Слідкуйте за Ізраїлем

Ісус

Як довго це буде? Слідкуйте за Ізраїлем. Це центр. Тримаючи очі на Ізраїлі, ви дізнаєтеся про час. Не зовсім точно, але ви побачите, що наближається. Чим більше небезпека, що загрожує Ізраїлю, тим ближче час буде.

Я люблю Ізраїль, і я люблю Єрусалим. У Єрусалимі я пролив Мою Кров, викупив світ і Воскрес з мертвих. Це закрите місто, запечатане в Моїй Крові, і в Моєму Святому Дусі. Навіть більше, ніж розташування, Я люблю єврейський народ. Це Мої люди. Але єврейські губи не кричать: "Ісус є наш Месія". Я люблю чути ці слова з вуст будь-кого. Але у мене є Моя найбільша радість, коли Я чую ці слова з вуст єврея і з вуст Ізраїлю. Це найглибша надія Мого Серця.

Коментар: У ці обороти Ізраїль займає центральне місце, як у період часу подій і в серці Ісуса.

Марія

Я дочка Ізраїлю, і я мріяла щоб Ізраїль зібрався навколо Месії, для якого вони чекали так довго.

Але тоді, що ж я свідчу? Я бачила,як Ізраїль відкидає Мого Сина, називає його хибним Месією, відхиляє Його прагнення,і прибиває на смерть Його на хресті. Але це було тільки моє перше горе, як дочка Ізраїля. Після Його воскресіння із мертвих, апостоли почали проповідувати, я виростила нові надії. Звичайно сподіваючись, тепер, Ізраїль прийме Сина Мого, як Месію. Замість цього я переживаю другу відмову. Мій власний народ не прийняв Його як свого Месію. Два рази я була порушена в Серце. Двічі, вони відкинули Ісуса як Месію. Але це не відбудеться втретє. Я з нетерпінням чекаю того дня, коли весь Ізраїль буде проголошувати Сина Мого, як Месію.

Момент найбільшої темряви є часом перед найбільшим світлом. У останню хвилину, коли буде здаватися, що Ізраїль буде знищений у той момент, я врятую Ізраїль і всі будуть проголошувати, що Ісус є Месія. Я відкрила глибоку скорботу в Моєму Серці.

Коментар: два рази скорботу Марії народжує обіцянку, що цього разу результат буде іншим. Момент Ізраїлю найбільшої темряви буде часом, коли Марія врятує Ізраїль.

http://www.locutions.org/