| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ээ..ты сейчас тут? ты пишешь в эту тему? 11422 сообщения ради чего?
вики неправду глаголит?-Интерне́т-соо́бщество — группа людей со сходными интересами, которые общаются друг с другом в основном через Интернет. Интернет предоставляет широчайшие технические возможности для общения. Кроме того, в Интернете сравнительно легко найти людей со схожими интересами и взглядами на мир. Вдобавок, общение в сети начать психологически проще, чем при личной встрече
і що? приймати його за основу? чи в кожного таки своє життя і відповідні думки за обставинами, за ситуацією.
так не оцінюю ж. це вам чомусь захотілося акцентувати на своєму житті .и мое життя мне кажется не таким уж плохим ))
ви теж вважаєте, що комусь ваше життя потрібне?на то что думают о нём другие мне лично наплевать , а остальные пусть привыкают..саме мені -ні. до чого звикати?
і головне, що ви про це не думаєте і не переймаєтеся))и уверяю что привыкнут ))
никуда не денутся
а обманювати себе нє харашо)
на тому годиннику є - проізвєсті впєчатлєніє. і саме цим ви зараз займаєтеся, раз у раз підкрекслюючи суспільству, що ви по за ним. проти кого ж тоді будете себе позіціюнувати?) на фоні чого будете підкреслювати свою особливу особистість? сподіваюся, що ви зрозуміли про що йдеться.)
не забываем одну из истин- каждый судит по себе. )
.
Востаннє редагував Valery0: 21.08.2011 о 00:40
интересно, олчук позабросила свою мыльную тему и перелезла сюда, видать в ее тему потеряла популярность а отсюда из-за ее тупости никто разбегаться не собирается
сьогодні вночі ти та Кристалина були в Англії, готель був у старовинному замку. здоровенні важкі дубові двері, такі ж самі комоди, шафи. зустрілися ми всі біля комоду у якійсь залі з вітіюватими канделябрами, щоб вирішити- чи проблема, коли на капронових панчохах внєзапно утворилася дірочка. Кристалина зауважила, це означає, що інших у людини немає - соромно, тобі було цікаво зробити з дірочки подію -прикрасити) і що головне, як вийти через дубові двері - одразу океан. у Англії.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks