| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Добрий вечір, шановні!
Люстрація - Свобода - Тягнибок
http://www.svoboda.org.ua/pro_partiyu/prohrama/
До побачення, шановні!
Люстрація - Свобода - Тягнибок
http://www.svoboda.org.ua/pro_partiyu/prohrama/
навіть не намагаюся розуміти твори, які мені в ЛС приходять. за ними в мене немає щастя, але є многа любовнікав, дєнєг, но єто нє пріносят мнє щастя, канєшна, і поетому я завідую тим, хто мені пише. отак. і машіна тожє, і знают какога цвєта, і всьо-всьо знают.
от шо в моєму житті повинно статися, що б я тобі, наприклад, хєрню якусь про твоє життя писала? га?
Зря Вы так думаете об Академии наук УССР, хотя о чем я, сорри 2 раза. Зачем Вам профессора и академики? На вас хватает и "одного на всех" проффесора;-)Допис від JOSS;14155646[B
А мені в ЛС нічого не пишуть:-( Горе та й годі.
Не треба заздрити, шановна Rоlа. Головне - разлічать, из какого спєктру идут излучения.
Дублирую вопрос. Придумайте сами то, шо вот шо в моєму житті повинно статися, що б я тобі, наприклад, хєрню якусь про твоє життя писала? га?моємуВашому житті повинно статися. Може Ваш "бзик" и не будет удовлетворен, хто зна, хто зна...
Востаннє редагував Eve_evE: 06.11.2011 о 22:27
головне не шукати людей та не вигадувати людей, які відповідатимуть уяві про заздрість. бо така уява є підміною реального стану речей.
кожному своє. не цікавлюся чужим життям та потребами когось там спекртувати та випромінувати на когось свої невирішені питання.Головне - разлічать, из какого спєктру идут излучения
який "бзік" чий "бзік"? Еве, я -це я, а Ваше - це суто ВашеДублирую вопрос. Придумайте сами то, шо вмоємуВашому житті повинно статися. Може Ваш "бзик" и не будет удовлетворен, хто зна, хто зна...
ні, я за Вас чи будь кого не вигадаю.
Востаннє редагував Rоlа: 06.11.2011 о 22:47
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks