Добрый вечер, Всем!
Только что посмотрел фильм "Дом летающих кинжалов" - понравилось, а перед этим смотрел "Бессмертные" - супер! Прошу заметить и первый и второй фильм не американские!
С уважением!
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Добрый вечер, Всем!
Только что посмотрел фильм "Дом летающих кинжалов" - понравилось, а перед этим смотрел "Бессмертные" - супер! Прошу заметить и первый и второй фильм не американские!
С уважением!
Тут сегодня только о политике.....Увы, лучше пойду спать.
Vedma, я не зовсім розумію про що йде мова?
Якщо під дівчатками ви розумієте себе, то вибачайте - цирку мені і в житті хватає.
Стосовно всіх інших - я намагатимусь їх побачити й без вашої допомоги, дякую.
З.І. Вельменешановна Відьмо, сьогді унікальна ніч - я геть зовсім розлючений, тому раджу подобних жартів не вживати - пожалійте модераторів та своє життя.
cryospin, про кинжали я теж щойно дивився. От що значить споріднені душі! Романтика!
Якщо ви завантажеєте з Укртелекому - то там є ще в цьому ж ключі.
Каркун, а може нє? Чи всеж таки "на добраніч"?
VooDoo,Вельмошановний VooDoo, Я имела ввиду совершенно безвинные фоткиВельменешановна ВідьмоОчень даже хорошие девочки, которые были представлены нащим взорам. А Вы как-то неадекватно это восприняли. Сделаем скидку на унікальна ніч.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Да про родство души, тут Вы правы.Допис від VooDoo
Касательно Укртелекома, то нет, я беру большинство с www.sharereactor.ru + emule.
Кстати должен отдать должное и американцам. Посмотрел уже второй раз мульфильм "The Incredibles". Вообщем заслуживает внимания, хотя как всегда американцы спасают мир, ну что ж - это у них в крови! Но посмотреть стоит, не пожалеете!
С уважением!
Каркун, Это не мои слова...про ночь, это у Вуду первая новобрачная...
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Супружеский долг. Исполняется впервые.
cryospin,
Це по москальськи як?"The Incredibles"
Я Вас прошу - не йдіть до політики - там погано, давайте но краще про фільми.
Vedma, не займате, я все ще в поганому настрої.
Vedma, не приписуте мені свої досягнення на сексуальному полі. Нажаль для вас я в цьому плані шагнув набагато далі, томув першу брачну ніч в інтернеті не сидів, як і в другу і третю і т.д... Аж доки не з'явились боти та не довелось доводти, що в мережі все ще є справжні люди.
carmen, боннюі!
Дэн, міг і в четврте, втім Відма все зпоганила, скажене цуцення!
carmen, доброй. Соболезнования. А что такое вообще бессонница, и почему ее все так не любят???
здорово же, не хочется спать, можно сделать что-то полезное (или бесполезное, но приятное)
Но теперь, кто имеет мешок, тот возьми его, также и суму; а у кого нет, продай одежду свою и купи меч; (Лк 22:36).
VooDoo,
- Опять хочу в Париж.
- Что, уже был?
- Нет, уже хотел.
Alx,
Можно, но тогда весь следующий день испорчен сном до 2-3 часов дня![]()
Alx, з Вас, мосьє я взагалі дивуюсь - Ви спите по 2 години на добу?
carmen, сон - це життя!
Дэн, сімейне життя - це не Париж. На жаль...
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks