| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ириша.........я тут такая не вердная))короче, еще и скромная)))))))))))))))))))
Ириш. а если серьезно, Вы умничка-золотые руки. Ирчик-золотые ручки.))
а щуку, когда будет удобно-всегда прискачу в тот же день)) идеально,если к НГ будет. а если не будет-я подожду))), т.к. у Вас тут люди заранее записались. а я пришла и хочу сразу)))...(наглая))
ТЫ-КОРОЛЕВА-ОБУВЬ http://forum.gorod.dp.ua/showthread....88324&page=489
Ира, добрый день.
Скажите, можно Вам заказать фуршетик на 29.12 на 20-23 человека?
Добрый день,Ирина.Возможно заранее обсудить и заказать фуршет на 16.01 -человек на 30,левый берег,самовывоз -по случаю празнования день Рождения-порекомендуйте,пжст,чтобы было сытно и вкусненько
""Грибна галявинка" та ""Канапки з язиком" дуже апетитні!!!!
Наступного разу буду робити замовлення завчасно!
А покищо сподіваюсь на ковбаску та свининку.
Ох, вибачте ще раз - ніяк, навіть якщо я спати не лягатиму взагалі*-)
доброго дня!
на 16 - можливо. Ви мене в особисті зорієнтуйте по кількості осіб, видах алкоголю, тривалості святкування і уподобань, якщо є*-) Спробую порадити*-) І якщо електронну адресу дасте - скину меню-прайс.
Ковбаску пки що планую на 6-7 число. Якщо нічого не трапиться екстраординарного - буде обов"язково*-)
По свинині: півтушами (або чвертями) - задня частина 33 грн/кг, передня - 30 грн/кг.
Голова - 9 грн/кг
легені, серце, нирки, печінка - будуть, домовимось
Ділити на окремі шматки можу, але це вже буде дорожче.
Якщо зберемо бажаючих на одну хоча б свинку до НР - привеземо! Я просто не маю часу рекламувати і організовувати(
Ірчик, яка смакота на фото!!! В мене, як у собаки Павлова, слиновиділення почалосьЧи можна домашню ковбаску (чи щучку, чи ще щось...
) замовити до Нового року? Якщо ні - на які числа приймаєте закази?
![]()
По свинині: півтушами (або чвертями) - задня частина 33 грн/кг, передня - 30 грн/кг.
Голова - 9 грн/кг
легені, серце, нирки, печінка - будуть, домовимось
Ирочка, а сколько примерно будет весить задняя часть и много ли сала??? А пол свинки сколько по весу?
Каждый выбирает для себя:
Слово для любви и для молитвы...
До Нового року вже нічого не приймаю. Хоч би з тим, за що взялася, впоратись*-) Ковбаса буде на Різдво і потім через тиждень - на старий НР.
Я як могла слідкувала за раціоном свинок - їли вони збалансованіше за людей*-)))) Тому сала багато не буде. Відсотків...ну може 30%.
Але без нього - яка ж свинка?
Задня чверть- це кілограмів 25-27 приблизно.
Ира, ты мне ничего не прислала!
а можно и мне прайсик на [email protected]
спасибо
Написала Вам в лс
Ира, а можно тогла присоединиться к заказу на колбаску на Рождество? Хочу взять кружочек готовой уже на пробу.
Ирчик, еще раз извини за опоздание)) Мы больше не будем
У меня с совестью пакт о ненападении: она меня не грызёт - я её не имею
Ира запишите для меня заднюю четверть и голову и ту, что перед новым годом и ту что после
Ира, мне 10 штук этих шариков с виноградом, штук 15 тарталеток и щучку.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks