Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
Ситуація зрозуміла абсолютно усім (деяких неадекватів прошу не турбувати).
- паломництво приносить суттєві гроші для місцевого уманського бюджету, як державного так і жителів;
- але далеко не для усіх жителів, все ж таки дуже велика частина уманців мають інші заробітки;
- останні дуже не задоволені тим галасом, що піднімають хасиди.
Звиняйте, ваш КО, я чудово розумію що абсолютна більшість дописувачів усе це розуміє.
Звісно ж ідеал, коли б хасиди собі тихенько приїзджали, собі тихо віддавали гроші, та мовчки їхали мабуть не можливий. Але те що вони творять також дещо ненормально.
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
В Мекку на 2 порядка больше толп набегает кожен год. Давятся, конечно до смерти, бывает, но беспредельных дебошей, смерчу подобных, вроде не случается. Там бы в Умани, Беня, не будь дураком самолётным, мог бы снимать лавэ мегатонными нормами, кабы удосужился своим единоверцам инфраструктуру создать. Ну и что, что хасиды гульбанят неделю в году? Весь остальной год та инфраструктура может самоокупаться за счёт Софии
...и поэтому — империализм должен быть разрушен (...ceterum censeo Imperialismus esse delendam)
Почитал на офсайте Свободы требования, которые предполагнается озвучить власти в ходе марша. Не нашел в этих требованиях ничего фашистского и антисемитского.
- захистити конституційні права уманчан;
- прищеплювати повагу до українського населення;
- визначити статус хасидів;
- унеможливити приїзд чужинських кримінальних елементів;
- запровадити біометричний контроль для прибульців;
- заборонити хасидам самовільне будівництво;
- рекомендувати приїжджим перебувати у визначених культових місцях;
- заборонити порушувати спокій українського населення;
- примусити їх до сплати комунальних платежів;
- примусити їх до підтримання чистоти;
- обмежити в´їзд в Україну іноземців з епідеміологічно небезпечних (бубонна чума, холера тощо) країн.
.
А "визначити статус" - это типа желтую звезду
А рекомендовать перебувать - это типа гетто построить..
Коменданте - Вы за границей окромя росиии были хоть раз?
Везде где я бывал я заходил и в мечети и в супермаркеты и в буддистские храмы. Нигде с меня не требовали платить коммунальный налог. Отпечатки пальцев не брали (в Европе не был и не собираюсь из-за такого фашизма там).
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks