Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 8 з 46 ПершаПерша 123456789101112131415161718 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 914, показано з 141 по 160.

Тема: ФЕHОМЕH БАHДЕРОФОБИИ В РУССКОМ СОЗHАHИИ

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    3 276

Типово

Люся Пряная, на троих кофе не пьют
    Не предавайтесь тоске, живите в радости

Звідки Ви
    Из помещения, где есть комп с Тырнетом
    Дописів
    9 633

Типово

Maggy, ну щазззз, найду способ выложить сюда картинку того, что на троих пьют... А потом, нас же может оказаться и больше!
    Счастлива на малой Родине и в российском гражданстве!
    Жду на грибы, рыбалку и уборку снега

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    3 276

Типово

Люся Пряная, Ничего, главное начать. А какую темку испортим!

Информированность года 2007 Аватар для Оушен
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    32 775

Типово

Maggy, я начал портить .
    А смысл?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    3 276

Типово

Гость Местный, Вы и меня сюда позвали - не к добру это.

Звідки Ви
    Дописів
    9 633

Типово

Maggy, Гость Местный, ПРАЗДНИК FOREVER!!! For Everybody!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    3 276

Типово

Тост: За освобождение от всех фобий!

Звідки Ви
    Sicheslav City
    Дописів
    7 596

Типово

Гость_Местний, вам не ствол потрібний, а квитки на московський потяг. Під грюкіт колес, так би мовити, ви поміркуєте над "явищем бандерофобії", і вже на Москві будете розповідати старі казочки, вигадані відомством Еренбурґа про "розпилених" бандерівцями совєтських солдат і про дітей в "душогубках" Ви б ще "мило з євреїв" пригадали та "газові камери" - був би повний набір пропагадивного ідіотизму...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    32 775

Типово

Dzhmil, да знаю я - "Германия для немцев" В школе проходил. Только я живу на Родине. И вам придется меня силой отсюда прогонять.
    А смысл?

Звідки Ви
    Дописів
    9 633

Типово

Dzhmil,

Звідки Ви
    Sicheslav City
    Дописів
    7 596

Типово

+++я не думаю, что кто-либо из здесь присутствующих, обвинял или стал бы обвинять обычных советских солдат в злодеяниях НКВД.

lilu, звичайно! "Я просто солдат"! "Я просто виконував наказ!" Я різав, палив, стріляв - але винен не я (мій дід, прадід, тощо)!!! Хто завгодно: Сталін, Гітлер, НКВД, але не я, "просто солдат"!
    А що таке НКВД? Птах такий, чи що? Чи він з одного Берії складався?! Чи Сталін сам особисто людей гнав на Колиму, розстрілював, кидав у копальні, розбивав голови молотком, топив у баржах в море?!! А як же АРМІЯ "простих виконавців наказів", без яких ніякий Берія, ніякий Сталін, ніякий Гітлер нічого б не змогли?!! Та АРМІЯ "дєдушек", яка "свята"! Адже вони ОСОБИСТО , а не Берія, стріляли в мирних людей. Але ВОНИ НЕ ВИННІ!
    Ось Гість_Мєсний, дід його атакував село, де не було німців, НЕ БУЛО ВОРОГА. Там були УКРАЇНЦІ, тобто такі ЯК Я, ЯК ВИ. Ті люди в селі (може, й не УПА, може просто селюки, що вирішили захистити КОНКРЕТНО СВОЮ ХАТИНУ, КОНКРЕТНО СВОЮ СІМ'Ю!), вони були на своїй землі! Хто просив діда Гостя_Мєснава атакувати їх? Дід Гостя_Мєснава був визволителем, так кого ж він визволяв? Українців? Дзуськи! Він убивав українців, а німці тим часом були десь в іншому місці. Що, визволитель? Цікаво, дід розказав Гостю_Мєснаму, що зробили визволителі з мешканцями того села, коли таки його взяли? Напевно ж ні.
    Так може годі вже соплі розпускати: в усьому винен Сталін, а "прості" ні? Хто винен - той винен, і злочини проти людства НЕ МАЮТЬ ТЕРМІНУ ДАВНИНИ.

Звідки Ви
    Дописів
    9 633

Типово

злочини проти людства НЕ МАЮТЬ ТЕРМІНУ ДАВНИНИ
    Dzhmil, але ж, як того, хто скоїв такий злочин, вже фізично неможливо притягти до відповіді (наприклад, тому, що він помер кілька десятків років тому), то Ви гадаєте, треба замість його притягти когось іншого? Навіть невинного? Або розповсюджувати ставлення до злочинця на всіх його співвітчизників?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    32 775

Типово

Dzhmil, да не знал дед - кого он атаковал. Били из немецкого оружия. Че они там - сортировать будут - вот в прошлом селе по нам СС било - уничтожить, а вот из этого УПА - ну совсем другое дело. Обойдем, пропустим.

Да бросте Вы. Пока вас меньшинство - я буду считать Украину родиной, а украинцев своими друзьями.

Мой друг с Хмельничщины 9 мая наряжает своих детей в праздничную одежду и ведет к могиле Неизвестного солдата. Чтоб цветы положили. А его бабка воевала. Естественно на стороне Сталинских оккупантов.
    А смысл?

Звідки Ви
    Sicheslav City
    Дописів
    7 596

Типово

Люсю, є таке поняття, як ПОКАЯННЯ. Чом би Путіну, наприклад, не приїхати на Західну Україну, в який-небудь Скольський район, не зайти в перше-ліпше селище і не ВСТАТИ НА КОЛІНА, прилюдно вибачившись за все, що накоїли совєти в Україні під час тієї війни? Адже ж його Росія оголосила себе спадкоємніцею більшовицького режиму? Тож приїдь до Києва і встань на коліна перед лицем пам'яті жертв Голодомору, проси вибачення за діла своїх попередників, як це свого часу зробив канцлер Німеччини Брандт. Може, й ставлення українців до Московії зміниться.

Звідки Ви
    Sicheslav City
    Дописів
    7 596

Типово

+++Пока вас меньшинство

"Нас мало, але голос наш лунатиме скрізь по Україні, і кожний, в кого ще не спідлене серце, озветься до нас, а в кого спідлене - до того ми самі озвемось!"
    (с) Микола Міхновський

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    32 775

Типово

Dzhmil, думаю стоит приехать Саакашвилли. Сталин был грузин. А это лично его инициатива.
    А смысл?

Звідки Ви
    Sicheslav City
    Дописів
    7 596

Типово

Сталін був осетин. А колективізацію провадили більшовики, спадкоємніцею яких оголосив Путін свою Росію.
    P.S. Саакашвілі - з одною "л".

Звідки Ви
    Дописів
    9 633

Типово

Dzhmil, а з іншого боку, чи є Путін фактично спадкоємцем Сталіна? Інша держава, інша іделогія... і до чого тут "більшовицький режим"? (не нагадуйте про нього, бо в мене до нього свій рахунок!)

Я вважаю, щоб про тебе не створювали погані стереотипи, не треба надавати факти для цього. Поки є хоча б дрібнісінький факт, який можливо використати "проти" (тобто, для створення негативного образу), обов`язково знайдеться така винахідлива людина, яка використатиме цей факт. Прояви агресії, нетерпимості (sorry, я не знаю, чи вірно я переклала це слово) до інородців, неадекватності у сприйнятті чогось - це все ЗАВЖДИ хтось використатиме для створення негативного образу того, хто виявив такі... риси.

Звідки Ви
    Дописів
    9 633

Типово

Dzhmil, до речі, не будемо й про те, що більшовики були не з одних росіян.
    Тому що, з кого б вони не були, це не дає права однакового ставлення до всієї нації або раси. Не треба змішувати ідеологію (а "більшовик" - це саме належність до певної ідеології, а не до національної групи) та національне або територіальне походження. За свої вчинки відповідатиме КОЖНА ЛЮДИНА ОКРЕМО, і її походження не буде ані пом`якшуючим, ані погіршуючим фактором при аналізі тих саміх вчинків. Чи Ви не згодні з цим?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    32 775

Типово

Dzhmil, моего второго деда посадили. Прадеда расстреляли. И Вы меня в большевики записали? Только когда фашисты напали на СССР белые офицеры Русского общества Харбина (и мой прадед) собрались и послали Сталину предложение дать присягу на время войны , чтоб испльзовать свой боевой опыт. Наверное они были старыми большевиками?
    А смысл?

Сторінка 8 з 46 ПершаПерша 123456789101112131415161718 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті