| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
Вот Вам перечень стран куда Оболонь экспортирует пиво:
Австралія
Азербайджан
Бельгія
Білорусь
Болгарія
Великобританія
Вірменія
Греція
Грузія
Естонія
Ізраїль
Іспанія
Італія
Канада
Кіпр
Латвія
Литва
Молдова
Німеччина
Польща
Португалія
Росія
США
Чехія
Швейцарія
Вот это и есть самая главная загатка ))))
Коли я дивлюся новини, я розумію: світом правлять ті, хто ніколи не слухає музику (© Bob Dylan)
Та понятно, что в нормальные страны идёд нормальное пиво, а в подобные нашей и вовнутрь - урина![]()
Коли я дивлюся новини, я розумію: світом правлять ті, хто ніколи не слухає музику (© Bob Dylan)
Сталіна з Днем Народження!!! Хоч він був і вчора, але свят ніколи не буває багато! Так що здоров'я, натхнення, любові та щастя!!!
ООО, спасибо, он хоть и был вчора, но я чувствую его и сегодня! А я вот как раз читаю историю ДИНАМО... а тут бацц и Динамовец появился)))
На сайті http://zipzavod.com/prod_ua.htm дійсно немає ZIP Темне. Зараз випускають Карпатське Темне і Берегівське Бархатне.
Ну, точно помню, что не ЗИП, а Береговское, а тёмное или бархатное - не вспомню (бутылку, есс-но, сберегадь не стал). Зайду сегодня в Сельпу ещё раз - гляну, чем торгуюд.
![]()
Дык писал же ш - в материковом. Хотя, по замыслу, оно должно быть в любом магазе - сеть-то одна, врят ли в Материк завозяд что-то эксклюзивно.
разве в этих странах нет своего дешевого пива со "стабильным качеством"? Думаю что не меньше чем у нас.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks