Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1 з 4 1234 ОстанняОстання
Всього знайдено 66, показано з 1 по 20.

Тема: П’ятниця... Така п’ятниця...

Почетный форумчанин Аватар для Ґонта
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    13 189

Типово П’ятниця... Така п’ятниця...

Дзвінок на робочий телефон.
    (Читаючи діалог, уявляйте, будь ласка, інтонації та темп мовлення)
    Співрозмовник (С) - говорить дуже швидко але чітко. Голос та інтонації - явно начальницько-партапаратські. Говорить українською теж партапаратською - є такий діалект - не дикторська мова, не літературна, не суржик, а правильна парапаратська. Ну, хто колись чув, той зрозуміє, про що я.
    Ґонта (Я) - говорю спокійно і повільно

С: Доброго дня хлопці терміново дайте мені телефон вашого генерального нагадайте як там нуль я пишу...
    Я: Доброго дня, назвіть себе, будь ласка
    С: Стеблюк Олег Іванович з Києва з адміністрації давайте нагадайте як там нуль я вже пишу...
    Я: Вибачте, з якої адміністрації?
    С: А ви багато адміністрацій знаєте у Києві?
    Я: Так, не одну.
    С: [тут єдиний раз у нього виникла пауза]... адміністрація прем’єра давайте телефон герерального
    Я: А яке питання вас цікавить?
    С: Я не буду перед вами звітуватися давайте мобільний я пишу нуль як там далі я пишу
    Я: Назвіть будь ласка ваше питання, я лиш виконую свою роботу
    С: А ким ви працюєте?
    Я: Секретар [ледве втримався, щоб не сказати Секретарка ]
    С: Все ти вже там не працюєш
    Я: Якщо ви вже перейшли на ти, то до побачення.

Після розмови одразу згадав, як колись давно по радіо була програма розіграшів, коли в прямому ефірі дзвонили абоненту і виводили його із себе. Бо голос та інтонації ну дууууже схожі. Чи існує така програма сьогодні - не знаю, можливо й існує. Але ті давні програми зазвичай були не випадковому абоненту, а конкретній людині і як правило на день народження, після чого артист відкривався, вибачався, вітав і називав замовника. На цю ситуацію не було схоже.
    І ще - цей же ж голос, з таким же ж текстом але назвавши зовсім інше прізвище та ім’я вже дзвонив пару тижнів тому!

Як варіант - непоганий метод таким адміністративним нахрапом отримати мобільний директора.
    Із ста дзвінків можливо 8-10 будуть результативними, в залежності на кого потрапить.

Вам не дзвонили?
    Нам своє робити

Німецька мова влітку

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    29 666

Типово

Владимирович, отдаю должное твоей выдержке и ясному уму.
    По вопросу: мне звонили. Но Премьер своих шестерок не посылает, только лично

Звідки Ви
    Днепр. Левый берег
    Дописів
    23 854

Типово

Звонили. Из КМДА.
    Шквал звонков с вечера и утром.
    Типа собрание предпринимателей. И ВЫ (о чудо!!!) в списке!!!!
    Участие 5400. заочное 3600 и т.д. и тп.
    Причем срочно. Очень срочно! Прям до обеда ведомость закрыть надо. Потом пугают "У Киева руки длинные" и т.д. Чиновники так себя не ведут.
    Звонок в Киев в КМДА. Начинаю подробненько. перебивают-АФЕРИСТЫ!
    Позвонил этот "начальник" после обеда еще раз "где деньги?"
    Получил ответ: КМДА никаких подобных мероприятий сейчас не проводит
    ДА? Ну тогда-будьте здоровы.

гуглянул "звонки из КМДА"-интересная тема и давно уже.
    Видать в Киеве ЛОХи закончились, начали сюда названивать
    http://forum.autoua.net/showflat.php...4&Main=5104646
    http://www.offroadmaster.com/topic/3...0%D0%BD%D0%BE/
    http://www.likar.info/forum_arch/theme/310861.html
    http://zvonki.octo.net/number.aspx/380675093159
    http://ktozvonit.com.ua/nomer/0676563487
    http://zvonki.octo.net/number.aspx/380676563487

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    13 189

Типово

Про такі дзвінки (про участь у семінарах за гроші) я теж чув. Тут лише мобільний директора був потрібний. Нахрапом.
    І почерк дійсно схожий.
    До речі, по звуку було чути, що мій абонент дзвонив не з робочого кабінету, а із приміщення, де крім можливо з десяток інших людей і теж на телефонах - робочий гул голосів, чути були інші дзвінки
    Цікаво, скільки їм платять? Всіх підряд теж на цю роботу не візьмуть, це очевидно. Потрібен голос, вимова, дикція, харизма в решті решт. Але я підійшов би. Якщо сума буде достойна (сподіваюся, вони читають всі форуми?)
    Нам своє робити

Німецька мова влітку

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Класс!! Особенно доставляет рефрен: "...давайте мобільний я пишу нуль як там далі я пишу"

Это на радиостанциях разных были такие программы с розыгрышами. Было очень смешно. Вот для тех кто помнит, подборочка этих прикол-звонков - http://www.sr.ru/radio-prikol
    Голубой кот - еще тот прикол
    Ну то такэ...

Дописів
    15 562

Типово

В Киеве в седьмой раз задержали мошенника, представлявшегося помощником нардепа
    В результате оперативных мероприятий сотрудники столичного уголовного розыска задержали мошенника, который занимался мошенничеством, выдавая себя за помощника народного депутата Украины Олега Зарубинского.

Как говорится в сообщении МВД, мошенник - 41-летний житель Запорожья - осуществлял мошенническую схему получения благотворительных взносов. Как рассказал сам задержанный, он обзванивал директоров крупных коммерческих фирм, которые работают в медицинской отрасли, и, представляясь помощником или водителем народного депутата, ссылаясь на благотворительность, просил помочь наличными на проведение операций по протезированию малоимущих пациентов.

Суммы благотворительных взносов варьировались в пределах 1,5-2 тысяч гривен. Финансовые документы или расписки не оформлялись.
    О, товарища уже выпустили по амнистии и он решил профиль сменить? )))

Дописів
    32 194

Типово

Разводняк, старый как мир.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    29 666

Типово

Цитата Допис від Ґонта Переглянути допис
    адміністрація прем’єра давайте телефон герерального
    скорей всего администрация театрального агентства "Премьера". Гугль помнит
    Востаннє редагував -=coNDor=-: 25.11.2011 о 15:09

Звідки Ви
    Днепр. Левый берег
    Дописів
    23 854

Типово

Ґонта
    может темку переименуете? Пятница и мошенники не ассоциируется.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    13 189

Типово

Цитата Допис від Dendnepr Переглянути допис
    Ґонта
    может темку переименуете? Пятница и мошенники не ассоциируется.
    Ну в моєму випадку я не впевнений на 100% що це шахрайство.
    А от дзвінок повеселив.
    По-п’ятничному
    Нам своє робити

Німецька мова влітку

Почетный форумчанин Аватар для j
    Звідки Ви
    Джей з оГороду
    Дописів
    55 142

Типово

Дзвінок на робочий телефон.
    (Читаючи діалог, уявляйте, будь ласка, інтонації та темп мовлення)
    Співрозмовник (С) - говорить дуже швидко але чітко. Голос та інтонації - явно начальницько-партапаратські. Говорить українською теж партапаратською - є такий діалект - не дикторська мова, не літературна, не суржик, а правильна парапаратська. Ну, хто колись чув, той зрозуміє, про що я.
    Ґонта (Я) - говорю спокійно і повільн

С: Доброго дня хлопці терміново дайте мені телефон вашого генерального нагадайте як там нуль я пишу...
    Я: Доброго дня, назвіть себе, будь ласка
    С: Стеблюк Олег Іванович з Києва з адміністрації давайте нагадайте як там нуль я вже пишу...
    Я: Вибачте, з якої адміністрації?
    С: А ви багато адміністрацій знаєте у Києві?
    Я: Так, не одну.
    С: [тут єдиний раз у нього виникла пауза]... адміністрація прем’єра давайте телефон герерального
    Я: А яке питання вас цікавить?
    С: Я не буду перед вами звітуватися давайте мобільний я пишу нуль як там далі я пишу
    Я: Назвіть будь ласка ваше питання, я лиш виконую свою роботу
    С: А ким ви працюєте?
    Я: Секретар [ледве втримався, щоб не сказати Секретарка ]
    С: Все ти вже там не працюєш
    Я: Якщо ви вже перейшли на ти, то до побачення.

Після розмови одразу згадав, як колись давно по радіо була програма розіграшів, коли в прямому ефірі дзвонили абоненту і виводили його із себе. Бо голос та інтонації ну дууууже схожі. Чи існує така програма сьогодні - не знаю, можливо й існує. Але ті давні програми зазвичай були не випадковому абоненту, а конкретній людині і як правило на день народження, після чого артист відкривався, вибачався, вітав і називав замовника. На цю ситуацію не було схоже.
    І ще - цей же ж голос, з таким же ж текстом але назвавши зовсім інше прізвище та ім’я вже дзвонив пару тижнів тому!

Як варіант - непоганий метод таким адміністративним нахрапом отримати мобільний директора.
    Із ста дзвінків можливо 8-10 будуть результативними, в залежності на кого потрапить.

Вам не дзвонили?
    БУГОГААА!!!(с)
    Я з цього Іванмитрофанича (він ще багацько прізвиськ має) знущаюсь вже біля півроку. Десь раз на 2-3 тижні він телефонує й започатковую саме таке, як показано.
    Мені доставляло, як любязному ТС лише перші 2 рази. Потім яких тільки дослідів я на ньому не проставляв!
    Спочатку почав відповідати йому тією ж партапаратною. Звісно, не так довершено, але він почав затинатись та швидко перескочив на верескливий мат
    Наступного разу вивчав його стійкість до амплітудно-фазової модуляції, почав через речення перемикатись з російської на українську та навпаки, аж поки він не перескочив на верескливий мат.
    Ще було, пам'ятаю, включив йому інтонації малинового піжмака та попер буром не памятаю дослівно, але щось в дусі "ты, братан, чьих будешь? Какого х... прёшся в чужую заимку? Тя чо, давно профессор не звал на рюмку чаю?..." при цьому наче в сторону пошеки "... у тебя там включено? Засёк этого поца?". Ні, в той раз він не перестрибував на верескливий мат. Одразу слухавку кинув.
    Востаннє, минулої п'ятниці, здається, я бум розімлілий після доброго обіду та вирішив загальмувати його до ступору. Чим швидше та голосніше він лопотів, тим повільніше я йому відповідав. Питанням на питання. То була найдовша розвага. Його вистачило десь аж на 4 хвилини. Проте... як завжди перескочив на верескливий мат. На що я гигикнув задоволено, та поклав слухавку.
    Так, ця гра-розвага буває цікавішою навіть за гноблення ярусських клоунів в оГороді.
    При нагоді, розважтесь, не пожалкуєте
    ...и поэтому — империализм должен быть разрушен (...ceterum censeo Imperialismus esse delendam)

Звідки Ви
    днепропетровск - мой дом родной? та щаз!
    Дописів
    36 249

Типово

мальчики, спасибо, повеселили
    Сало в шоколаде, и другие полезные продукты для наших Героев

Дописів
    28 409

Типово

Цитата Допис від -=coNDor=- Переглянути допис
    Владимирович, отдаю должное твоей выдержке и ясному уму.
    По вопросу: мне звонили. Но Премьер своих шестерок не посылает, только лично
    ишь какие мы важные.

Звідки Ви
    Пересеченная распи*дяйством местность
    Дописів
    21 990

Типово

Долго ж вы с ним общались, у меня был бы покороче диалог
    Сегодня международный день мудака. Господи, это ж сколько людей надо поздравить с праздником!

Типово

Цитата Допис від j Переглянути допис
    БУГОГААА!!!(с)
    Я з цього Іванмитрофанича (він ще багацько прізвиськ має) знущаюсь вже біля півроку. Десь раз на 2-3 тижні він телефонує й започатковую саме таке, як показано.
    Мені доставляло, як любязному ТС лише перші 2 рази. Потім яких тільки дослідів я на ньому не проставляв!
    Спочатку почав відповідати йому тією ж партапаратною. Звісно, не так довершено, але він почав затинатись та швидко перескочив на верескливий мат
    Наступного разу вивчав його стійкість до амплітудно-фазової модуляції, почав через речення перемикатись з російської на українську та навпаки, аж поки він не перескочив на верескливий мат.
    Ще було, пам'ятаю, включив йому інтонації малинового піжмака та попер буром не памятаю дослівно, але щось в дусі "ты, братан, чьих будешь? Какого х... прёшся в чужую заимку? Тя чо, давно профессор не звал на рюмку чаю?..." при цьому наче в сторону пошеки "... у тебя там включено? Засёк этого поца?". Ні, в той раз він не перестрибував на верескливий мат. Одразу слухавку кинув.
    Востаннє, минулої п'ятниці, здається, я бум розімлілий після доброго обіду та вирішив загальмувати його до ступору. Чим швидше та голосніше він лопотів, тим повільніше я йому відповідав. Питанням на питання. То була найдовша розвага. Його вистачило десь аж на 4 хвилини. Проте... як завжди перескочив на верескливий мат. На що я гигикнув задоволено, та поклав слухавку.
    Так, ця гра-розвага буває цікавішою навіть за гноблення ярусських клоунів в оГороді.
    При нагоді, розважтесь, не пожалкуєте
    Давайте свій телефон, порозважаємось! Нагадайте як там: нуль я пишу...

Звідки Ви
    Днепр. Левый берег
    Дописів
    23 854

Типово

Ну в моєму випадку я не впевнений на 100% що це шахрайство.
    А от дзвінок повеселив.
    По-п’ятничному
    Надо было дать номерок. Было бы еще веселее.
    У нас как раз позвонили и попали на шефа сразу. А мобильный вычислить-очень легко-предприятие маленькое. В рекламе указываем и городские и мобильные номера. А эти дурацкие "желтые страницы" вообще кладезь информации. Особенно после всяких выставок активизируются-данные собирают что с участников, что с посетителей

Дописів
    1 348

Типово

І до мене телефонували з КМДА. Стиль спілкування той же. Пропонували взяти участь у якомусь святкуванні і придбати запрошення на двох за 14000грн, щоб сидіти там, де мені належить - серед представників української еліти. Я відповів що неможу. Добродій поцікавився чому, а я йому - не можу сидіти поруч з таким гівном, бо карма попсується!

Дописів
    32 194

Типово

Так приятно почитать, какие все находчивые, с быстрой реакцией и тонким чувством юмора. А звонишь таким - бэкают-мэкают и срутся с переляку, чуть ли не встают с трубкой на полусогнутых, ссутулившись. Зато потом можно компенсировать свой обсер-перепуг рассказом, как легко и вальяжно развалившись на кресле и покручивая на пальце брелок, уделал какого-то там умника. Как еще не упоминали, что умник обязательно расплакался на другом конце провода. Цирк какой-то, прям. Но все равно спасибо !

Звідки Ви
    Джей з оГороду
    Дописів
    55 142

Типово

Цитата Допис від тестостерон Переглянути допис
    Так приятно почитать, какие все находчивые, с быстрой реакцией и тонким чувством юмора
    Ненадазавидовать!(с)
    Вас жаба давит, что на вас не позвонили? Так може делом каким займётесь, чтоб замелькать хотя бы на горизонтах у этих разводил? Тогда и вам будет о чём порассказать
    ...и поэтому — империализм должен быть разрушен (...ceterum censeo Imperialismus esse delendam)

Звідки Ви
    Джей з оГороду
    Дописів
    55 142

Типово

Цитата Допис від Отецъ Федоръ (МП) Переглянути допис
    Давайте свій телефон, порозважаємось! Нагадайте як там: нуль я пишу...
    Записуйте!
    555-68-32

Сторінка 1 з 4 1234 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті