| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Мася, Феерия, Бусинка, Зеленоглазая, Танго-Манго и Татки, девочки, с Именинами.
В Татьянин день желаю всем Татьянам
Любви и радости, здоровья, вдохновенья!
Друзей хороших, исполнения надежд
И божьего на все благославенья!
За Чихи всем спасибо.
Девочки, в Карвари сегодня с 17 до 22 скидка 60% + 20% по дисконтным карточкам. Может надо кому обувка.![]()
Доброго дня, майбутні мамочки!*-)
Тетян - зі святом!
Я до вас з питанням. Якщо не в тему - відправте, куди слід, порилась в форумі - не знайшла.
Отже є знайома пара. Кілька років безуспішно намагаються завагінтніти, проблеми у чоловіка - недостатня активність сперматозоїдів. оскільки вони з невеличкого містечка - попросили мене допомогти знайти для них препарат ПРОфертил . Я прошерстила інтернет - мало того, що в Україні його купити майже нереально, так і ціна вражає (мінімум 900 грн місячний курс). Відгуків по ньому, в принципі, я теж не особливо знайшла. Абревіатура БАД сама по собі вже дає підстави для скепсису ІМХО.
Можливо хтось стикався з подібною проблемою? Чи чули щось про цей ПРОфертил? Можливо він дійсно - чудовий засіб? Чим його можна замінити? Що попити для активації сперматозоїдів?
Буду дуже вдячна за відповіді!*-)
Я, нажаль, не можу допомогти, нам такого препарату не назначали. Чоловік пив Спеман та інші ліки, деякі були бади. Але нам нічого не допомогло, тому що в чоловіка низька активність через його роботу.
Так що, мені здається, краще чоловіку підїхати до якогось андрологу, з результатами аналізу, щоб той назначив інші препарати.
Бо один і той же препарат може не підійти різним людям.
+1000
+100
сталкивалась с подобным, пили 6 месяцев (1000 грн.в месяц за курс и мне и мужу), дорого, но когда детей 8 лет нету, верила всему...
попутно хочу заметить, что бады мы пить начали, когда за 5 лет перелечили всё, что могла предложить официальная медицина
результат 0
... самое смешное, как только начала пить, снится мне сон - сижу я в кафе с юношей и девушкой (это или дети мои или ангелы-хранители, я так думаю) и они мне говорят - ну как у тебя дела?
я - да всё хорошо, только дети не получаются, вот купили таблетки, пить будем.
а они - выкинутые деньги,нифига это не поможет.
я внимания не обратила, а год спустя сон вспомнила - вот
так что - пусть таки с урологом советуются
Это им доктор прописал? Я о таком не слышала и цена впечатляет.
А если уж решили заняться самолечением, пусть попробуют трутневое молочко, мед, петрушку, сельдерей, кинзу и бады с цинком и витамином Е
И вот еще наиболее часто применяемые группы препаратов для лечения мужского бесплодия:
1. Витамины группы Е и С, поливитамины, препараты цинка, средства, улучшающие региональный кровоток (трентал, актовегин).
2. Фитопрепараты: спеман, ряд биологически активных пищевых добавок.
3. Гонадотропины: прегнил, профази, пергонал, меногон.
4. Антиэстрогены: клостилбегид.
5. Препараты тестостерона: андриол, провирон.
+1Так що, мені здається, краще чоловіку підїхати до якогось андрологу, з результатами аналізу, щоб той назначив інші препарати.
Бо один і той же препарат може не підійти різним людям.
namaste Я - Сонечко, зі мною приходить свято!
lyanuca, кстати, а как у мужа с работой? Нашел что-то интересное?
Он СГ после увольнения не пересдавал?
namaste Я - Сонечко, зі мною приходить свято!
Дякую за відповіді!
От не знаю, які саме вони аналізи робили, але що робили і ця "пасивність" сперматозоїдів доведена лікарями - це стовідсотково. Начебто лікар сказав пити цей ПРОфертил. Втім, лікарі там у них не фонтан
Просто подумалось, що якщо лікар рекомендує БАД - ситуація не настільки складна і можна обійтись стимулюючими,а не лікувальними препаратами. Але невже карнітін той з фолієвою кислотою стільки коштує?
AlevtinaZ, а що дало результат? (це я на лінієчку глянула)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks