| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
сижу..вспоминаю, в отчете за 4 квартал, писать сумму 3+4 квартал, или еще и сумму ожидаемого дохода январь вписывать?
Вот тут еще немного о КВЭДах разъяснили.
Как уже указывал, для подачи заявления необходимы коды за КВЭД 2005-го года (т.к. это предусмотрено в НКУ). А вот примут ли у Вас заявление о смене одних кодов по КВЭД 2005-го на другие коды по КВЭД 2005-го - трудно сказать.
Програмним забезпеченням ведення Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (далі – ЄДР) з 1 січня 2012 року буде запроваджено подвійне кодування видів економічної діяльності для суб’єктів, які на даний час зареєстровані в ЄДР, шляхом додавання окремих полів для внесення відомостей щодо видів економічної діяльності за КВЕД-2010.
Звертаємо увагу, що з 1 січня 2012 року державну реєстрацію новостворених юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців необхідно проводити з видами економічної діяльності виключно за КВЕД-2010, незважаючи на те, що чинність КВЕД-2005 припиняється 31.12.2012 року.
Т.е. с 01.01.2012 при первичной регистрации будут вносить кода только по КВЭД 2010. А вот насчет внесения изменений по КВЭД 2005 ничего толком не сказано.
Есть только миг между прошлым и будущим...
Здравствуйте.
1. Подскажите, кто знает, если я не хочу оставаться на Едином налоге, а с 2012 перейти на общую систему - чем мне это грозит?
2. Нужен человек, который будет сдавать за меня отчеты (т.н. "бегунок").
Если Бога нет, а я в Него верю - я ничего не теряю. А если Бог есть, а я в Него не верю - я теряю все.
Я имел в виду коды 2005-го заменить на коды 2010-го с изменением одних видов деятельности и добавлением других, подать заявление на ЕН и больше не дергаться по этому вопросу. Если по старому коду у меня розничная торговля без создания магазина, а теперь по новому коду такая торговля может вестись только в специализированном магазине, то о каком соответствии старого и нового кодов может идти речь?! И такой вопрос: какой минимум нужен для оптовой торговли?
Востаннє редагував спекулянт: 03.01.2012 о 16:58
При наличии только кодов по КВЭД 2005-го у вас могу и не принять заявление на ЕН.
Стаття 298. Порядок обрання або переходу на спрощену систему
оподаткування, або відмови від спрощеної системи
оподаткування
298.1. Порядок обрання або переходу на спрощену систему
оподаткування здійснюється відповідно до
підпунктів 298.1.1-298.1.4 цієї статті.
298.1.1. Для обрання або переходу на спрощену систему
оподаткування суб'єкт господарювання подає до органу державної
податкової служби заяву.
298.3. У заяві зазначаються такі обов'язкові відомості:
http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/law...4&nreg=2755-17
5) обрані фізичною особою - підприємцем види господарської
діяльності згідно з КВЕД ДК 009:2005 ( va375202-05 ), у разі
здійснення виробництва - також види товару (продукції), що нею
виробляються;
Есть только миг между прошлым и будущим...
сегодня сдавали отчеты в АНД, на двери инспектора написано, что квэды не меняются. Ед. налог - 215 грн. Заявление до 25.01 подавать.
Ваш налоговый консультант: 098 696-53-21, [email protected], Калугин Сергей Николаевич
купите медок или аналоги2. Нужен человек, который будет сдавать за меня отчеты (т.н. "бегунок").
F1 Service f1service.dp.ua.Ремонт ноутов, ПК и прочих железок, ИТ-сопровождение организаций.
Тел:7340453,093-99-835-99, 097-222-14-17, 095-476-77-79 Чкалова 16, оф 11
Интересно..
294.4. Для зареєстрованих в установленому порядку фізичних осіб - підприємців, які до закінчення місяця, в якому відбулася державна реєстрація, подали заяву щодо обрання спрощеної системи оподаткування та ставки єдиного податку, встановленої для першої або другої групи, перший податковий (звітний) період починається з першого числа місяця, наступного за місяцем, у якому виписано свідоцтво платника єдиного податку.
Для зареєстрованих в установленому законом порядку суб'єктів господарювання (новостворених), які до закінчення місяця, в якому відбулася державна реєстрація, подали заяву щодо обрання спрощеної системи оподаткування та ставки єдиного податку, встановленої для третьої або четвертої групи, перший податковий (звітний) період починається з першого числа місяця, в якому відбулася державна реєстрація.
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
АНД налоговая - отчеты практически без очереди. К инспектору тоже не было очереди. Зато громадная очередища на ксерокс - ксерить новые заявы!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks