| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ну вот. Остановитесь, попейде водички с-под крану и перечитайте всю тему.
Я ж говорю - отбросы.
Все.
А я - из самых заброшенных
И что дальше? Каковые практические следствия и неизбежные оргвыводы?
...и поэтому — империализм должен быть разрушен (...ceterum censeo Imperialismus esse delendam)
Гы!!!!А у меня,как раз,по всей хате запашок идет-жена расстаралась!!!!
что вы имеете в виду?
что еще за запашок?
Син Сонця, а це шо такє, га?
Но украиньськей язиг? Он жеж древнее, чем самое первое говно мамонта! Это,думаю, кремлевские происки! Гоньба!!!!невже знов "шпіоньі і развєдчікі"? якщо ти развэдчік, то ти собі дозволяєш "обоснованноє хамство" та " дабьі..", якщо ти шпіон - то хамло. ето очєвідно жє, так? важливо що? пральна, - не переплутати.На этом форуме - тема мимо кассы, ибо русских патриотов тут называют кремлеботами, а украинские патриоты не вытягивают по IQ выше баранов. О чем тема-то?
Сиамский кот, ви колись дуже елегантно вели зі мною бесіду. головним аргументом в дискусії у вас був клімакс. нє-нє, я на вузьколобих не ображаюся, просто нагадую вам, прошпіонов і развєдчіковоте саме ваше "рьільце", яке вимагає від іншихажурного мармеладуетики спілкування.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks