Допис від
j
БУГОГААА!!!(с)
Я з цього Іванмитрофанича (він ще багацько прізвиськ має) знущаюсь вже біля півроку. Десь раз на 2-3 тижні він телефонує й започатковую саме таке, як показано.
Мені доставляло, як любязному ТС лише перші 2 рази. Потім яких тільки дослідів я на ньому не проставляв!
Спочатку почав відповідати йому тією ж партапаратною. Звісно, не так довершено, але він почав затинатись та швидко перескочив на верескливий мат
Наступного разу вивчав його стійкість до амплітудно-фазової модуляції, почав через речення перемикатись з російської на українську та навпаки, аж поки він не перескочив на верескливий мат.
Ще було, пам'ятаю, включив йому інтонації малинового піжмака та попер буром не памятаю дослівно, але щось в дусі "ты, братан, чьих будешь? Какого х... прёшся в чужую заимку? Тя чо, давно профессор не звал на рюмку чаю?..." при цьому наче в сторону пошеки "... у тебя там включено? Засёк этого поца?". Ні, в той раз він не перестрибував на верескливий мат. Одразу слухавку кинув.
Востаннє, минулої п'ятниці, здається, я бум розімлілий після доброго обіду та вирішив загальмувати його до ступору. Чим швидше та голосніше він лопотів, тим повільніше я йому відповідав. Питанням на питання. То була найдовша розвага. Його вистачило десь аж на 4 хвилини. Проте... як завжди перескочив на верескливий мат. На що я гигикнув задоволено, та поклав слухавку.
Так, ця гра-розвага буває цікавішою навіть за гноблення ярусських клоунів в оГороді.
При нагоді, розважтесь, не пожалкуєте
Bookmarks