| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
alyak Читайте внимательно закон и не поднимайте панику. Это касается вновь зарегистрированных СПД.
Авторские украшения ручной работы (кожа, нат.камни, бисер, мех и пр.) в наличии и под заказ: http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=129749
внимательно читайте что пишу , но чтоб уж быть точным
294.3. Для суб'єктів господарювання, які перейшли на сплату
єдиного податку із сплати інших податків і зборів, встановлених
цим Кодексом, перший податковий (звітний) період починається з
першого числа місяця, що настає за наступним податковим (звітним)
кварталом, у якому таким особам виписано свідоцтво платника
єдиного податку, і закінчується останнім календарним днем
останнього місяця такого періоду.
294.4. Для зареєстрованих в установленому порядку фізичних
осіб - підприємців, які до закінчення місяця, в якому відбулася
державна реєстрація, подали заяву щодо обрання спрощеної системи
оподаткування та ставки єдиного податку, встановленої для першої
або другої групи, перший податковий (звітний) період починається з
першого числа місяця, наступного за місяцем, у якому виписано
свідоцтво платника єдиного податку.
Уважаемые бухгалтера! Во-первых, с наступающими Вас всех праздниками! Спасибо за советы и разъяснения, спасибо, что Вы находите на это время ))))
Хотелось бы уточнить один момент. Я ЧП на ЕН, веду два вида деятельности: розничная торговля сувенирной продукцией в торговом центре и услуги перевода (с рус. на англ. и наоборот). В принципе, объем оборота не достигает верхнего предела 2-ой группы, и никогда не превышает ее. Но... Услуги перевода я предоставляю бюро переводов (они ООО). Получается, несмотря на то, что я сотрудничаю только с одним юр. лицом, я все равно отношусь только к 3 группе. Правильно я понимаю?
НЕТ . Те кто УЖЕ на ЕН - для них ничего не меняется . Это речь идет о тех кто переходит на ЕН . Человек может обрадоваться - перехожу , или зарегистрироваться , и думать что он уже на ЕН . Ан нет в этом случае ( только для 1-2 группы) на общем до конца текущего месяца. Можно успеть напроводить платежей .
доброго дня,подскажите пож.ЧП -на общих основаниях со 2 кв.2011,в январе планирует вернуться на единый налог и вести деятельность пассажирские перевозки, деятельности на общих основаниях не было,наемных работников нет, насколько я разобралась ,то 20-ОПП,регистрация баз персон.данных, сдавать не нужно?и еще вопрос -письма по экологии,загрязнении окруж.среды или отчет надо сдавать?
Alyak, читаем закон 4014, п.294.4 нужно цитировать целиком, раз уж Вы уж начали говорить о дифференциации по группам
:
"294.4. Для зареєстрованих в установленому порядку фізичних осіб - підприємців, які до закінчення місяця, в якому відбулася державна реєстрація, подали заяву щодо обрання спрощеної системи оподаткування та ставки єдиного податку, встановленої для першої або другої групи, перший податковий (звітний) період починається з першого числа місяця, наступного за місяцем, у якому виписано свідоцтво платника єдиного податку.
Для зареєстрованих в установленому законом порядку суб'єктів господарювання (новостворених), які до закінчення місяця, в якому відбулася державна реєстрація, подали заяву щодо обрання спрощеної системи оподаткування та ставки єдиного податку, встановленої для третьої або четвертої групи, перший податковий (звітний) період починається з першого числа місяця, в якому відбулася державна реєстрація."
А п.294.3 дифференциации по группам не предполагает.
И к этому должны быть готовы предприниматели, которые будут переходить с общей системы на единый налог независимо какой категории
"294.3. Для суб'єктів господарювання, які перейшли на сплату єдиного податку із сплати інших податків і зборів, встановлених цим Кодексом, перший податковий (звітний) період починається з першого числа місяця, що настає за наступним податковим (звітним) кварталом, у якому таким особам виписано свідоцтво платника єдиного податку, і закінчується останнім календарним днем останнього місяця такого періоду."
Но для желающих перейти на единый налог с 01.01.2012 существуют переходные положения закона, в частности абз.г) п.5 Прикінцевих та перехідних положень, согласно которого, заявления хоть и будут подаваться до 25 января 2012, но свидетельство будет действующим с 01 января 2012.
(хотя у нас в стране нельзя быть уверенным ни в чем, к сожалению…)
я отчеты в электронном виде сдаю и жду обновлений звита и медка
а новые бланки по ЕСВ можно найти здесь
http://buhgalter911.com/ShowBlank.as...otchetnost.xml
Люди! Была сейчас в налоговой, сдавала 20-ОПП. ЧП-шники еще сдают подтверждение паспортных данных. Кто что знает?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks