Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1 з 2 12 ОстанняОстання
Всього знайдено 4269, показано з 1 по 20.

Тема: Интернет-магазины - отзывы, рейтинг, мнения

Комбінований перегляд

Дописів
    324

Типово

Цитата Допис від Denny Переглянути допис
    нет уж, спасибо
    Цитата Допис від Anja ja) Переглянути допис
    Покупки в интернет-магазинах всегда дело немного рисковое. Но, впрочем, индустрия развивается и Вы можете теперь не рисковать деньгами (Например наложенные платежи по Новой почте или доставка прямо в руки). Единственный минус, что нельзя увидеть товар вживую перед заказом. Особенно для одежды, если не брендовая и нельзя найти в магазине. Вообще одежду не советовала бы брать, разве что у поверенных знакомыми поставщиков. А вот подрочки всякие можно. к 14 февраля в интернете можно найти много интересных вещей, притом по ценам гораздо ниже, чем в магазинах.
    А можно подробнее про "подрочки" (аллитерация-то какая вышла) - фото, размеры, технические характеристики...?

Типово

ТехноТочка: -1, +1. З одним замовленням (пательня) впоралися швидко і у вказані терміни. З іншим - спочатку назвали одну дату, за кілька днів передзвонили, назвали іншу дату і більшу ціну, коли погодився, то ще раз перенесли дату. З плюсів: зручне розташування складу (внизу Сєрова).

Комфі, comfy.ua: -1 (жирний мінус). Замовляв через фірмову інтернет-крамницю електрочайник. Приїхав на Красний Камінь, коли сказав менеджер. Оплатив, пішов забирати, виявилося, що мого товару нема в наявності, є тільки з вітрини. Зам.директор ставилася зверхньо, мовляв, я і так через інет купую дешевше, так ще і права качаю. Я відмовився забирати, гроші повернули. Після скарг на фейсбуці й hotline.ua, пообіцяли докладнішу перевірку провести. За кілька днів зателефонував директор крамниці, сказав, що у них з цим системні проблеми, перепросив і сказав, що з квітня таких проблем не має бути. Але до цього часу всім раджу докладно уточнювати у менеджерів при телефонній розмові, чи ваш товар вас чекає.

Фотомаг: -1. Раніше робив кілька покупок і все було гаразд. Зараз купував електрочайник, продали бракований. Пішов повертати у сервіс, прийняли, але сказали, що відповідь сервісного центру буде через 1,5 тижня. За півтора тижні попросили зателефонувати наступного дня. Коли знову зателефонував перенесли ще на 4 дні. Висунув вимогу, щоб відповідь надали наступного дня, дівчина пручалася і казала, що "робить все можливе". Після скарги на фейсбуці й hotline.ua наступного дня зателефонувала та дівчина і сказала, що можу забрати кошти. Повернули швидко, щоправда прийшлося ходити спочатку на Красну вул., пізніше в Мост-Сіті. На Красній дають заключення, в Мосту - повертають гроші.

eldom.com.ua: -1. купував посудомийну машину. спочатку не було в наявності (хоча на сайті була), чекав півтора тижні. потім зателефонували, сказали, що приїхала і назвали день доставки. у день доставки за 15 хвилин до закінчення робочого дня зателефонував сам, спитати чи буде доставка сьогодні, сказали, що моя машина не приїхала, перенесли доставку на тиждень. навіть не вибачилися, наче нічого не трапилося (цікаво, а якби я не зателефонував, то так і чекав би вдома цілий тиждень?).

Hozdom.com: +1. купував гладильну дошку. все пройшло чітко, відправили у той же день новою поштою, забрав, упаковкою і ціною задоволений.

Загалом, останнім часом, дуже розчарований рівнем обслуговування і якістю товарів у інтернет-крамницях. Раніше робив дуже багато покупок і ніколи не стикався з проблемами. Цього року десь з 7 покупок, тільки 2 пройшли нормально.

Майже в усіх магазинах, що доставляють у Дніпропетровськ, є проблеми з неактуальністю інформації на сайті. Цим грішать allo.ua, Елдом, Фотомаг, Техноточка, 5ок. Дивлюся на сайті написано "Товар у наявності". Спочатку замовив, передзвонюють наступного дня "товару немає". Далі, навчений гірким досвідом, перед замовленням телефоную. І майже в усіх випадках чую "Товар відсутній". Навіщо тоді писати, що він в наявності? Хоча б робили позначку "Під замовлення".

Типово

Ще один згадав )
    http://wonderlife.com.ua: +1. Купував пательню Lessner, власниця крамниці зв'язалась швидко, була ввічливою, забирав пательню на ринку біля Слов'янки, продавець теж був ввічливий. Замовленням і його реалізацією дуже задоволений.

Типово

Купував на днях гарнітуру Logitech H150 у logitechmarket.com.ua
    Задоволений обслуговуванням, швидкістю, гарантією. Подивився на сайті, зателефонував, залишив замовлення, за 2 години передзвонили, що можна забирати. Знаходяться в центрі, що дуже зручно. Кур'єром довелося б трохи довше чекати (день-два).

Дописів
    234

Типово

Цитата Допис від didaio Переглянути допис
    Задоволений обслуговуванням, швидкістю, гарантією. Подивився на сайті, зателефонував, залишив замовлення, за 2 години передзвонили, що можна забирати. Знаходяться в центрі, що дуже зручно. Кур'єром довелося б трохи довше чекати (день-два).
    Выбираю мышку, как раз из Ложитеков. Вот у них цена на перформанс мх
    http://logitechmarket.com.ua/collect...mance-Mouse-MX 856грн

в розетке 756грн, в техноточке 760грн http://tt.ua/mish-logitech-performan...1120-usb-black

Вопрос .. нафиг этот маркет сдался? -_-

Звідки Ви
    Кировоград-Днепропетровск-Донбасс
    Дописів
    5 069

Типово

Цитата Допис від seg Переглянути допис

в розетке 756грн, в техноточке 760грн http://tt.ua/mish-logitech-performan...1120-usb-black

а вы ткните линками то логитечмаркет

Звідки Ви
    Самый длинный город в мире
    Дописів
    3 222

Типово

Когда же мы научимся читать,считать и делать выводы
    Доставка товара
    Вы решили приобрести товар в интернет-магазине ТЕХНОточка, но не знаете, как решить вопросы доставки? Мы – знаем!
    Доставка Компьютерной техники в Харькове, Донецке, Днепропетровске, Одессе, Симферополе:
    Доставка Компьютерной техники ОПЛАЧИВАЕТСЯ ОТДЕЛЬНО и составляет:
    при весе до 8 кг - 30 грн.
    Стабилизаторы напряжения, ИБП.Опт и розница
    Элекс Quant Reta Volter Укртехнология LVT Rucelf Luxeon Logicpower
    +38-066-3626699

Дописів
    234

Типово

Цитата Допис від mediaservice Переглянути допис
    Когда же мы научимся читать,считать и делать выводы
    И? 1) даже с учетом доставки - цена ниже в ТТ. 2) Что мешает забрать товар у них в офисе в центре города? 3) От 1000грн - доставка бесплатно.

Зачем спорить то?
    Зы: никакого отношения к каким-либо магазинам не имею

Звідки Ви
    Центр
    Дописів
    1 896

Типово

Спасибо за отзыв!!!
    Стараемся делать цены лучше, не всегда возможно держать минимальными.
    За то в продаже есть: универсальные пульты (почти вся линейка) ,трекболы, док-станции для ipod, клавиатура для iPad, уже добавились беспроводные наушники, адаптер делающий колонки беспроводными, колонка громкой связи, серия Squeezbox и прочее
    Но увы цена на Performance MX не самая низкая на данный момент. Цена: 802грн
    Но вы можете использовать код скидки для форумчан (он указан в 1 посте, код 1236 скидка -2%)
    И еще бесплатная доставка по Днепропетровску

Типово

Підкажіть, а у Дніпропетровську є справжня продуктова інтернет-крамниця? Не доставка харчів з супермаркетів, а саме інтернет-крамниця?

Модератор Аватар для Oliver
    Дописів
    35 227

Типово

Підкажіть, а у Дніпропетровську є справжня продуктова інтернет-крамниця? Не доставка харчів з супермаркетів, а саме інтернет-крамниця?
    нет, а какая разница доставка из супермаркета или интернет-магазин продуктов ?

Типово

Oliver, у бізнес-схемі, ціні.

Модератор Аватар для Oliver
    Дописів
    35 227

Типово

Oliver, у бізнес-схемі, ціні.
    Интернет-магазин продуктов будет дороже, чем магазин продуктов

Модератор Аватар для turist_ua
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 105

Типово

Как я понимаю, хочется заказать много продуктов по цене дешевле чем из супермаркета, причем заказать через инет и с доставкой. Нет таких магазинов.

Дописів
    254

Типово

У кого есть скидки в can.ua
    Заранее благодарен

Звідки Ви
    Центр
    Дописів
    1 896

Типово

напрячь малолетнего родственника или соседа

Типово

Цитата Допис від turist_ua Переглянути допис
    Как я понимаю, хочется заказать много продуктов по цене дешевле чем из супермаркета, причем заказать через инет и с доставкой. Нет таких магазинов.
    Ні, хочеться зрозуміти чи зайнятий цей сегмент. Якщо ні, то з яких причин та інше. Коротше, привід для роздумів )))
    Цитата Допис від Kassiopeya Переглянути допис
    напрячь малолетнего родственника или соседа
    Мені не важко і себе напрягти. Просто Дніпропетровськ не таке маленьке місто, я гадав, що чогось не знаю. І це доволі зручно, наприклад, для матусь, що вдома з дітьми, чи замовляти їжу для близьких похилого віку.

Секс-символ года 2011, 2012
    Леди года 2013
    Звідки Ви
    Рабочая
    Дописів
    40 241

Типово

Мені не важко і себе напрягти. Просто Дніпропетровськ не таке маленьке місто, я гадав, що чогось не знаю. І це доволі зручно, наприклад, для матусь, що вдома з дітьми, чи замовляти їжу для близьких похилого віку.
    после Катапульты с доставкой детских и промтоваров, я мечтаю о продуктовом интернет- магазине))))

Душа общества 2012 Аватар для Lилёк
    Дописів
    19 387

Типово

Цитата Допис від Arishik Переглянути допис
    после Катапульты с доставкой детских и промтоваров, я мечтаю о продуктовом интернет- магазине))))
    было бы супер, а то таскать эти торбы уже надоело))))

Звідки Ви
    Кировоград-Днепропетровск-Донбасс
    Дописів
    5 069

Типово

Цитата Допис від Arishik Переглянути допис
    Цитата Допис від Lилёк Переглянути допис
    было бы супер, а то таскать эти торбы уже надоело))))
    и шо реально бы доверяли тому кто выбирает товар за вас в супермаркете ? например мясо , рыба колбаса ?

didaio вы себе даже не представляете какие должны быть объемы чтобы конкурировать с супермаркетами ценой))) в России есть аналогичные проекты погуглите УТКОНОС. а подводные камни есть везде

Сторінка 1 з 2 12 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті