Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 781 з 814 ПершаПерша ... 281681731771772773774775776777778779780781782783784785786787788789790791 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 16262, показано з 15 601 по 15 620.

Тема: Здесь общаются бухгалтеры

Дописів
    7 520

Типово

Девочки, мальчики появилось обновление и по восьмерке и по семерке: новые налоговые накладные
    ОШИБКА: Поле номер договора НЕ "ПРИЖАТО" В ПРАВО
    Востаннє редагував bocheeva: 18.12.2011 о 22:54

Дописів
    2 598

Типово

Цитата Допис від иннна Переглянути допис
    добрый день, девочки-мальчики, а 20-ОПП кто-нибудь сдавал?
    я сдавала почти по всем налоговым:
    - Красногвардейка - в канцелярию, но предварительно кажется в 106
    - Бабушка - просто в канцелярию
    - Кировка - просто в канцелярию
    - Ленинка - с подписью отдела не помню названия, наверное отдел по регистрации (кстати, сначала и принимать не хотели)
    - АНД- просто канцелярия
    - Левобережка - с подписью отдела не помню названия, наверное по регистрации
    - Жовтневка - тоже канцелярия
    а лебедь-то наш, днепропетровский!

Организатор года 2008 Аватар для Магия
    Дописів
    17 134

Типово

Народ, ЧП-ки на едином налоге, кто-нибудь будет платить единый налог до 20-го и если "да", то какую сумму?

Дописів
    5 706

Типово

Цитата Допис від Магия Переглянути допис
    Народ, ЧП-ки на едином налоге, кто-нибудь будет платить единый налог до 20-го и если "да", то какую сумму?
    Вряд ли у нас в области будут ставки меньше 20% от минимальной з/пл для 2-ой категории и 10% для первой. А минимальной з/пл все равно еще нет - бюджет не утвержден ведь пока. Если очень хочется заплатить, то я бы заплатила гривен 220, но ЕН ведь нужно оплатить до 20 января, да и вдруг поменяют бюджетные счета

Дописів
    5 706

Типово

Цитата Допис від bocheeva Переглянути допис
    Девочки, мальчики появилось обновление и по восьмерке и по семерке: новые налоговые накладные
    ОШИБКА: Поле номер договора НЕ "ПРИЖАТО" В ПРАВО
    а вышло уже обновление семерки с новыми нн? А то наш приходящий админ сказал, что еще нет

Дописів
    17 134

Типово

Цитата Допис від Natty Переглянути допис
    Вряд ли у нас в области будут ставки меньше 20% от минимальной з/пл для 2-ой категории и 10% для первой. А минимальной з/пл все равно еще нет - бюджет не утвержден ведь пока. Если очень хочется заплатить, то я бы заплатила гривен 220, но ЕН ведь нужно оплатить до 20 января, да и вдруг поменяют бюджетные счета
    а, т.е. за январь единый надо платить до 20 января?

Дописів
    5 706

Типово

Цитата Допис від Магия Переглянути допис
    а, т.е. за январь единый надо платить до 20 января?
    да

Дописів
    17 134

Типово

да
    ура, а то я нэрвничаю)))) спасибо.

Звідки Ви
    пр.Мазепы, пр.Металлургов
    Дописів
    4 879

Типово

Об эконалоге:
    Наказом ДПС України від 16.12.2011 № 258 затверджено Узагальнюючу податкову консультацію щодо сплати екологічного податку, що справляється за розміщення побутових відходів (далі – Узагальнююча податкова консультація). Відповідно до Узагальнюючої податкової консультації місця тимчасового зберігання відходів, наприклад, для тимчасового зберігання небезпечних відходів перед передачею на знешкодження або утилізацію спеціалізованим організаціям, контейнери або урни для збирання побутових відходів не є місцями їх остаточного видалення і не відносяться до спеціально відведених місць чи об’єктів.

Платниками екологічного податку за розміщення побутових відходів є лише ті суб’єкти господарювання, що розміщують їх у спеціально відведених для цього місцях чи об’єктах, на використання яких отримано відповідний дозвіл спеціально уповноваженого центрального органу виконавчої влади з питань охорони навколишнього природного середовища або його органів на місцях
    Спасибо!!!! Фух, обойдусь без штрафов

Дописів
    5 706

Типово

Цитата Допис від leanto Переглянути допис
    Спасибо!!!! Фух, обойдусь без штрафов
    вот самое интересное то, что я пока нигде этого приказа не нахожу, мне это прислала налоговая в рассылке "Зміни в податковому законодавстві" от [email protected] . Может это была их предновогодняя шутка?

Звідки Ви
    пр.Мазепы, пр.Металлургов
    Дописів
    4 879

Типово

вот самое интересное то, что я пока нигде этого приказа не нахожу, мне это прислала налоговая в рассылке "Зміни в податковому законодавстві" от [email protected] . Может это была их предновогодняя шутка?
    Только не это!! Мне сейчас не до щуток

Звідки Ви
    Победа-5
    Дописів
    694

Типово

По Экологическому налогу

http://odpi-hm.at.ua/news/podatkovi_...2011-12-16-524

Дописів
    29 041

Типово

Чисто теоретически: Приказ с 16.12. А что было в течении года? И нужно ли платить за 2011 год? Двух моих знакомых при плановой проверке в октябре и ноябре оштрафовали за мусор
    Я плачу пока.

Типово

Товарисчи, а все подают 20-ОПП?

