| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Да убирать
Нет не убирать
Ведьма, я Вас умоляю, тут месяц все сознательные свидомые форума искали провокации и нигде не нашли, даже не пытайтесь повторить их труд )
Я не була там, я не можу сказати про те, чого не бачила.
Але, як би мені край потрібно було би поїхати до Львова на 9 травня і покласти квіти, я би не волала до того, що я ось приїду і вам всім наваляю, що я приїду не як пересічний громадянин, а як представник маргінальної партії проросійського напрямку і в пику вам підніму над містом червоний прапор.
Це не громадяни приїхали, це проїхала політична сила, до якою край нетерпляче відносяться у Львові. До того ж буда заборона на всі такого роду дійства.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Я Вам кажу про то, що закони не виповнюються на самому верху і депутати б'ються в Верховній Раді і за ці хуліганські дії їм нічого не буває. Що можно очікувати від громадян? тільки дивитися на реалії життя і не нариватися. Для Львова червоний прапор -то символ окупації, як і Червона Армія-армія окупантів.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Саме ви сказали:
Ви не бачили, але стверджуєте?
Виявилось, що такого не було. Бажаєте довести що була заборона? Карти в руки. Є єдиний реестр судових рішень. Де там рішення суду про заборону? Дайте нам лінк на нього! Нема лінку - то ви автоматично стаєте ПОЧЕСНОЮ БРЕХУХОЮ оГороду.
До речі. Україночко! Не паплюжте мову, якою ви не володієте. Пика - це РОЖА. Перечитайте ще раз, що у вас вийшло:
І чому свідомі нездовбані вивчити мову?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks