це лише уривок з повідомлення....
Повідомлення через Каролін Kwiecinski
24 жовтня 2011
www.HeavenlyGrace.org
Слова Божої Матері: Мої дорогі діти, хвалити і дякувати Богу за це через Його велику благодать, що Він дозволяє мені говорити з вами таким чином. Дорогі діти, то з серцем матері, що я підійшла до вас у цей день. Маленькі, ви знаєте, який величний є наш Бог ? Чи знаєте ви, висоти і глибини Його любові? Чи можете ви побачити мої маленькі діти, як відчайдушно він хоче, щоб Його діти, прийщли до Нього, щоб помістити їх довіру до Нього у всіх своїх турботах, щоб покладатися на нього поодинці. Мої діти, це час, коли багато хто говорить, "знищення" і ще кажу вам: "Мир." Це час, коли багато хто говорить, "Відчай" і ще кажу вам: "Надія". Це час, коли багато хто говорить, що "Все пропало" і ще кажу вам: "Є все, що буде зосереджене в Христі Ісусі, Господі."
Бо, подібно до того, як морок стоїть найбільш гостро, неприборкане світло Боже сяє. Подібно до того, як Його справедливість найбільш заслужене, Його милість проривається і проникає в темряві, що Мої діти вибрали. Я кажу вам сьогодні Милосердя. Наш Бог, Який є Любов бажання надавати милосердя до цього світу. Мої діти повинні вибрати милосердя.
Маленькі, ви, які приходять і збираються тут чули мій голос ці довгі роки. Ви прочитали слова, які я було дозволено надавати вам. У вас є на практиці і те ж повідомлення, що я приношу, що не нове повідомлення, але повідомлення Письма, послання Церкви, Нареченої Христової, повідомлення, що Бог говорить з вами через пророків всього: "Покайтеся, бо наблизилось Царство Боже!"? Ці слова були сказані в пустелі до приходу Христа, кричали на Хреститель тим, хто послухав їх, в особі Христа, дійсно Бог створив Людину. Що саме! Що неможливо річ, і тим не менш, в милості Божої, частина Його плану з перших моментів створення.
Ви не побачите, як Бог бачить. Ви переживаєте це життя як ланцюг послідовних подій. Ви не можете бачити, як все знаходиться в даний час в даний час перед нашим Творцем. У цьому зараз, він бачить перший акт творіння і останній тріумф Його Сина. У цьому зараз, він бачить кожну душу, він ніколи не приніс в цей світ, і кожна душа, коли-небудь буде. У цьому зараз, він бачить кожен твій вчинок, кожне ваше вибір, кожне ваше "так"?, Кожне ваше "ні"?, І Він хоче, як і раніше надавати милосердя. Як, мої діти, мої діти можуть сказати ні?
www.HeavenlyGrace.org
Bookmarks