Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 591 з 612 ПершаПерша ... 91491541581582583584585586587588589590591592593594595596597598599600601 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 12228, показано з 11 801 по 11 820.

Тема: темы Хонеста (общая)

Дописів
    26 616

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    а хтось пропонував лекцію? ні. це коментар на вашу лекцію, бо ваше життя - це ваше життя.

вот именно - моё..
    и мое життя мне кажется не таким уж плохим ))
    на то что думают о нём другие мне лично наплевать , а остальные пусть привыкают..
    и уверяю что привыкнут ))
    никуда не денутся
    хм!(c)

JOSS
    Guest

Типово

Цитата Допис від Прокурор* Переглянути допис
    Я не знаю куда полетит твоя душа, но с приходом Ваньи, бутылка из под пива полетит тебе в баштан.....
    седне сидели, ели с оностасией свинные медальены и помирали со ржачу, вспоминая вчерашний левый джеб в баштан, ибо сию тыкву лучше не обозначишь

JOSS
    Guest

Типово

Цитата Допис від Valery0 Переглянути допис
    нет, я в нем не нахожусь - я сюда захожу. но это не значит, что это для меня важно. и еще - мне глубоко пох мнение людей, которым я не нравлюсь.
    ээ..ты сейчас тут? ты пишешь в эту тему? 11422 сообщения ради чего?
    вики неправду глаголит?-Интерне́т-соо́бщество — группа людей со сходными интересами, которые общаются друг с другом в основном через Интернет. Интернет предоставляет широчайшие технические возможности для общения. Кроме того, в Интернете сравнительно легко найти людей со схожими интересами и взглядами на мир. Вдобавок, общение в сети начать психологически проще, чем при личной встрече

Valery0
    Guest

Типово

Цитата Допис від JOSS Переглянути допис
    ээ..ты сейчас тут? ты пишешь в эту тему? 11422 сообщения ради чего?
    вики неправду глаголит?-Интерне́т-соо́бщество — группа людей со сходными интересами, которые общаются друг с другом в основном через Интернет. Интернет предоставляет широчайшие технические возможности для общения. Кроме того, в Интернете сравнительно легко найти людей со схожими интересами и взглядами на мир. Вдобавок, общение в сети начать психологически проще, чем при личной встрече
    это получается, если мы сидим в этой теме и в теме аналогичной, наши интересы - Хоня и Олчук?))) нет, мы однозначно заходим сюда отдохнуть))) если бы у нас были такие интересы, мы были бы уже на дурке)

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Заблудившийся Переглянути допис
    вот именно - моё..
    і що? приймати його за основу? чи в кожного таки своє життя і відповідні думки за обставинами, за ситуацією.
    и мое життя мне кажется не таким уж плохим ))
    так не оцінюю ж. це вам чомусь захотілося акцентувати на своєму житті .
    на то что думают о нём другие мне лично наплевать , а остальные пусть привыкают..
    ви теж вважаєте, що комусь ваше життя потрібне? саме мені -ні. до чого звикати?
    и уверяю что привыкнут ))
    никуда не денутся
    і головне, що ви про це не думаєте і не переймаєтеся))

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Ole4ka_sky Переглянути допис
    он Ваш друг?
    а що?

Дописів
    26 616

Типово

і що? приймати його за основу? чи в кожного таки своє життя і відповідні думки за обставинами, за ситуацією.

так не оцінюю ж. це вам чомусь захотілося акцентувати на своєму житті .

ви теж вважаєте, що комусь ваше життя потрібне? саме мені -ні. до чого звикати?

і головне, що ви про це не думаєте і не переймаєтеся))
    вот и я о том же
    мне лично никто не нужен , ни оптом ни в розницу , ещё более я буду рад если и сам никому не понадоблюсь как можно чаще
    ...
    кроме того
    я уже давно не сверяю себя с часами называемыми общество ))
    хм!(c)

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Заблудившийся Переглянути допис
    вот и я о том же
    мне лично никто не нужен , ни оптом ни в розницу , ещё более я буду рад если и сам никому не понадоблюсь как можно чаще
    ...
    кроме того
    я уже давно не сверяю себя с часами называемыми общество ))
    а обманювати себе нє харашо)
    на тому годиннику є - проізвєсті впєчатлєніє. і саме цим ви зараз займаєтеся, раз у раз підкрекслюючи суспільству, що ви по за ним. проти кого ж тоді будете себе позіціюнувати?) на фоні чого будете підкреслювати свою особливу особистість? сподіваюся, що ви зрозуміли про що йдеться.)

JOSS
    Guest

Типово

это получается, если мы сидим в этой теме и в теме аналогичной, наши интересы - Хоня и Олчук?))) нет, мы однозначно заходим сюда отдохнуть))) если бы у нас были такие интересы, мы были бы уже на дурке)
    а я не стыжусь того, что мне интересно наблюдать за дуриками. я вообще психов коллекционирую

Valery0
    Guest

Типово

а я не стыжусь того, что мне интересно наблюдать за дуриками. я вообще психов коллекционирую
    так никто не стыдится, но это же не главный интерес)))
    з.ы. ща оля прибежит доказывать тебе, что она - не дурик)))

Провокатор года 2011
    Звідки Ви
    Военный городок - Красный камень
    Дописів
    14 910

Типово

не забываем одну из истин- каждый судит по себе. )

Valery0
    Guest

Типово

.
    Востаннє редагував Valery0: 21.08.2011 о 00:40

JOSS
    Guest

Типово

интересно, олчук позабросила свою мыльную тему и перелезла сюда, видать в ее тему потеряла популярность а отсюда из-за ее тупости никто разбегаться не собирается

Valery0
    Guest

Типово

интересно, олчук позабросила свою мыльную тему и перелезла сюда, видать в ее тему потеряла популярность а отсюда из-за ее тупости никто разбегаться не собирается
    да, оттуда все преступно сбежали. как сговорились)))

Провокатор года 2011
    Звідки Ви
    Военный городок - Красный камень
    Дописів
    14 910

Типово

судит о чем? что 12 палок - это много. да, я бы сдохла, если бы меня 12 раз отодрали, это правда)))
    да этот рекорд мы установили в медовый месяц. один раз. больше не повторяли. )

Дописів
    39 400

Типово

сьогодні вночі ти та Кристалина були в Англії, готель був у старовинному замку. здоровенні важкі дубові двері, такі ж самі комоди, шафи. зустрілися ми всі біля комоду у якійсь залі з вітіюватими канделябрами, щоб вирішити- чи проблема, коли на капронових панчохах внєзапно утворилася дірочка. Кристалина зауважила, це означає, що інших у людини немає - соромно, тобі було цікаво зробити з дірочки подію -прикрасити) і що головне, як вийти через дубові двері - одразу океан. у Англії.

JOSS
    Guest

Типово

сьогодні вночі ти та Кристалина були в Англії, готель був у старовинному замку. здоровенні важкі дубові двері, такі ж самі комоди, шафи. зустрілися ми всі біля комоду у якійсь залі з вітіюватими канделябрами, щоб вирішити- чи проблема, коли на капронових панчохах внєзапно утворилася дірочка. Кристалина зауважила, це означає, що інших у людини немає - соромно, тобі було цікаво зробити з дірочки подію -прикрасити) і що головне, як вийти через дубові двері - одразу океан. у Англії.
    это чо, действительно снилось? т.к. ета ночь была ночью всешних снов..али сие есть притча?

Дописів
    32 194

Типово

Дописів
    10 741

Типово

+100тыщ мильенов!!!!
    ол4ик мне стала напоминать фильм " Тупой, еще тупее". от ее темы отписался, а вот хоню бросить тяжело))))))))
    Это моральные обмылки! (с) ПТ.

JOSS
    Guest

Типово

Цитата Допис від тестостерон Переглянути допис
    колобок-колобок....(с)

Сторінка 591 з 612 ПершаПерша ... 91491541581582583584585586587588589590591592593594595596597598599600601 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті