Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 805 з 814 ПершаПерша ... 305705755795796797798799800801802803804805806807808809810811812813814 ОстанняОстання
Всього знайдено 16262, показано з 16 081 по 16 100.

Тема: Здесь общаются бухгалтеры

Звідки Ви
    Победа штрассе
    Дописів
    2 608

Типово

Цитата Допис від Tiffany Переглянути допис
    Подскажите пожалуйста, сейчас дарят презенты новогодние своим инспекторам в налоговую? Если да, то что?
    НЕТ! вы что??!! )

Люди, два вопроса:
    1. Арендую у физ.лица здание и оборудование (именно у физика, НЕ СПД). Имею ли ВР? Напрямую связано с хоз.деят-тью. Удерживаю и плачУ в бюджет 15% НДФЛ за него и все?
    2. Может ли ООО, кот. не является фин. установой, выдать процентный займ другому ООО?

Звідки Ви
    город на Днепре
    Дописів
    6 970

Типово

Цитата Допис від Оля_А Переглянути допис
    Да, регистрироваться в 2- х налоговых. Если платите в Левобережке налоги (аренду земли, экологический налог или еще чего)давно, значит как плательщик вы там давно стоите на учете. Если у Вас с 01.01.2011 ничего не менялось, значит и сдавать 20 опп не нужно.(Это мое мнение А что будет за несдачу 20-ОПП никто не знает. В налоговых ждут разъяснений.
    а если все налоги мы платим по основному месту регистрации, т.е. в Ленинку, тоже надо регистрироваться в Левобережке? зачем? только для того, чтобы подать 20-опп... нет слов
    Цитата Допис від Natty Переглянути допис
    Коллега узнала новые реквизиты по бюджетным счетам в Ленинском районе:
    Код ЕГРПОУ 37989248
    Получатель Управління державної казначейскої служби України в Ленінському районі м. Дніпропетровська в Дніпропетровській області
    Если кто-то будет узнавать свои, выкладывайте, а Волшебнице просьба переместить на первую страницу.
    т.е. если надо завтра оплатить аренду земли, то уже на новое ОКПО? или до НГ еще старые подходят?
    Ну что за страна?! конец года, итак дурдом кругом, а они еще и циферки поменяли!
    Спасибо форуму! не знаю, чтоб и делала без него ))

Дописів
    5 706

Типово

Цитата Допис від Safira Переглянути допис
    а если все налоги мы платим по основному месту регистрации, т.е. в Ленинку, тоже надо регистрироваться в Левобережке? зачем? только для того, чтобы подать 20-опп... нет слов

т.е. если надо завтра оплатить аренду земли, то уже на новое ОКПО? или до НГ еще старые подходят?
    Ну что за страна?! конец года, итак дурдом кругом, а они еще и циферки поменяли!
    на новое, мы как раз из-за аренды земли им и звонили уточняли

Звідки Ви
    Днепр прав
    Дописів
    2 960

Типово

Цитата Допис від Safira Переглянути допис
    Звонил в Бабушкинскую ГНИ - сказали, что ничего не поменялось

Звідки Ви
    пр.Мазепы, пр.Металлургов
    Дописів
    4 879

Типово

Цитата Допис від Njurka Переглянути допис
    По поводу отечественного-я имела ввиду, какой документ дают для подтверждения, что товара произведен на территории Украины.
    Не, ну не ищите себе еще работу!!!
    У меня иногда складывается такое впечатление, что наши законотворцы лазят по бухфорумам, ищут, чего бухгалтеры еще сами себе придумают, а потом появляются дурацкие разъяснения.

Цитата Допис від *elenka* Переглянути допис
    Рецепт новогоднего салата 20-ОПП
    Основа салата - большой том налогового кодекса (лучше на украинском языке - он мягче и сочнее). Все мелко нарезаем, добавляем инструкцию по заполнению декларации по НДС - соломкой. Все перемешать с разъяснениями Пенсионного Фонда.Красиво укладываем в старую ненужную папку.Украшаем данными статистических отчетов (по вкусу). И.... выбрасываем в мусорное ведро. Пусть в Новом Году все ваши отчеты будут маленькие, красивые и понятные...
    Та не, не в ведро! Запечатываем в посылку и отправляем по адресу КМУ, ВР, Президенту...

Цитата Допис від Tiffany Переглянути допис
    Подскажите пожалуйста, сейчас дарят презенты новогодние своим инспекторам в налоговую? Если да, то что?
    Ни сейчас, ни раньше ничего не дарила и впредь не собираюсь!!!

Тема года 2008
    Бухгалтер года 2013
    Дописів
    16 476

Типово

Цитата Допис від Кв@кушкА Переглянути допис
    я писала юр.адрес.
    однозначно
    БУХсопровождение: юрлица, физлица, нотариусы. Регистрация/Ликвидация ВЫТЯГИ
    Сдам отчеты за Вас!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    615

Типово

Девочки!А по базам данных вроде продлили срок регистрации?Вроде так на Бухгалтер911 написано в ресурсах.

Дописів
    7 520

Типово

У меня статус баз: зарегестрированы.

Звідки Ви
    Днепр прав
    Дописів
    2 960

Типово

Цитата Допис від bocheeva Переглянути допис
    У меня статус баз: зарегестрированы.
    Я сегодня зарегистрировал шесть баз - 3 фирмы по 2 базы (физлица и контрагенты), претендую на медаль
    Только одна проблема - регистрировал в электронном виде, а как напечатать эту хрень не могу найти, может кто подскажет?

Дописів
    434

Типово

Була в податковій АНД району сказали форму 20 ОПП здавати не потрібно якщо я сама орендую магазин, здають тільки ті хто є власниками об"єктів що здаються. В іншому районі знайомій сказали що треба здавати цю форму і нема значення власник вона чи ні. І що я маю робити? І ще хто знає за пропискою я в АНД районі (звіти в АНД), а магазин в Бабушкінському, мені в Бабушкінський район треба щось здавати чи ні ( або заявляти що я в цьому районі працюю)?
    ВИШИВКА БІСЕРОМ ІКОН НА ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ Т.0672773983 ОКСАНА

Дописів
    7 520

Типово

Цитата Допис від timafey Переглянути допис
    Я сегодня зарегистрировал шесть баз - 3 фирмы по 2 базы (физлица и контрагенты), претендую на медаль
    Только одна проблема - регистрировал в электронном виде, а как напечатать эту хрень не могу найти, может кто подскажет?
    Посмотрите, они присылают на электронный адрес заявление о регистрации.Два файла. Раньше,т.е. 14.12.12 такого не было.Просто приходил номер поданного заявления. Сегодня регистрировала две базы по ним пришли эти файлы.

Звідки Ви
    центр всесвіту
    Дописів
    3 303

Типово

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Посмотрите, они присылают на электронный адрес заявление о регистрации.Два файла. Раньше,т.е. 14.12.12 такого не было.Просто приходил номер поданного заявления. Сегодня регистрировала две базы по ним пришли эти файлы.
    Так это не базы зарегистрированы, а заявление на регистрацию БПД.

Дописів
    7 520

Типово

Цитата Допис від Nat Переглянути допис
    Мы о нем и говорим. А статус зарегистрировано у меня по базам отправленных 14.12.12 Его (статус) смотрела на сайте.

Звідки Ви
    Парус, Коммунар, Кр.Камень
    Дописів
    513

Типово

Цитата Допис від Анюша Переглянути допис
    НЕТ! вы что??!! )
    Цитата Допис від leanto Переглянути допис
    Ни сейчас, ни раньше ничего не дарила и впредь не собираюсь!!!
    А у нас в прошлом году точно что-то дарили, и теперь вроде как руководство ожидает, что я должна поздравить
    Но мне кажется такое только в 90-х было

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Мы о нем и говорим. А статус зарегистрировано у меня по базам отправленных 14.12.12 Его (статус) смотрела на сайте.
    Ну тогда называйте заявление заявлением, а не базой.
    Статус "зарегистрировано" все-таки пока касается только заявлений, а не баз - не вводите никого в заблуждение.

Дописів
    7 520

Типово

Ну тогда называйте заявление заявлением, а не базой.
    Статус "зарегистрировано" все-таки пока касается только заявлений, а не баз - не вводите никого в заблуждение.
    Очень даже может быть. Там три стадии Зареєстровано, Відмовлено,Прийнято рішення про реєстрацію/ надання витягу.
    Обработано только по 23.11.12. Я так понимаю, что ждать еще минимум месяц.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    1 330

Типово

Сами заявки распечатать никак не получиться, разве что xml файлик.

Звідки Ви
    Днепр прав
    Дописів
    2 960

Типово

Да, Вы правы, я всего лишь подал заявления - просто в момент нахлынувшей эйфории я чуть "приврал"

Звідки Ви
    Днепр прав
    Дописів
    2 960

Типово

Цитата Допис від 99999 Переглянути допис
    Була в податковій АНД району сказали форму 20 ОПП здавати не потрібно якщо я сама орендую магазин, здають тільки ті хто є власниками об"єктів що здаються. В іншому районі знайомій сказали що треба здавати цю форму і нема значення власник вона чи ні. І що я маю робити? І ще хто знає за пропискою я в АНД районі (звіти в АНД), а магазин в Бабушкінському, мені в Бабушкінський район треба щось здавати чи ні ( або заявляти що я в цьому районі працюю)?
    Ткните им под нос вот эту бумаженцию:
    ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ
    ЄДИНА БАЗА ПОДАТКОВИХ ЗНАНЬ
    Питання:
    Чи потрібно платнику податків подавати повідомлення за ф. N 20-ОПП про об'єкти оподаткування і об'єкти, пов'язані з оподаткуванням, органам ДПС за місцезнаходженням таких об'єктів та які типи об'єктів заповнюються в повідомлені?
    Відповідь:
    Порядок обліку об'єктів оподаткування та об'єктів, пов'язаних з оподаткуванням, визначений в р. VIII Порядку обліку платників податків і зборів, затвердженого наказом ДПА України від 22.12.2010 N 979 (далі - Порядок N 979). Платник податків зобов'язаний повідомляти про всі об'єкти оподаткування і об'єкти, пов'язані з оподаткуванням, органи державної податкової служби за місцезнаходженням таких об'єктів (за основним та неосновним місцем обліку) у порядку, встановленому цим розділом. Об'єктами оподаткування і об'єктами, пов'язаними з оподаткуванням або через які провадиться діяльність (далі - об'єкти оподаткування), є майно та дії, у зв'язку з якими у платника податків виникають обов'язки щодо сплати податків та зборів. Такі об'єкти за кожним видом податку та збору визначаються згідно з відповідними розділами Податкового кодексу України.
    Якщо у платника податків відбувається реєстрація, створення чи відкриття об'єкта оподаткування на території адміністративно-територіальної одиниці, де він не перебуває на обліку, то такий платник податків зобов'язаний стати на облік за неосновним місцем обліку в органі державної податкової служби за місцезнаходженням такого об'єкта у порядку, визначеному р. VII Порядку N 979. Повідомлення про об'єкти оподаткування або об'єкти, пов'язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність (об'єкт оподаткування), за ф. N 20-ОПП подається протягом 10 робочих днів після його реєстрації, створення чи відкриття до органу державної податкової служби за місцезнаходженням такого об'єкта. У разі зміни відомостей про об'єкт оподаткування, а саме: зміна типу, найменування, місцезнаходження або стану об'єкта оподаткування, платник податків надає зазначене повідомлення за ф. N 20-ОПП з оновленою інформацією до органу державної податкової служби за місцезнаходженням об'єкта оподаткування, щодо якого відбулися зміни.
    При цьому у разі зміни призначення об'єкта оподаткування або його перепрофілювання інформація щодо такого об'єкта оподаткування надається в повідомленні двома рядками, а саме: в одному рядку зазначається інформація про закриття об'єкта оподаткування, призначення якого змінюється, у другому - оновлена інформація про об'єкт оподаткування, який створено чи відкрито на основі закритого.
    Крім того при надходженні до органу державної податкової служби від органів державної реєстрації, органів виконавчої влади або органів місцевого самоврядування відомостей про об'єкти оподаткування платника податків, які відсутні в органі державної податкової служби, така інформація не пізніше наступного дня після її отримання вноситься до Єдиного банку даних юридичних осіб або Реєстру самозайнятих осіб.
    Рекомендований довідник типів об'єктів оподаткування оприлюднюється на офіційному веб-сайті центрального органу державної податкової служби та розміщується на інформаційних стендах в органах державної податкової служби.

Сторінка 805 з 814 ПершаПерша ... 305705755795796797798799800801802803804805806807808809810811812813814 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті