Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Убирать ли Ленина из мавзолея?

Голосували
26. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Да убирать

18 69,23%
  • Нет не убирать

8 30,77%
Сторінка 401 з 1183 ПершаПерша ... 301351391392393394395396397398399400401402403404405406407408409410411451501901 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 23646, показано з 8 001 по 8 020.

Тема: Все темы от К. Чугункина

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Дакота, три місяця до того представники Родіни і Русскоє єдинство займалися провокуванням і нагнітали воплями: мы всех свидомых передушим, нас много и с нами Россия, а тут бац, почали скавчати, що їх мирних покладальщіків квітів абіділі, що ж таке? Куди подівався бойовничий запал? І Ви будете серьйозно мені розповідати, що не було ніяких провокацій?
    Себто надати не можете?

До речі, ви стверджували, що українською користуєтесь, коли нею користується співрозмовник. Теж збрехали...

Типово

Цитата Допис від madest Переглянути допис
    здається доведеться повторити
    Я особисто вважаю провокацією саму анонсовану подію «приїдемо розвернемо» тощо….
    Так же вважав би спробу розвернути Український прапор на червоній площі…з благородних мотивів
    Теж нема даних...

На жаль, любі друзі, інші ваші крики наводять на думку, що вас провокує саме існування історії. На жаль, вона є, і змінити її неможливо, як ви не нервуй. Вам прийдеться або змиритися, або винайти машину часу.

Дописів
    12 761

Типово

Ведьма, я Вас умоляю, тут месяц все сознательные свидомые форума искали провокации и нигде не нашли, даже не пытайтесь повторить их труд )

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Цитата Допис від Бригадный Переглянути допис
    Ведьма, я Вас умоляю, тут месяц все сознательные свидомые форума искали провокации и нигде не нашли, даже не пытайтесь повторить их труд )
    Ведьма в отпуске была. Все пропустила
    Ну то такэ...

Звідки Ви
    Старорусия
    Дописів
    2 724

Типово

Цитата Допис від bobik Переглянути допис
    Любая религия это всё придуманное сектантское дерьмо. Так шо всем патриархам, попам и т.д. желаю сдохнуть в страшных муках
    Вот до чего довела православная рать человека.
    А если бы его окружали христиане ?
    Убийство М.Гоголя раскрыто !

Пара года 2008 (Гелиашер) Аватар для Иггдрасиль
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 973

Типово

Цитата Допис від Dak0ta Переглянути допис
    У цій темі розміщено одне відео. Те, яке я вам уже показав. І ви згодились, що провокаційних моментів там нема, а побиття автобуса - є.

Я так розумію, відео, яке показує провокаційні дії по відношенню до свободівців не існує. То ж ваш лемент про провокації безпідставний.

Як це розуміти?
    після цього посту склалося враження, що Ви машина, яка, що б ти їй не казав , просто не може відійти від програми.))
    Вільна, сильна, самодостатня Україна понад усе!
    Душу й тіло ми положим за нашу свободу. (с)
    Дуже приємно, жидобандерівець, екстреміст.

Типово

Дакота, три місяця до того представники Родіни і Русскоє єдинство займалися провокуванням і нагнітали воплями: мы всех свидомых передушим, нас много и с нами Россия, а тут бац, почали скавчати, що їх мирних покладальщіків квітів абіділі, що ж таке? Куди подівався бойовничий запал? І Ви будете серьйозно мені розповідати, що не було ніяких провокацій?
    На жаль для вас, мова йшла саме про львівські провокації:

Давно ли? Вы постите всякую чухню и через тему, которую Вы заводите, Вас ловят либо на вранье, либо на передергивании фактов, либо на незнании предмета и поверхностных суждениях, либо на отсутствии реального знания предмета и жизни.
    Ваши рассуждениях: Имеют право приезжать во Львов и махать красными тряпками, расходятся с реальностью. Ибо в Украине нарушаются законы начиная от Верховной Рады и творят что хотят сами депутаты. А Вы отметаете реальность, что на Львовщине не терпят красные полотнища, предпочитаете этого не замечать, а с надутыми щеками рассуждать о праве.
    Цитата Допис від Иггдрасиль Переглянути допис
    никакой.....если поездка не коллективная и организованная с целью провокации...кстати вопреки решению сессии местного совета.
    Вы, любезный, в предыдущем длинном посте, как всегда попытались всё поставить с ног на голову))) ну для того, я думаю, и создан этот перс))
    так и здесь - о ветеранах никто и не говорил бы, если бы не идиоты с краными флагами.
    Тепер ви з*їхали на провокації задовго до того, і незрозуміло де... Себто злились. І добряче злились.

Наклепник, та ще й брехуха...

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

То есть вы признаете что 9 мая провокаций не было, они были до того? Сейчас бум их искать )
    Я не була там, я не можу сказати про те, чого не бачила.
    Але, як би мені край потрібно було би поїхати до Львова на 9 травня і покласти квіти, я би не волала до того, що я ось приїду і вам всім наваляю, що я приїду не як пересічний громадянин, а як представник маргінальної партії проросійського напрямку і в пику вам підніму над містом червоний прапор.
    Це не громадяни приїхали, це проїхала політична сила, до якою край нетерпляче відносяться у Львові. До того ж буда заборона на всі такого роду дійства.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Типово

Цитата Допис від Иггдрасиль Переглянути допис
    після цього посту склалося враження, що Ви машина, яка, що б ти їй не казав , просто не може відійти від програми.))
    Юліє Володимирівно, якщо ви не можете чесно відповісти на питання, то не викручуйтесь. Де відео провокацій? Як тільки я отримаю змістовну відповідь, питання відпаде саме по собі...

Дописів
    12 761

Типово

Але, як би мені край потрібно було би поїхати до Львова на 9 травня і покласти квіти, я би не волала до того, що я ось приїду і вам всім наваляю, що я приїду не як пересічний громадянин, а як представник маргінальної партії проросійського напрямку і в пику вам підніму над містом червоний прапор.
    Це не громадяни приїхали, це проїхала політична сила, до якою край нетерпляче відносяться у Львові. До того ж буда заборона на всі такого роду дійства.
    То есть если какая то политическая сила начнет орать что они придут ну например 1 августа в Киев и всем наваляют, то это оправдает бычье которое придет 1 августа на вокзал и наваракает пассажирам поездов?

Дописів
    32 194

Типово

Цитата Допис від Спокойный Переглянути допис
    Ведьма в отпуске была. Все пропустила
    Обидно, конечно. )))

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

На жаль для вас, мова йшла саме про львівські провокації:

Тепер ви з*їхали на провокації задовго до того, і незрозуміло де... Себто злились. І добряче злились.

Наклепник, та ще й брехуха...
    Я Вам кажу про то, що закони не виповнюються на самому верху і депутати б'ються в Верховній Раді і за ці хуліганські дії їм нічого не буває. Що можно очікувати від громадян? тільки дивитися на реалії життя і не нариватися. Для Львова червоний прапор -то символ окупації, як і Червона Армія-армія окупантів.

Дописів
    7 852

Типово

Теж нема даних...

На жаль, любі друзі, інші ваші крики наводять на думку, що вас провокує саме існування історії. На жаль, вона є, і змінити її неможливо, як ви не нервуй. Вам прийдеться або змиритися, або винайти машину часу.
    Так, історія є, і у той історії, червоний прапор во Львові є дратівливою ганчіркою.Далі ваші слова:і змінити її неможливо, як ви не нервуй.
    зі
    Коли мавпочок у кліці тримають, бачили як люди реагують….
    Timeo Danaos et dona ferentes

Дописів
    12 761

Типово

Цитата Допис від тестостерон Переглянути допис
    Обидно, конечно. )))
    Ага, очень ее не хватало )

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

То есть если какая то политическая сила начнет орать что они придут ну например 1 августа в Киев и всем наваляют, то это оправдает бычье которое придет 1 августа на вокзал и наваракает пассажирам поездов?
    Якщо фанати Динамо будут говорити, що 1 серпня вони будуть відлавлювати на вокзалах фанатів Щахтаря, то якщо Ви з головою, просто не надягните на себе шахтарську символику

Пара года 2008 (Гелиашер) Аватар для Иггдрасиль
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 973

Типово

Юліє Володимирівно, якщо ви не можете чесно відповісти на питання, то не викручуйтесь. Де відео провокацій? Як тільки я отримаю змістовну відповідь, питання відпаде саме по собі...
    що ж Вас так неякісно прописали?))))))
    чи може кулер вийшов з ладу?))))
    Вільна, сильна, самодостатня Україна понад усе!
    Душу й тіло ми положим за нашу свободу. (с)
    Дуже приємно, жидобандерівець, екстреміст.

Почетный форумчанин
    Пара года 2006 (Morgenstern)
    Иноземный огородник года 2013
    Звідки Ви
    Тупик Нечистой силы, 13
    Дописів
    130 020

Типово

Цитата Допис від RedFox Переглянути допис

Если ты не воспринимаешь слово "старая", как "ныне существующая", тогда почему ты остановился на староверах? Предложил бы уже язычников, они старее.
    Я тебе уже предлагал перейти в крокодилизм, но ты зажал пятую часть доходов, поэтому я решил в советах тебе не отдаляться от русского православия
    Dieu est toujours pour les bataillons ukrainiens

Дописів
    12 761

Типово

Я Вам кажу про то, що закони не виповнюються на самому верху і депутати б'ються в Верховній Раді і за ці хуліганські дії їм нічого не буває. Що можно очікувати від громадян? тільки дивитися на реалії життя і не нариватися. Для Львова червоний прапор -то символ окупації, як і Червона Армія-армія окупантів.
    То есть виновавто не бычье а депутаты, которые дерутся в Раде и показывают плохой пример? )

Дописів
    12 761

Типово

Якщо фанати Динамо будут говорити, що 1 серпня вони будуть відлавлювати на вокзалах фанатів Щахтаря, то якщо Ви з головою, просто не надягните на себе шахтарську символику
    Ведьма, а символики то не было.. )) Сравнение не канает.

Типово

Саме ви сказали:

А Вы отметаете реальность, что на Львовщине не терпят красные полотнища, предпочитаете этого не замечать, а с надутыми щеками рассуждать о праве.
    Ви не бачили, але стверджуєте?

Виявилось, що такого не було. Бажаєте довести що була заборона? Карти в руки. Є єдиний реестр судових рішень. Де там рішення суду про заборону? Дайте нам лінк на нього! Нема лінку - то ви автоматично стаєте ПОЧЕСНОЮ БРЕХУХОЮ оГороду.

До речі. Україночко! Не паплюжте мову, якою ви не володієте. Пика - це РОЖА. Перечитайте ще раз, що у вас вийшло:

... і в пику вам підніму над містом червоний прапор. ...
    І чому свідомі нездовбані вивчити мову?

Сторінка 401 з 1183 ПершаПерша ... 301351391392393394395396397398399400401402403404405406407408409410411451501901 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті