені зараз говорити про нехрещених дорослих та дітей. Всі діти і дорослі, які не охрещені, відчуватимуть повний вплив справжнього страждання Пекла. Вони будуть знати,що це обумовлено їх нехрещенням. Відразу після Великого Попередження багато будуть переслідувати їх значно,оскільки вони не захочуть втрачати свої душі від Бога Отця. Моліться, щоб вони слідували своїй совісті, і хай охрестяться. З тих, хто не стали охрещуватися, ---вони зробили своє рішення і підуть тоді в пекло, чи пізніше протягом трьох днів темряви, тільки ті, хто приготовані зможуть увійти в Царство Миру. Всі інші помруть. Тобто, всі ті, хто живуть за правилами сатани- загинуть. Саме з цієї причини Я дійсно можу сказати "тільки одна четверта частина теперішнього населення ", якщо хтось залишиться в живих, щоб увійти в Царство Миру. У ці дні Попередження, вони будуть попереджені. Якщо вони вирішили не охреститися або дати себе сатані, вони це зробили з власної волі. Бог є справедливий.
Дуже літні люди та особи, які є дуже хворі буде проявлено Милосердя, або через сон або прийняття заздалегідь в притулок. Всім людям які моляться, святі, доброчесні,., Які дійсно намагаються вести хороше і святе життя,- буде надана особлива благодать. Всі будуть знати свої гріхи і покарання, так, але особливу благодать буде надано цим людям щоб подолати свої страхи швидко, і звільнитися з розширених особистих страждань. Це просто, якщо вони дійсно намагатимуться. ---Ісус. "
Пророчі повідомлення - Том IV
5-го січня 1997 року
Наш Господь: "Мої дорогі діти. Я буду продовжувати консультувати вас стосовно Великого Попередження Пам'ятайте,Мої діти, що час і обставини Великого Попередження це дар любові від Вічного Отця,і це стало можливим завдяки молитвам і благодаті випроханої для вас Пресвятою Дівою Марією. Ви повинні їй дякувати, бо Вона випрохала цей дар любові для вас.
Тепер, не критикуйте такий дар любові,бо ви не усвідомлюєте реальний, можливий ефект. Це допоможе всьому людству зрозуміти, що Бог прощає їх і хоче,щоб вони були з Ним на Небесах у вічності. Це дає можливість навіть для затверділих грішників отримати дар спасіння, якщо тільки вони визнають свої гріхи і змінять спосіб їхнього життя на Землі. От це і все. Визнайте свої гріхи, і відверніться від своїх гріхів і зла.
Мої дорогі діти: Ми не хочемо, щоб ви всі були втрачені для Нас назавжди в Пеклі. Ми хочемо, щоб наші діти були на Небесах з нами. Ми створили для вас поселення, щоб жити з Нами. Ми підготували місце для всіх вас. Все, що вам потрібно зробити, це повернутися до Нас, вірити в Бога, сповідати свої гріхи і намагатися жити святими життями. Це час, коли багато хто, які є останні,будуть першими, тому що вони зізналися у своїх гріхах і навернулися до Бога своїми душами для вічного життя на Небесах.
Я хочу, щоб ви всі були зі Мною. Моя Мама і Я розмірковуємо, скільки відкликнуться на Наш заклик до святості. Будь ласка, Мої вірні діти: ви відкликніться на Наш заклик в даний час, в тому числі. Не думайте,про ваші достоїнства. Для тих, кому дано багато, багато і очікуватиметься від них.
Тепер, Мої дорогі діти, Я хочу поділитися ще кількома фактами про ситуацію: клімат у світі та соціальні проблеми стосовно частини Великого Попередження у всесвітньому перевороті щоб слідувати йому.
Я вже говорив вам, що буде у цілому світі нестача продовольства у зв'язку зі знищенням рослинності, і попросив вас мати запаси продовольства під рукою на батьківщині - і вода, і благословенний виноград.
Я вже говорив вам, що буде економічний колапс, і це буде відбуватися завдяки засіданню Всесвітнього Банку, щоб допомогти багатьом країнам.
Я вже говорив вам, що Майтрейя з Анти-Папою спрямує і обдурить вас в цей час вони скористаються всесвітньою трагедією і здійснять свої плани, щоб правити світом.
Я вже говорив вам, що війна між усіма народами розпочнеться за намовою злого керівництва в низці країн, які захочуть скористатися часом, коли великі країни дуже будуть вразливі і слабкі, в зв'язку з цими кризами.
Я вже говорив вам, що, аби отримати владу і силу, антихрист, потягне за собою загибель багатьох світових лідерів, а потім бути в змозі взяти на себе керівництво їхніми країнами. Запевняю вас, люди захочуть його своїм лідером.
Я вже говорив вам, що їжа буде унормована і через Знак Звіра всі люди отримають частку.
Я вже говорив вам ніколи не приймати Знак звіра, бо це знак 666 і із-за цього ви приречені на Пекло.
Я вже говорив вам, що святий Йосип з апостолами і учнями Моєї Пресвятої Богородиці почне підтримувати справжню Католицьку Віру в залишку Церкви через розкол що спричинить Анти-Папа, у зв'язку з його єрессю. Святий Йосип зібрав людей разом, щоб молитися. Він буде продовжувати надавати допомогу всім, хто бажає бути вірним догми і традиції Святої Римо-Католицької Церкви і Віри, щоб об'єднатися, щоб мати Таїнства, і підтримку Маріїнських священиків."(мова про рух священиків які в особливий спосіб посвячені Богородиці)" . Ось чому Я просив вас шукати святих священиків, які будуть служити Справжній Церкві в дні- до, і після Попередження, і під час трьох днів темряви.
Я вже говорив вам, щоб зробити ваш будинок освяченим,потрібно молитися кожен день разом в ваших будинках.
Я просив вас розмістити зображення Непорочного Серця Марії та Найсвятішого Серця Ісуса в кожній кімнаті.
Я попросив вас поставити Розп'яття і Св.Бенедикта медалики на всіх вікнах і дверях.
Я просив вас, щоб знайти і зберігати благословенні свічки для світла і тепла.
Я просив вас щоб знайти зображення святих, ангелів щоб захистити ваші будинки від зла також часто використовувати освячену воду окроплюючи ваші будинки.
Я просив вас тримати додаткові Четки(вервиці) і молитовники поруч.
Я просив вас запастися теплим одягом і ковдрами від холоду.
Я просив вас підготуватися, вимити, вичистити і зберігати товар від зараження комах шкідників.
Я попросив приберегти товари на ті дні, коли ви не можете їх отримати. Підіть, щоб купити їх, або отримайти гроші на їх придбання.
Всі ці речі, і більше ми попросили вас зробити, попередили вас, що вам потрібно - і тепер ви дійсно розумієте, чому я і Моя Мама з усіма Небесними Силами були так стурбовані.
Ваша фізична, психологічна та духовна підготовка має важливе значення для вашої безпеки, для вашого спокою. Але,знайте Мої діти, ваша Духовна підготовка проведе вас через найважчі дні. Тому ви повинні приготуватися сьогодні. Духовно. Будь ласка, не відкладайте це надалі .
Я вже говорив вам, що буде переслідування Католиків. Там буде позбавлення волі священиків і християн, як і в ті дні, коли єврейський народи були ув'язнені. Вони зруйнують ваші церкви,осквернять святі образи і Святу Євхаристію.
Тепер деякі з вас можуть запитати, хто такі «вони». Я вам скажу. "Вони" всі ті, хто "заявив, що" підпорядковані для Антихриста,- Майтреї. Ці люди, яких він змусить виконувати його накази, щоб допомогти йому досягти своєї мети знищити християнство, особливо Католицизм.
Я хочу чітко заявити тут: неможливо оголосити союз з Майтреєю і залишатися практикуючим Католиком. Мої діти, він є уособленням сатани. Він є проти Бога і Католицької Церкви. Ви не можете служити Богу і сатані, Мої діти.
Деякі з Моїх дітей не думають, що є проблема з цим. О, Мої діти, прокинься. Він антихрист. Майте на увазі, що звертаючись до Майтреї ви звертаєтеся до сатани. Тримайтеся подалі наскільки це можливо від нього. О, мої діти, ви бачите, як легко ви хиталися: його переконливі розмови, його намір є смертельним. О, будьте обережні, Мої діти, будьте обережні! Я люблю вас всіх. Ісус "
[b]
Пророчі повідомлення - Том V
6-го січня 1997 року "
Наш Господь: Тепер, Мої дорогі діти, мені потрібно поговорити з вами про те, що ви повинні зробити під час Великого Попередження, оскільки ви будете отримувати деякі повідомлення вперед і знайте також, щось ось-ось щось станеться,тому ви зможете трохи подумати про наявні запаси їжі і води, і приведення в те, що вам потрібно починаючи від комори або сарая чи туалету. Однак цей час настане швидко,тому зробіть це приготування,так швидко як тільки ви зможете, якщо у вас є кімната.
Так само відколи Сонячні проміння зійдуть на світанку у місяці, в якому сонце не піднімається рано, пізно ви почуєте і побачите драматичний початок до того дня і знатимете, що буде далі. Відразу знайдіть покриття для вікон і вийміть свічки і сірники повинні бути запалені. Окропіть ваш будинок святою водою приберіть у всюди, швидко, щоб всі могли зібратися для молитви. Діти повинні бути одягнені так само, як дорослі. Спробуйте зібратися воєдино.Приготуйте всі ваші чотки(вервиці), і якщо статуї(Богородиці,Ісуса Христа) не в тому місці, де ви будете молитися, принесіть їх у кімнату.
Тепер чекайте білу хмару, яка покриє все. Моліться,коли це прибуде і намагайтеся молитися протягом усіх цих днів. Нагадайте собі, і всім, що Бог любить їх, прощає їм їхні гріхи, і ви будете допомагати їм, коли вони почнуть відчувати біль або страждання.
Я просив вас, раніше, щоб спробувати допомогти тим, літнім людям, які живуть самотніми, приїхати раніше, щоб залишитися, поки все закінчиться. Деякі можуть відмовитися, кажучи, що вони хочуть бути вдома - так що якщо ви спробуєте, тобто це все, що Я прошу. Якщо вони хочуть,знайдіть місце для них щоб молитися, щоб залишитися, їсти, спати, якщо вони дієздатні.
Всі повинні відчути поклик Бога визнати свої гріхи і відчути внутрішній опік страждання за гріх, і відшкодування збитку. Я обіцяв вам, хто готовий, зробив добру загальну Сповідь і молився, щоб мати інтенсивний, але коротке розуміння своїх гріхів, таким чином щоб ви могли допомогти іншим. Я обіцяю вам це. Таким чином, ваша роль буде допомагати всім у вашій родині впоратися зі своїми почуттями, своєю печаллю, і молитися. Далі ви повинні будете повідомити їм, що відбувається зовні елементів, комети, різних явищ. Тепер вони будуть слухати вас,бо ви будете спокійними і прямими в вашому голосі, і всі зрозуміють, як багато ви знаєте,і це правда.
Нікому не повинно бути дозволено дивитися чи виходити на вулицю, як Я вже пояснив. Це буде дуже важко, але поясніть точно чому це так, і попросіть Ісуса і Марію, які допоможуть вам говорити про ці події в авторитетній манері.
Було б добре, привести тварин до вашого будинку, але якщо ви не можете цього зробити, зачепіть медаль святого Бенедикта навколо шиї. Деякі тварини будуть захищені в безпечних районах.В інших місцях, тварини можуть бути травмованими або хворіти, як Я вже пояснив.
Було б добре зараз думати про те, що їжа, яку ви могли б дати швидко для тих, хто голодує, - і як ви будете готувати, або якщо ви будете давати її холодною.Приготуйте чашки, і воду. Вра***те, що вода не може бути в трубах так і альтернативної утилізації відходів стічних вод слід планувати використання пластикових пакетів і великих критих ванн.
Якщо у вас був молитовний будинок,освячений будинок, ви отримаєте додатковий ступінь безпеки. Моліться про те, щоб Ангели захистили вас від пожежі або бурі. Тепер почніть молитися, читати розповіді дітям і допоможіть їм збережіть їх зайнятими. Спробуйте приготувати заздалегідь додаткові ігри та книжки. Пам'ятайте, новонароджені діти і діти будуть розміщені в тимчасовий сон, так що не турбуйтеся.Хай вони сплять прямо через все це, навіть кілька днів. Це інші діти, і дорослі, які повинні бути зайняті і прокинутися на молитву.
Всі ваші думки зараз повинні бути спрямовані на молитву. Моліться, щоб Попередження закінчилося швидко. Моліться за душі, які можуть мати відчай, щоб вони зрозуміли милосердя Бога і покаялися. Моліться також за себе і у відпокутуйте за ваші гріхи. Моліться, щоб залишки Церкви могли стати доступними для Вас.Попросіть Святого Йосипа, щоб допомогти вам. Моліться, щоб народи світу говорили «так» Богові і «ні» сатані. Моліться, моліться, моліться багато вервиць(четки)!
Продовжуйте спостерігати протягом цього часу. Попросіть когось щоб мати захист від зловмисників або вандалів, особливо в районах, де повені і землетруси викличуть великі потрясіння і руйнування. Моліться також, щоб ви родиною вижили . Моліться за інші сім'ї,за ваших родичів та інших.Присвятіть себе до Пресвятого Серця Ісуса і Непорочного Серця Марії, і просіть їх заступництва від вашого імені і від імені всього людства. Моліться також за тих, хто належить до сатани, щоб отримати від Бога мудрості, щоб знати свої помилки.
Моліться про те, щоб світ визнав, що Бог існує, і шукати прощення своїх гріхів. Будь ласка, моліться за всі ці речі, так, але особливо моліться, щоб ваша віра була сильною і щоб ви мали в собі мужність і Благодать у наполегливості.
О Моя дитино, Я запропонував вам формат щоб слідувати під час Великого Попередження. Ви можете включати і інші речі, але Я б не став забирати будь-які що Я вже говорив,бо це дуже важливо для вашого виживання. У ці дні ви будете боротися, щоб вижити, тому що економіка стане все більш нестабільною і їжа більш мізерною. Моліться щоб ви мали достатньо і просіть Мене поповнити харчування. Я можу зробити це через вашу довіру і віру.
Після того, як ви прочитаєте ці повідомлення, спробуйте молитися розарій(вервицю), що ви будете триматися, ви впораєтеся. Життя, як ви знаєте, ніколи не буде колишнім. Постарайтеся, щоб допомогти вашій родині, щоб зрозуміти це.
Мої дорогі діти: Ми з Небес повинні допомогти вам, якщо ви закличете нас. Ми прийдемо до вас на допомогу. Дайте Мені ваші губи щоб говорити через них добре і ефективно. Просіть Мою Матір про Благодать для вашої родини, тому що це для них час вірити вам, що і приготуватися.
Пам'ятайте, Мої діти: Ми ніколи не залишимо вас, але ви повинні пройти через Попередження,оскільки Вічний Отець постановив це.
Я люблю вас.--- Ісус ".
Пророчі повідомлення - Том III
4-го січня 1997 року
: "Мої діти. Саме в цьому томі Я хочу говорити про ті умови,про які говорилося в багатьох повідомленнях,саме тому ви не зможете чітко розуміти, де вони будуть вписуватися в цей план Бога.Так як Моя дочка попросила як, коли, як довго, деякі речі будуть відбуватися, Я буду намагатися відповісти на ваші запитання.
Одним з перших питань, заданих учасником молитовної групи Розарію Моєї дочки , коли вона читала їм ці повідомлення : "Чи чудо трапиться протягом року з моменту Попередження,чи це змінилося?" Відповідь: " Ні, терміни Чуда, протягом одного року Попередження,це може бути протягом дня або двох в кінці на кінець пори року. "Чудо це вже інша історія, Мої діти, і це слід не плутати з Великим Попередженням, ні іншими пророцтвами, невеликими застереженнями,покараннями, переслідуваннями,випробуваннями, епідеміями, війнами та іншими спустошеннями.
З часу трьох днів темряви що слідуватимуть "близько" після чуда, багато людей можуть сприймати слово "близько", що це має бути протягом декількох днів. Ні, Мої діти, "близько" може означати, від шести місяців до року після того, як чудо трапиться, але, запевняю вас з точки зору Небес, та вашої, це відбудеться відразу після чуда.
Я хочу дати вам перевагу арифметики. Якщо Попередження сталося одного року, диво може статися наступного, і три дні темряви на наступний рік.Оскільки це все має відбутися до кінця цього століття, і є три роки, що залишилися до кінця цього століття, ви можете розраховувати, що має статися. Це справжня арифметика. Зараз деякі події можуть відбутися протягом року, а не в кінці пори року або може статися так, що відбудеться все це протягом року, оскільки, якщо Попередження відбулося в один прекрасний день, чудо може відбутися через шість місяців ( ,що є протягом року), і три дні темряви протягом ще шести місяців.
Таким чином, ви бачите, що це не варто міркувати про точні дні, просто бути готовими у будь-який момент. Ви можете побачити, що повинно відбутися і події щоб планувати. Просто будьте готові. Ніхто не знає точної дати, крім Отця Мого Небесного. Це як і раніше вірно, але багато хто на Землі, як і на Небесах, знають приблизний час. Це так Мій Отець - разом з Мамою - можуть вибрати найбільш вигідний час. Моя Мама використовує кожну секунду, щоб отримати більше душ для Неба і для Бога.
Не бажайте щоб це все відбулося. Приготуйтеся з нарощуванням Ласки і Освячуючої благодаті,бо час переслідування вичерпать ваші почуття і у вас буде потреба у Благодаті яку можна знайти.
Інше питання, ви можете запитати, чи буде це безпечно в сховищах в ці дні. Звичайно, тому що ангели будуть пропонувати більш надійний захист, але Я запевняю вас, ви не будете застраховані від землетрусів, впливу комети або страждання від опадів. Ви будете більш захищені від злих духів і чуми. Ваші притулки, не будуть знищені пожежами. Ваша земля буде зеленою - і рослинність, тварини і вдома буде збережена, крім грішників , місця та події в цих територіях . Вони будуть почувати загальний вплив цих спустошень. Ось чому, навіть в безпечних районах або будинках, необхідно, щоб покрити ваші вікна. Тим не менш, ангели допоможуть вам значно.
Ви знаєте, ці безпечні будинки та ділянки буде прийнято в Правління Миру.Ці місця отримають особливу допомогу і захист, і тут буде краще, ніж в інших ділянках.
Мої діти, ви також хочете знати про способи, якими Ви можете мати справу з членами сім'ї, які не повертаються до Церкви чи не висповідаються перед Попередженням. Ці люди отримають особливі благодаті, завдяки вашим молитвам, але кожен з них має відповісти на цю благодать після Попередження, в індивідуальному порядку. Ви не можете врятувати іншого, хто залишається упертим на Божий заклик, але продовжуйте молитися, що коли-небудь вони будуть реагувати, навіть часом, перш ніж вони можуть бути прийняті. Пам'ятайте, що наполегливість у молитві за душі нагороджується Небом, чи є вони живими або мертвими. Тим, хто в пеклі не може бути надана допомога, але молитви що пропонуються для них можуть бути використані для інших, і Ласка випрохана через молитву буде запропонована, щоб ви втішалися і розуміли Боже Правосуддя.
Мої діти: Я хотів би зараз говорити про початок Великого Попередження За кілька днів ви будете знати, що природні явища на планеті змінилися .. За кілька днів ви дізнаєтеся, що ця духовна подія ось-ось відбудеться,бо ви будете почувати пробудження в своїх гріхах. Величезний вибух йдеться в пророцтві, а потім біла хмара, що осяде на все, це прийде тоді коли Сонце матиме кілька спалахів. Ці спалахи є ознакою того, що Божа Матір приходить, як "Ранкова зірка", щоб покрити Землю з її мантією, густою хмарою білого, товстого шару. Вона повинна починатися від міжнародної дати часового поясу і рушить зі Сходу, щоб покрити Землю. Того ранку ви будете все бачити схід сонця в той же час за рахунок цих спалахів. Закрийте двері, прикрийте вікна, почніть молитися. Не виглядайте назовні.
Потім комета вдарить Землю, яка припинить своє обертання - і білі хмари будуть містити все на місці. Земля продовжить обертатися ще раз після того, як наслідки гріхів людини відчують всі, і події, природу далі. Біле хмара має розсіятися в кінці, коли відчують наслідки гріха.
Тремтіння землі спочатку викличе всі зупинки, а потім величезний удар комети, потім вибухи та землетруси. Покриття Місяця і Сонця повинно бути викликане пилом спричиненим кометою. Це все триватиме під час Великого Попередження, так що ви будете в темряві протягом деякого часу. Вам потрібні будуть благословенні свічки, щоб вони горіли в ці дні, а також для виділення тепла. Будинки та міста будуть змиті в результаті землетрусів і повеней. Різні зірки спадуть з їхніх позицій.
Наступним великим явищем, але не шкодою, буде великий грім, який буде чути 24 години на день протягом всього тижня Попередження.Насправді, коли ви більше не почуєте грім великий,ви будете знати що це все завершилося.
Спочатку буде мертва тиша, а потім великий грім стрясе будинки і вікна, двері і всі речі. Вогонь, спека і блискавки повинні бути в атмосфері спричинені космічним пилом, хвостом комети і пилом від її удару. Ці ефекти,будуть від удару комети об Землю. Вогонь і блискавки
приведуть до пошкодження - навіть в закритих будинках - там, де грішники живуть. Ці будинки будуть в гріху.
О Мої діти, хіба це не краще, ніж потоп? Хіба це не краще, ніж всі повинні бути знищені в одному ударі блискавки? У крайньому разі, у вас є шанс жити, щоб змінити своє життя, визнати свої гріхи. Та, незважаючи на суворість подій, це краще.
Тепер, в результаті цих криз в усьому світі,Анти-Папа і Антихрист вийдуть і оголосять багато способів відновлення Церкви і світу. Горе тим, хто слідуватиме їх єресі і брехні. Це час, коли залишки Церкви повинні існувати. Це буде час коли апостоли та учні Пресвятої Діви Марії повинні надати вам Святу Надії і Віри.--- Ісус. "
http://www.courlisius.org/en/warning-jan1997
Пророчі повідомлення - Том VI
7-го січня 1997 року
Наш Господь: "Дорогі діти.Теми,про які Я хочу говорити, в цьому остаточному описові / урокові в лютому щодо Великого Попередження настання ознак того, що воно йде і що робити після того, як це закінчиться. Моя Мама порадила вам, що багато ознак з'являться в Небесах і на Землі, щоб попередити вас про те, що Велике Попередження неминуче. Вона заявила, що великий білий Хрест з'явиться в небі, і всі будуть захоплені його розміром і тривалості коли його буде видно. Він повинен бути видимим протягом 24 годин протягом тиждень відповідно до Попередження. Ще один значний знак-це зникнення усіх птахів, білок, кроликів та інших маленьких тварин в природі. Вони підуть, і їх не буде видно протягом багатьох місяців. Багато помруть.
Звичайно, найбільш важливим з усіх знаків повинні бути новини про те, що Святіший Отець залишить Ватикан і його не може бути знайдено. Ця новина буде супроводжуватися повідомленням, що єпископи і кардинали ті ще живі що мають можливість голосувати, буде обраний новий понтифік.У зв'язку з війною, як умови в Італії та Риму, Ватикану, заявляють у Ватикані йде в Єрусалим, де іудео-християнської альянс буде підписаний підтримку нового понтифіка. Новий Папа оголосить про свою підтримку Майтрейя як правителя, вчителя і пророка для
наступного тисячоліття.Мова про двоголового звіра описаного в Книзі Одкровення - Апокаліпсис Святого Іоанна. Мої дорогі діти: деякі це повинно відбуватися за кулісами, але багато чого буде дано великій увазі засобів масової інформації. Якщо всіх цих ознак не вистачає,- у вас буде ще більше.
За тиждень до Попередження Моя дочко, пророк з багатьма друзями - зателефонує у всі частини земної кулі, щоб розповісти вам. Повірте Мені, ви, можливо, не потребуєте такого заклику,бо все і так повинно бути настільки очевидним для вас. Але Ми повинні це зробити.
Внутрішньо ви також почнете відчувати вплив ваших гріхів. Так,навіть ще до Попередження. Крім того, багато хто почне бачити образи злих духів, а також спонтанного бачення Ангелів і Святих, бо там де присутні злі духи, Ми надаємо також добрих Ангелів.
Ви також помітите велику кризу на фондовому ринку і реальну фінансову паніку. Злети і
падіння фінансового співтовариства буде видно. У той же час розмови про війни і помста має бути в новинах. Набагато більшою історією засобами масової інформації буде, про підхід комети і спекуляції про те, яка вона велика, де вона потрапить на Землю, і проблеми,що виникнуть через її зіткнення із Землею.
Потім це описується як ряд ознак того, що Небеса бажають вам, щоб ви їх мали. Їх багато. Якщо ви пропустите один знак, у вас є інший в якості резервного. Ми хочемо, щоб ви всі дуже добре розуміли, що ця велика подія відбудеться, і її мету. Знання події допоможе врятувати душі і це зробить бажаний результат цієї події більш результатним.
Тепер давайте обговоримо, що ви будете робити після Великого Попередження. Як мені здається не повинно бути масової загибелі будинків, майна і життя. Люди будуть вимагати, щоб знайти Церкву, священика і католиків, щоб навчити їх вірі. Там буде багато бездомних або майно, багато хворих що страждатимуть хворобами - новими і незрозумілими - і деякі викликані радіоактивними опадами. Там будуть величезні області, які потрапили в тріщини після землетрусу або воронки, і, хоча новини курсуватимуть, всі розмови будуть про лікарні, Червоний Хрест, державну підтримку відновлення. Це типово у випадку стихійних лих, але не буде винятком із звичайного плану. Винятком буде те, що будуть декілька людей, щоб допомогти, а страхові компанії не матимуть коштів, щоб допомогти у відновленні будинків.
Там буде обговорення помилка зараження шкідниками і втрати врожаю, високі ціни на продовольство і відсутність доброї води, але у всіх відносинах люди будуть допомагати один одному в любові, тому що засоби масової інформації будуть прогнозувати великий холод, який буде після комети. Ви і Ваша сім'я повинні перебудуватися, щоб оцінити збиток і визначити, де ви знаходитесь:
Є робота, щоб повернутися до неї?
Чи будуть школи відкриті?
Хто-небудь захворів?
Чи були будинки пошкоджені?
Ви все ще маєте автомобіль або пальне? [Бензин?]
У вас є достатньо їжі, і де ви можете її знайти?
Ці та інші питання повинні займати ваш час. З усіх цих питань і проблем, ви також захочете відвідувати Церкву, шукати Сповіді, спробувати допомогти з новонаверненими. Вам потрібно буде подивитися, якщо ви можете пересуватися. У вас є велосипед чи кінь? Ви можете найняти їх? Чи готові ви до наступного події?
Тепер настав час молитися, щоб ви трималися за свою віру і не пішли злими шляхами у зв'язку з труднощами. Ви будете перебувати під величезним тиском - і такі дрібниці, як крадіжка продуктів харчування або накопичення їжі,брехня чи обман, може проникнути у ваше життя. Це гріх памятайте! Ви повинні спробувати уникнути гріха,оскільки ви відчуватиме тяжкість покарання за гріхи під час Попередження.
Мої діти: Я допоможу знайти для вас в їжу, якщо ви в любові, поділіться трохи з вашими сусідами. Не давайте багато -це не потрібно - але ви повинні брати участь в добродійності тим, що я можу допомогти вам у добродійності.
Тепер буде час для вас, щоб поділитися запасним одягом,що Я просив вас відкласти в сторону, а також ковдри. У благодійності ви допомагаєте іншим, і Я ніколи не покину вас. О, Мої дорогі діти: ці часи повинні бути різними,
Важкими - і більшість з вас ніколи не відчували нічого подібного. Ви ніколи не відчували умови як на війні. Це буде якраз як часи війни, стихійні лиха; трагедії.
Тим не менш, як ви знаєте, це тільки перша з великих подій. Далі йде нашестя комах і великий холодний період. Потім йде війна - ядерна війна,мстива війна, війна гіркоти, а також встановлення світового лідера, Майтреї, переслідування Католиків, а потім і Велике Чудо.
Я опишу більше про Велике Чудо, ще один провидець буде говорити про дату цієї події. Провидець з Гарабандалу повинен оголосити дату Великого Чуда, яке має прийти протягом року після Великого Попередження.
Ми з Небес чекаємо на ці події і молимося за всіх вас, щоб мати мужність і завзятість у вірі. Ми любимо вас всіх. Я сподіваюся, що ці уроки були корисними для вас.
Ісус Христос, Друга Особа Пресвятої Трійці - Бог. "
Повідомлення від Божої Матері,
Понеділок 20-го лютого 2012 року,
Промовивши Святий Розарій і Божественного Милосердя вервицю у себе вдома.Я отримав Послання від Божої Матері,
Вітаю моя дитино, Я прийшла сьогодні попросити багато молитов за те, що відбувається у вашому світі, вже багато змін відбулося, озирніться навколо і ви побачите багато речей вже не ті, якими вони були на цей раз останній погляд році, що відбулося всього за один рік свого часу, Я щаслива,бо багато дітей навернулися до Мого Сина Ісуса і Отця Мого, це добре і кожен день коли ви молитеся, ви сприяєте наверненню до Мого улюбленого Сина
дітей у всьому світі. Я ваша любляча Мама і багато багато Божих Ангелів збираються навколо вас, і ми отримуємо ваші молитви і ми приносимо їх до Бога Отця, і Він показує, милосердя та забезбечує навернення.Це настільки просто, щоб помолитися і попросити керівництва за те, щодо ваших прохань. Мій Син Мій Улюблений Ісус говорить, "просіть і ви отримаєте, стукайте, і двері будуть відкриті для вас, шукайте, і знайдете, подивіться і ви побачите, ваша країна була наповнена злом скрізь, відкрийте очі, моліться кожен день для грішників втрачених душ, моліться про те, щоб гріх аборту зникнув з сердець моїх дітей, моліться за Папу Бенедикта за церкву,оскільки багато змін, які відбуваються, як Я кажу, моліться за Ваш уряд,за своїх керівників, моліться за ваших ворогів.Це стало найбільш актуальним для моїх дітей в усьому світі для навернення,оскільки час, як ви знаєте, підходить дуже близько,це не піде на користь тих, хто говорить, що Я не знав що ця велика подія наближається,бо діти у вашому світі отримали повідомлення через всіх моїх возлюблених візіонерів по всій землі.Якщо б вам дали вибір виграти дуже великі суми грошей, які будуть підтримувати вас протягом всього життя, або врятувати дитину від вічного прокляття і привести його душу до Бога ,яким ваш вибір буде? Я засмучена так із-за всіх моїх дітей, які відвернулися від Мого Улюбленого Сина Ісуса, який постраждав і помер за всіх вас, щоб ви були б врятовані, будь ласка, будь ласка, будь ласка, відкрийте серця до Бога, і хай врятує вас і ваших дітей, поки ще не занадто пізно, перебувайте в постійній молитві в будь-який час протягом дня і ночі. Молитва є єдиним способом врятувати душу від пекельного вогню, дозвольте мені турботливій і люблячій Матері обійняти вас і всю вашу родину, просто прикличте мене у святе ім'я Моє, і Я буду з вами завжди. Коли вітри часу почнуть змінювати курс і рука Бога Отця спуститься на світ і вас, хто не вірить в Бога Отця та Його Заповіді --- це буде занадто пізно, тому Я прошу вас зараз йти до Отця і шукати Його любляче серце, коли очищення завершено на землі, і лукавий був засланий в пекло на тисячу років,і мир буде відновлений ще раз, Ви станете єдиним з Богом, з Отцем, Моїм Сином, Святим Духом, і ви будете жити в повній гармонії і будете в мирі протягом цього часу з Богом в Раю, бо так написано: У Книзі Отця Мого, будь ласка, залишайтеся в стані благодаті і йдіть на Святу Божественну Літургію і приймайте Святе благословення Євхаристії- Мого Улюбленого Сина Ісуса, йдіть на Сповідь і очищайте душу щоб бути готовому на час і годину, в час, я розповідаю вам про це з великою Терміновістю діти мої.Ви були створені з даром слухати і бачити використання того, що Бог дав тобі, дитя Моє ти воїн Бога з вашою роботою. Я так задоволена вашою роботою з моєю найпотужнішою і Святою Вервицею Побідоносцею щоб поширилася по всій Ірландії, будь ласка, продовжуйте вашу роботу для навернення, все буде добре, то, як було зроблено для вас, щоб повернутися в мій Улюблений Храм в Knock, це буде в літні місяці, цей візит принесе велику радість для Моєї Церкви в усьому світі.Я залишу тебе з миром у своєму серці, спасибі за відповідь на мій заклик, Матір Миру і радості Ave Maria ...
http://www.joesjourney.net/12211-2/
Glynda Lomax
Princeton, Texas, United States
Четвер, 8 березня 2012
Цей Рік
Мій народе, ви вперті проти Мене вашими способами ведення справ. Я просив вас щоб триматися Мене ближче, але ви ще й досі не чуєте Мене. Вас сверблять вуха, щоб чути тільки ті повідомлення,які ви хочете чути,що ваші вуха прагнуть і задовільняють ваше тіло, але це не ті слова, які ви потребуєте в даний час.
Багато чого наближається в світі,і ви не знаєте про це, і не готові поки до цього. Ви ще не готові до кінця всього,як ви це знаєте, але ви йдете по дорозі, як ніби ви це знаєте .
Часу все менше, і ви повинні бути готові до того, що знаходиться попереду. Чому ви не шукали Моє обличчя старанно для знань,що вам будуть необхідні у цей час? Ви думаєте, Мої слова були тільки для інших, а не для вас ?
Чому ви не показуєте Мені поклоніння, коли ви знаєте, це Я хочу це від вас? Я бажаю щоб ви наближалися до Мене кожен день у Поклонінні і Адорації-(обожнюванні). Те, що незабаром настане--- жахатиме багатьох з вас, і ви будете серед них, якщо ви не будете готові перебуваючи в Моїй щоденній присутності .Це буде відмінним від всього, що ви коли-небудь бачили до цих пір. Наблизьтеся до Мене, щоб Я міг надати вам поради про те, що вам знадобиться в той час,аби ви були готові.
Я бажаю,що Мій народ повірить Мені більше із-за загублених душ. Я бажаю вам почати по-справжньому вірити Мені, щоб зворушити серця загублених(духовно) близьких, бо Я бажаю, врятувати їх.
В цьому році Я врятую багатьох інших які здалися. Ті,про кого ви думаєте,що ніколи не навернуться до Мене будуть врятовані, якщо ви тільки вірите. Я хочу,прохання від Мого народу.Просіть з вірою, що Я врятую тих, кого ви любите, і Моя рука негайно і могутньо рухатиметься у відповідь на ваші молитви!
В цьому році Я наверну багато жорстких сердець до Мене.
В цьому році Я хочу щоб Моя Слава процвітала на землі - Мій народ буде свідчити прикмети і чудеса, щоб інші повірили в Мене і мали вічне життя. Я бажаю вам повірити Мені більше,бо Моя рука не є занадто короткою, щоб врятувати, зцілити, щоб звільнити.
Почніть зараз вірити в Мене більше,Мій народе, бо Я могутній Бог , добре здатний здійснити все,у що ви можете повірити Мені, і набагато більше. Ви обмежили Мене з невеликою вірою. Почніть вірити в неможливе,тому що неможливе для вас є легко можливим для Мене.Зі Мною, все можливо. В цьому році Я хочу могутньо рухатися на землі серед народу Мого, і серед невіруючих.
Я надішлю ангельські повідомлення до деяких Моїх вибраних у цьому році. Вони будуть мати мої інструкції.Чекайте на них.
Часу все менше, Мої діти. Будьте готові. Будьте готові.Чувайте й моліться.
Вірте в Мене щоб зробити те, що ви не можете зробити.
http://wingsofprophecy.blogspot.com/
Glynda Lomax
Princeton, Texas, United States
Понеділок, 5 березня 2012
Одноразовий Бог
Багато хто з вас дозволили опустити вашу пильність зараз, так як економіка показує ознаки життя знову, відчуваючи, що ніби ви більше не маєте потреби в Мені, але ви помиляєтеся.
Мій народе, ви не знаєте? Хіба ви не бачите, що відбувається навколо вас? Ви ніколи не спробуєте, щоб зупинитися коливатися, як тонкий очерет на вітрі? Хіба ви не бачите, що Я не одноразовий Бог, якого можна викинути як такого, що ви придбали в магазині і розпоряджаєтеся ним, коли він більше не потрібен вам?
Тепер, коли економіка виглядає краще, ви відчуваєте що небезпека минула і можна розслабитися, але горе тим, хто так легко відвернувся від Мене, джерела живої води, бо руйнування зійде на вас раптово і без попередження!
Я дав вам час для покаяння, але ви швидко повернулися до задоволень світу ще раз, думаючи, що ви не потребуєте Мене.
Горе вам,бо для вас буде, як Содом і Гоморра в той день,бо ніякі інші знаки не дадуться вам,які мають подвійне серце - ви будете швидко забрані з землі, коли Мої покарання впадуть на вас.
Я вас люблю, Мої діти, вічною любов'ю, але Я не потерплю зради у ваших серцях. Я показую Себе вірним вам, покажіть себе вірним(ою) Мені також. Я хочу, щоб ви приходили до Мене кожен день, шукали Моє обличчя кожен день, а не тільки тоді, коли ви маєте потребу Моєї сили у вашому житті! Тоді Я зможу захистити вас від того, що наближається на землю.
http://wingsofprophecy.blogspot.com/
надано через Ned Dougherty
1 березня 2012 - Ісус з Назарету
Храм Богоматері на острові, Eastport, Нью-Йорк, США в 12:45
Мій сину,
Я привів тебе сюди сьогодні,до цього красивого храму,що присвячений Моїй земній Матері, Цариці Всесвіту.Я закликаю вас зараз, як і Я закликаю всіх братів і сестер, щоб у цей час, задуматися про події, які відбуваються по всьому світу. Визнайте, що це також час, щоб дозволити собі піти від метушні, що життя тягне за собою - для того, щоб знайти собе зосередженими в молитві та медитації - бо це є час, який є найскладнішим для всіх вас на вашому шляху протягом життя.
Я впевнений, що всі ви усвідомлюєте, що ваше життя піддалося впливу і потрясінь та змінами.І це в даний час є більшим ніж коли-небудь раніше. Це відбувається із-за всіх подій, які відбуваються по всьому світу, а також подіями у вашому особистому житті.
Ви зараз знаходитесь в певний період часу для людства, коли багато що у світі, в якому ви живете, не буде мати сенсу, із-за всіх заворушень, хаосу і безладу, який панує в світі, в ці часи. Це тому, що противник вашого Спасителя, який також є вашим особистим ворогом,має намір захопити так багато душ, як він, зможе,оскільки він дихає, його останнім подихом вогню і сірки на людство.
Він чітко знає, що його час вже є коротким, щоб царювати на землі, і він використовує цю можливість, щоб принести невдачі і нещастя,так багатьом кому з вас,наскільки він зможе. Ви, напевно, знаєте про свої злі справи у вашій власній родині, у відносинах один з одним, а також з родичами та друзями в громадах, а також у всьому світі.
Світ знаходиться в стані безперервної зміни зараз. Все начебто дестабілізовано, все більше і більше, ви бачите, що природні явища відбуваються, які впливають на вас гео-фізично, так як планета переживає велике потрясіння, що призведе до відновлення подорожі людства на Землі. Слава Богу Небесному Отцеві, який проявляє себе в цей час більш повно щодо всього людства, і особливо тим з вас, хто був покликаний привести людство в майбутній світ, який є план Небесного Отця , а не проклятий план сатани і його поплічників, які намагаються контролювати всіх вас під егідою Нового Світового Порядку.
Я прошу всіх вас, щоб стати ще більш пильними, щоб ці плани лиходіїв, багато з яких знаходяться в ілюзії,ніби вони насправді працюють на благо людства,- тому що вони не усвідомлюють, хто насправді їхній господар - батько всієї брехні(диявол).
Таким чином, є багато причин, для всіх вас, Мої брати і сестри, шукати притулків і сховищ, до яких багато хто з вас були покликані. Час є зараз на підготовку для переїзду в ці безпечні місця,оскільки ви розрізняєте такі заклики через власне розпізнання, а також через Небесні повідомлення,що в даний час надані вам від багатьох братів і сестер у Христі по всьому світу, які залишилися відкритими для отримання цих повідомлень.
Я не хочу, щоб ви стали тривожними або в страху, що Я роблю цей заклик до вас зараз. Існує для вас час, щоб зробити ці зміни у вашому повсякденному житті, якщо ви вірите,що вас закликають зробити це. Однак, якщо ви вважаєте, що в даний час вас приведуть до притулку для майбутніх часів, коли такі притулки стали необхідними для багатьох з вас, зараз саме час відкласти звичайні життєві плани, щоб зосередитися на більші плани, які у вас є і ви були покликані щоб слідувати, тому що вам потрібно було розробити шукати притулок, притулок, який буде необхідний для багатьох з вас в найгірший час при переході від вашої землі, яке пригнічується серйозно діяльністю лукавого на місце--- без його темного царювання, місце, де брати і сестри у Христі, можуть жити в гармонії, щоб пройти через найбільш важкий перехідний період протягом цих останніх часів.
На сьогоднішній день, я прошу всіх вас, Мої брати і сестри, відкласти термін для поїздки в довколишні місця спокою і самоти, так щоб ви могли мати час подумати про важливість цього повідомлення для вас.
Я прошу вас особливо подорож в місця, які були призначені в якості святині, де можна взяти час зі свого щільного графіка, щоб розважити не тільки про наступне життя, а про красу природного світу, що вам був наданий в цьому житті . Адже в природі, Бог творив чудеса у створенні світу, в якому ви живете.Світ як і раніше місце краси, приносячи вам спокій і мир, коли ви та подорожуєте в ці храми і місця паломництв, де Бог може бути знайдений не тільки в будинках, які були зведені, щоб ви поклонялися, але й у природі, де можна провести час в молитві та медитації, і в проникливості, щоб визнати і зрозуміти, що це те, що Небесний Отець просить вас зробити, щоб бути частиною плану Отця, щоб врятувати людство від свого власного руйнування.
Визнайте, що це серйозний виклик для вас особисто і від Сина та Спасителя щоб змінити ваше повсякденне життя в цей час, і визнати важливість часу, в якому ви живете.Оскільки події відбувалися дуже швидко, і більше подій відбуватимуться швидшими темпами, події останніх часів, що світ повинен свідчити для того, щоб Нове Небо і Нова Земля були відкритими для всього людства.
Таким чином, ви повинні визнати, що ваші мирські і повторювані повсякденні діяльності повинні бути змінені в певній мірі, так що ви можете довіритися на Мій заклик до вас, щоб підготуватися до Останніх Часів подій, які будуть продовжувати розвиватися.
Для того, щоб підготуватися, Я прошу всіх вас, щоб привести себе в місця миру і спокою, так що ви можете спілкуватися в молитві та розважанні з Небесним Отцем, Сином та Спасителем, і Святим Духом, таким чином ви може підготувати себе, а потім членів вашої родини і друзів, щоб мати справу з майбутніми подіями більш молитовно, які будуть впливати і зачеплять кожного з вас.
Використайте цей час, або в не надто віддаленому майбутньому, тому що Отець росте нетерпінням в зв'язку з тим що багато з Його синів і дочок навіть не вірять в Його існування. Ви можете дізнатися з власних членів сім'ї та близьких, що втрата віри, зокрема, у багатьох з вас, хто попався на обман від лукавого і його Нового Світового Порядку, підпорядкувуючи собі людство в стан феодального поневолення.
Лукавий, який живе в темних областях, не був би успішний, як він тут, на землі, якби не його поплічники, які підпорядкували своє життя його владі, і хто були винагороджені таким чином,але це тимчасове і швидкоплинне, і зникне через деякий час, особливо для тих, хто робив свою злу роботу, але які в своїй сліпоті, насправді не розуміють, хто є творцем їхньої роботи.
Для тих з вас, хто живе в світлі Небесного Отця, ви вже знаєте про битву добра зі злом, яка ведеться в ці часи, таким чином ваша місія є щоб переконати інших у обмані лукавого стає ще більш важливою зараз,із-за часу, в якому ви живете.
Тому Я прошу всіх вас, Мої брати і сестри, молитися потужно тепер про розрізнення, щоб зрозуміти, що це те, що Бог Отець Небесний хоче від вас. Я очікую, що ви всі приєднаєтеся до Мене в цій подорожі тепер, щоб перемогти лукавого і повернути його в надра погибелі.Коли ви принесете успіх, як це буде в не надто віддаленому майбутньому, ви внесете свій вклад в найбільше духовне перетворення людства з початку віків. Хай буде так!
Повідомлення закінчилося в 1:20 РМ
Ісус з Назарету
http://missionofangels.wsiefusion.ne...-of-nazareth-1
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks