Я уже созрел. По-моему нужно бороться так. Кстати может кто уже им писал подобное и поправит меня "Вашим підприємством на підставі статті 21 Закону України „Про житлово-комунальні послуги” договір на надання житлово-комунальних послуг зі мною не укладався.
Наші стосунки по наданню і отриманню послуг можуть відбувати в рамках чинного законодавства.
Згідно статті 20 Закону України „Про житлово-комунальні послуги”, я як споживач, маю право одержувати вчасно та відповідної якості житлово-комунальні послуги.
Згідно статті 6 Закону України „Про захист прав споживачів” продавець (виконавець) зобов’язаний передати споживачеві продукцію належної якості і на вимогу споживача зобов’язаний надати йому документи, які підтверджують належну якість продукції.
У зв’язку з тим, що вами у березні 2007 року були виставлені на оплату послуги по наданню мені гарячої води 30 діб а в квітні 2007 - 9 діб з коефіцієнтом 1,0, хоча фактично в цей період гаряча вода була відсутня, прошу надати мені документи, які підтверджують факт надання мені цієї послуги."
Bookmarks