Дзвінок на робочий телефон.
(Читаючи діалог, уявляйте, будь ласка, інтонації та темп мовлення)
Співрозмовник (С) - говорить дуже швидко але чітко. Голос та інтонації - явно начальницько-партапаратські. Говорить українською теж партапаратською - є такий діалект - не дикторська мова, не літературна, не суржик, а правильна парапаратська. Ну, хто колись чув, той зрозуміє, про що я.
Ґонта (Я) - говорю спокійно і повільн
С: Доброго дня хлопці терміново дайте мені телефон вашого генерального нагадайте як там нуль я пишу...
Я: Доброго дня, назвіть себе, будь ласка
С: Стеблюк Олег Іванович з Києва з адміністрації давайте нагадайте як там нуль я вже пишу...
Я: Вибачте, з якої адміністрації?
С: А ви багато адміністрацій знаєте у Києві?
Я: Так, не одну.
С: [тут єдиний раз у нього виникла пауза]... адміністрація прем’єра давайте телефон герерального
Я: А яке питання вас цікавить?
С: Я не буду перед вами звітуватися давайте мобільний я пишу нуль як там далі я пишу
Я: Назвіть будь ласка ваше питання, я лиш виконую свою роботу
С: А ким ви працюєте?
Я: Секретар [ледве втримався, щоб не сказати Секретарка

]
С: Все
ти вже там не працюєш
Я: Якщо ви вже перейшли на ти, то до побачення.
Після розмови одразу згадав, як колись давно по радіо була програма розіграшів, коли в прямому ефірі дзвонили абоненту і виводили його із себе. Бо голос та інтонації ну дууууже схожі. Чи існує така програма сьогодні - не знаю, можливо й існує. Але ті давні програми зазвичай були не випадковому абоненту, а конкретній людині і як правило на день народження, після чого артист відкривався, вибачався, вітав і називав замовника. На цю ситуацію не було схоже.
І ще - цей же ж голос, з таким же ж текстом але назвавши зовсім інше прізвище та ім’я вже дзвонив пару тижнів тому!
Як варіант - непоганий метод таким адміністративним нахрапом отримати мобільний директора.
Із ста дзвінків можливо 8-10 будуть результативними, в залежності на кого потрапить.
Вам не дзвонили?
Bookmarks