| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Не, не "ці"
Ну вот и не только воровка показала себя всему свету, как вона умеет вести себя как базарная баба.
Мдя......защитник экс-премьера Сергей Власенко предложил судьям снять значки и начал выкрикивать: «твари!»
После этого присутствующие в зале народные депутаты поднялись со своих мест и стали скандировать: «Фашисты!»
Хоть щас в эуропу...
Азаров спрашивает Януковича:
- Почему Медведев отказал Вам в личной встрече в своей резиденции в Горках?
- Потому, что Димон - пижон и фраер! Ему западло, что его Горки - голимый фуфел по сравнению с моим Межигорьем!
...
Боевые потребности Чорной Вівці и его пацанов
Свою Україну любіть. Любіть її во врем'я люте. В останню, тяжкую минуту за неї Господа моліть...
Боевые потребности Чорной Вівці и его пацанов
Свою Україну любіть. Любіть її во врем'я люте. В останню, тяжкую минуту за неї Господа моліть...
У Тимошенко отказали ноги...
http://www.bbc.co.uk/ukrainian/news/...er_ie_er.shtml
тикай братуха мустафа в свой афган... лучше четыре жены иметь, чем без головы в таращанском лесу отдыхать
Ну после такого начала дальше можно уже и не читать:
Евгения Тимошенко: Я можу бачити її у якості захисника, бо я – близький родич, донька.ВВС Україна: А як просувається Ваш бізнес? У вас є ресторан у Києві, чи є якийсь тиск через нього?
Євгенія Тимошенко: Режим тисне на мою сім'ю з усіх сторін. У мене є ресторан, у нас є також бізнес у Дніпропетровську, який зараз теж атакують. Але в мене зараз нема часу цим займатись, бо я кожного дня ходжу до суду, аби отримати дозвіл побачити свою матір у СІЗО.
... а ведь это идея.. нужно посылать ЕС на фиг пока не прекратят преследование Жака и Силвио..Саміт Україна-ЄС показав успіх дипломатії України і аморфну, невиразну позицію чиновників Європейського Союзу.
Такий коментар депутата Європарламенту, співголови клубу друзів Україні "Європарламент-Верховна Рада" Олександра Мирського був поширений в Європейському парламенті 21 грудня 2011 року.
"Минулий саміт Україна-ЄС показав успіх дипломатії України і аморфну, невиразну позицію чиновників ЄС", - зазначив він.
"Мені взагалі незрозуміло, як пани Баррозу і Ромпай примудрилися не укласти договір про асоціацію, коли у них в портфелі резолюція Європарламенту, де чітко і ясно сказано "укласти договір про асоціацію до кінця 2011 року". Виходить, що ті, кому дано завдання, замість того, щоб виконувати свою роботу, саботують її", - цитує заяву "Інтерфакс-Україна".
"Будь-які умови, поза політичним та економічним діапазоном, це - невмілі і непрофесійні дії. Питання кримінального характеру повинні вирішувати відповідні структури, а не Баррозу і Ромпай", - вважає євродепутат.
Він також підкреслює, "неможливо собі уявити, щоб керівництво України просило ЄС, наприклад, не переслідувати в кримінальному порядку Берлусконі і Жака Ширака, і пом'якшити їм інкриміновані статті, змінити закони Італії та Франції".
"Мені щиро шкода, що Єврокомісія і Єврорада не виконали до кінця свою роботу, ту, яку їм доручили зробити депутати Європарламенту. Є про що "поговорити" на засіданнях Європейського парламенту в 2012 році. Багато незручних запитань до чиновників з Єврокомісії", - резюмує євродепутат.
ЗЫ потому можно и про бывшего президента Израиля побеспокоиться...![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks