Допис від
buddy
Вчора, середа 8.01.12, 19.45. Іду по тротуару по лівій стороні вул. Свердлова від Філософської у напрямку Робочої. Якщо думаю всі в курсі, там від краю дороги до будинків метрів 15-17, тротуар - 2 м витоптано по снігу впритул до стін, все інше - гуляй-паркуйся - місця дохерища для маневрів, парковки, стоянки...
1) Квартал між Філософською-Чичеріна. Корито запаркували перпендикулярно аж під стіну будинку всім капотом на тротуарі (залишилось 1 м по сугробам). Авторагулі тусувались поряд... Скажіть, чи вже зовсім так некошерно стати на 2 м далі від стіни???
2) Квартал між Чичеріна-Робочою. В районі генделя на тротуарі. Авто стоїть в акурат на протоптаній дорожці тротуару. Поряд - "гектар" вільного місця!!! Бля, чи для рагулів реально на тротуарі медом намазано, що вони ставлять свої корита саме там, де люди ходять??? Ну шо від тебе відпаде, як ти запаркуєшся за 3-4 м від стіни будинку, де й так вільно?
3) Перехрестя Свердлова-Робоча. Пішохідний перехід на світлофорі через Робочу. Вершина рагулізму! При чому - хронічна епідемія!!! Ну ***, якщо немає розмітки, вона стерлася, це ж не означає, що там люди не переходять на світлофорі - якого хера зупинятись чітко поперек переходу??? При чому в 3 ряди нерівномірно і впритул один до одного? Пішоходи що, перелітати мають над машинами на свій зелений??? Одного рагуля потролив: почав перехід на зелений, став обходити його спереду, заморгав зелений, переключився на червоний, зупиняюсь в акурат попереду капоту і типу чекаю на свій зелений - ну мені ж не впадлу тебе обходити - об'їдеш)))... той починає фафакати... Ще секунд 10-15 його потролив і завершив перехід. Цікаво, чи рагулю дійшло, чого я йому дорогу перегородив?...
Bookmarks