Dzhmil, не валіть все до купи, бо Ви назмішували все - й Леніна, й Перемогу, й різноманітних діячів номенклатури часів совка.
Ми буцімто розмовляли про авторство більшовизму. Сушений Ілліч - росіянин? Ну, насмішили! Він там МЕШКАВ, та й не все життя, ну то й мало хто де мешкав. А про його генеалогію краще не треба, бо все одно жоден народ не винний, що таке чудовисько на світ з`явилося.
Мені прикро, що Ви прирівнюєте Росію та більшовиків. З якого приводу? Мій прадід - росіянин - ніколи не брав до рук зброю, він багато й тяжко працював, разом з усією родиною, й його праця приносила людям лише задовільнення та гарний настрій. Він ЛИШЕ СТВОРЮВАВ НОВЕ, а не руйнував. А потім прийшли "комісари" (знати не знаю їхні прізвища та походження!) та позбавили його й усю родину будинку й всього, що було нажито роками кропіткої праці. "Віднімати й ділити" ці "товариші" вміли гарно, а працювати - лише на папері та, перепрошую, зброєю.
Ви вважаєте, що ці люди однакові? Справжній господар та комісар-ледацюга? Так? І Ви вважаєте, що мій прадід-росіянин чимось винний перед Вами та Вашою родиною? Я можу продовжувати приклади, якщо цей незрозумілий. Чи треба?
Тому й кажу, не навішуйте ярликів та не рівняйте те, що не можна прирівнювати одне до одного!
Bookmarks