Дописів
    5 706

Типово

Цитата Допис від Кимон Переглянути допис
    Чисто теоретически: Приказ с 16.12. А что было в течении года? И нужно ли платить за 2011 год? Двух моих знакомых при плановой проверке в октябре и ноябре оштрафовали за мусор
    Я плачу пока.
    А я и не собиралась отчитываться и платить (Мне почему-то казалось, что доказать, что наши мусорные корзины не есть места для размещения отходов на суде мы бы смогли). Ну а тем, кто отчеты сдавал, наверное придется и за год сдавать и платить.

Дописів
    29 041

Типово

А я и не собиралась отчитываться и платить (Мне почему-то казалось, что доказать, что наши мусорные корзины не есть места для размещения отходов на суде мы бы смогли). Ну а тем, кто отчеты сдавал, наверное придется и за год сдавать и платить.
    Я не знаю, что такое корзины. У меня в аренде бак. Его вывозят каждый день и отходы производства у нас имеются. Мы посчитали, что нам проще платить 100 грн в квартал, что-бы нас не трогали.

Дописів
    625

Типово

Цитата Допис від *elenka* Переглянути допис
    Товарисчи, а все подают 20-ОПП?
    Сегодня в АНД сказали, что пустой здавать не нужно, а если есть что написать - здавайте.

Дописів
    5 706

Типово

Цитата Допис від Кимон Переглянути допис
    Я не знаю, что такое корзины. У меня в аренде бак. Его вывозят каждый день и отходы производства у нас имеются. Мы посчитали, что нам проще платить 100 грн в квартал, что-бы нас не трогали.
    Корзины - это я утрировала, у нас тоже есть мусорный бак, который вывозит специализированная организация.
    Но точка зрения "не тронут" - это не для нашей страны
    Не все так просто с этими отходами на самом деле. Ведь если начать подавать отчет, то нужно иметь подтверждение класса опасности этих самых отходов. А кто-то его смог получить? Думаю, что вряд ли, ведь официального подтверждения о классе опасности бытовых отходов никто не издавал (поправьте меня, если я не права, могла пропустить). А в таком случае отчет нужно подавать с самым высоким классом опасности и в 100 грн. не уложишься. Да и никто не отменял порядка 2034, согласно которого нужно вести учет отходов, проводить их инвентаризацию, паспортизацию и сдавать статотчетность. Так что, признав, что мусорный бак является "специально отведенным местом", навлекаешь на себя кучу геморроя и это не будет гарантией того, что у тебя не к чему придраться.
    Но вообще это мое ИМХО, так что каждый поступает так, как нравится - хочется- требуется- как читается закон и пр.и пр.

Типово

Цитата Допис від pavvap Переглянути допис
    Сегодня в АНД сказали, что пустой здавать не нужно, а если есть что написать - здавайте.
    Сдавать нужно вроде не всем, а только

Подається форма № 20-ОПП відповідно до п. 8.5 Порядку № 979 та підказок, наведених у самій формі, у випадках, коли суб’єкт господарювання:

— реєструє, створює чи відкриває новий об'єкт оподаткування;

— змінює відомості про об’єкт оподаткування, а саме змінює тип, найменування, місцезнаходження об’єкта оподаткування;

— змінює стан об’єкта оподаткування.

Під зміною стану об’єкта оподаткування слід розуміти зміну функціонального використання об’єкта, тобто перепрофілювання, відчуження тощо.
    это правда?

Почетный форумчанин
    Мудрость года 2008, Мудрая мама 2010
    Звідки Ви
    Городок мечты
    Дописів
    13 026

Типово

Цитата Допис від *elenka* Переглянути допис

это правда?

З січня поточного року Податковим кодексом України платники податків зобов’язані стати на облік у відповідних органах ДПС за основним та неосновним місцем обліку. Обов`язок повідомляти про всі об’єкти оподаткування і об’єкти, пов’язані з оподаткуванням, органи ДПС за місцезнаходженням таких об’єктів (далі - об'єкти оподаткування) покладено на платників податків статтею 63 Податкового кодексу. При цьому, об'єктами оподаткування і об'єктами, пов'язаними з оподаткуванням або через які провадиться діяльність, є майно та дії, у зв'язку з якими у платника податків виникають обов'язки щодо сплати податків та зборів.

Надсилати відповідне Повідомлення необхідно всім платникам податків (юридичним та фізичним особам), в тому числі тим, які були зареєстровані, створені чи відкриті до 2011 року, за формою №20-ОПП, затвердженою наказом ДПА України від 22.12.2010р. № 979.

Повідомлення надсилається, зокрема, якщо у платника податків відбувається реєстрація, створення чи відкриття об'єкта оподаткування на території адміністративно-територіальної одиниці, де він не перебуває на обліку. В зазначених випадках платник податків зобов'язаний стати на облік за неосновним місцем обліку в органі державної податкової служби за місцезнаходженням об'єкта оподаткування. Повідомлення про вказані об'єкти за ф. №20-ОПП подається протягом 10 робочих днів до органу державної податкової служби за місцезнаходженням об'єкта.

При першому надані Повідомлення зазначаються всі об’єкти оподаткування. При наступному поданні повідомлення зазначається новий об’єкт оподаткування або об’єкт оподаткування, щодо якого відбуваються зміни.
    Решайте сами
    Бабушкина радость :sibmama.ru]

Сторінка 781 з 814 ПершаПерша ... 281681731771772773774775776777778779780781782783784785786787788789790791 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті