Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 19 з 112 ПершаПерша ... 9101112131415161718192021222324252627282969 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 2227, показано з 361 по 380.

Тема: события во Львове 9 мая 2011 года

Дописів
    11 658

Типово

Цитата Допис від израильский солдат Переглянути допис
    а почему? потому что имеют взгляды отличные от ваших? очень конечно разумно ехать в их логово и устраивать там акции. именно на праздник. да срать все так называемые русские патриоты хотели на ветеранов. им пропиарится надо. зла не хватает.
    та господь с Вами, мне чхать на их взгляды как и им на мои.
    взгляды надо отстаивать не мордобоем, но на это ж мозг нужен.
    ага, очень неразумно ехать гражданам Украины в украинский город на праздник, для возложения цветов и постояния под флагом
    я чего то у них на лбу не видел надписи -"русский патриот", а Вы?
    зла не хватает и на тех(встречающих) и на этих(организаторов) потому как им
    всем чхать на ветеранов.

если логово, тогда вычищать его надо.

Почетный форумчанин Аватар для Глаша
    Дописів
    31 861

Типово

Цитата Допис від skywolf Переглянути допис
    Вероятно чтоб вы таки увидели ветерана сидящего в автобусе необходимо чтоб у него на лбу ножём было вырезано слово-ВЕТЕРАН.
    Шоры снимите!
    Я не увидела там ветеранов, максимум "детей войны". Но я согласна, может проглядела и потому прошу вас, сказать, что вот на такой-то минуте, в таком-то ролике показывают ветерана. А на такой-то ветерана этого (или другого) избивают.
    ЗЫ: И про /вырезано ножом слово "ветеран"/, так даже за предположение такого, я бы вам лично на заднице вырезала слово "дебил". Но это так, лирическое отступление.
    HARPER'S BAZAR-ная баба

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Мер Львова: Невизнання УПА і рішення про червоні прапори спричинило події 9 травня

Фото Юрія Кривенка
    Садовій вимагає реакції
    правоохоронців

Мер Львова Андрій Садовий сьогодні, 10 травня, під час брифінгу заявив, що 9 травня в місті відбувся злочин. Він також заявив, що невизнання ОУН-УПА воюючою стороною і прийняття Верховною Радою рішення про червоний прапор стало першопричиною вчорашніх подій. Як повідомив міський голова, 16 людей звернулися за допомогою в травмпункти міста після зіткнень, які виникли Я буду вимагати адекватного реагування на ці події. Чому немає реакції правоохоронних органів вчора.
    Я буду вимагати адекватного реагування на ці події. Чому немає реакції правоохоронних органів "У постанові суду чітко написано -
    заборонити 9 травня проведення зборів, мітингів, походів, демонстрацій, крім тих заходів, які передбачені розпорядженнями міського голови та голови обласної державної адміністрації.
    Я сьогодні офіційно звернувся до виконавчої служби, яка повинна регулювати виконання рішення суду. Я буду вимагати адекватного реагування на ці події. Чому немає реакції правоохоронних органів? ", - заявив Садовий.

За його словами, має бути відповідне прокурорське реагування, тому що те, що "ми вчора бачили у Львові - це злочин".

Мер Львова також повідомив, що місто три дні святкувало день Львова. У зв’язку з цим у місто приїхали 30 тисяч осіб. "99% львів'ян добре святкували. Чому провокаторам дозволили здійснити такі дії", - повідомив Садовий.

Він також нагадав про рішення суду і висловив переконання в тому, що міліція повинна підкорятися мерії. "Якщо б за законом про місцеве самоврядування, містам була підпорядкована міліція з питань громадської безпеки, як це зроблено в усіх європейських містах, то, я переконаний, вчорашніх подій можна було б уникнути. Все, що ми могли зробити, ми зробили - звернулися до суд і маємо рішення, яке давало повне право правоохоронним органам не допустити тих дій, які мали місце вчора ", - розповів під час брифінгу міський голова Андрій Садовий.

"Такі інциденти можуть виникати в той час, коли люди в державі це допускають. Я ще раз наголошую: Невизнання ОУН-УПА воюючою стороною, прийняття Верховною Радою рішення про червоний прапор - це першопричина вчорашніх подій", - заявив мер Львова.

Верховна Рада повинна дати можливість українцям знати загальну історію, а не викривлену її інтерпретацію
    "Такі рішення не об'єднують, а роз'єднують Україну. Верховна Рада повинна думати про об'єднання. У нас дуже складна історія - на Заході і Сході України. Верховна Рада повинна дати можливість українцям знати загальну історію, а не викривлену її інтерпретацію. А львів'яни вчора намагалися адекватно реагувати "
    , - заявив мер.

Він також зазначив, що буде створена відповідна комісія, яка повинна вивчити цю ситуацію. "Але це вже наслідок, а причини формуються в інших кабінетах", - наголосив Андрій Садовий.

Нагадаємо, 9 травня у Львові супроводжувалося сутичками між противниками святкування Дня Перемоги і прихильниками святкування цієї дати.

Помічник депутата львівської міської ради, член ВО Свобода Олег Ковпак отримав вогнепальне поранення в ногу.

Сьогодні, 10 травня, голова Львівської облдержадміністрації Михайло Цимбалюк написав заяву про відставку.
    http://novynar.com.ua/politics/167477

і додати нічого.

Почетный форумчанин Аватар для Глаша
    Дописів
    31 861

Типово

Цитата Допис від Wolf. Переглянути допис
    ага, очень неразумно ехать гражданам Украины в украинский город на праздник, для возложения цветов и постояния под флагом
    Никто никому не запрещает передвигаться по своей стране. Просто интересна причина. А что там во Львове то? И не просто в гости к родне/друзьям, а организованно, автобусами. Ну я понимаю, в Киев или в Севастополь на 9-е мая.
    HARPER'S BAZAR-ная баба

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    31 472

Типово

Как отмечается в сообщении, "несмотря на судебный запрет проводить в этот день любые общественно-политические акции, кроме официальных, представители некоторых политических сил пытались незаконно митинговать".

"Именно во время таких демонстраций правоохранители зафиксировали несколько хулиганских проявлений. В частности, активисты одной из политических партий разбили стекло автобуса, перевозившего людей, также сожгли полотнище красного цвета", - подчеркнули в МВД.

"Кроме этого в милицию обратился 60-летний львовянин. Он рассказал, что на улице к нему подошли двое неизвестных, толкнули и сорвали с него Георгиевскую ленту и юбилейную медаль", - заявили в пресс-службе.

Правоохранители сообщили, что "в обоих случаях милиционеры "на горячем" задержали подозреваемых".

Дописів
    4 185

Типово

Мер Львова Андрій Садовий називає події 9 травня злочином та спланованою провокацією.

Про це Андрій Садовий заявив у вівторок під час брифінгу, передає ZAXID.NET.

"На мою думку, вчора у Львові відбувся злочин", – сказав мер.

Він наголосив, що постанова суду, прийнята напередодні, чітко "чорним по білому" передбачає заборонити 9 травня проведення зборів, мітингів, походів, демонстрацій чи інших зібрань, окрім заходів, передбачених розпорядженням мера – з нагоди Дня міста і голови ЛОДА.

"Чому вчора представники російських фашистів розгорнули прапор на Пагорбі слави? Чому правоохоронці зайняли пасивну позицію? Це що, не фаховість? Чи це свідоме підігрівання провокаторам? Мені прикро, що вчора 16 львів’ян звернулися в травмпункти. Слава Богу, що не було нічого надзвичайного, але це наш біль! Чому були допущені провокатори?" – сказав Садовий.

Міський голова повідомив, що у вівторок офіційно звернеться до виконавчої служби, яка повинна контролювати виконання рішення суду.

"Я буду вимагати прокурорського реагування на ці дії!" – запевнив мер.

На запитання, хто б мав відповідати за цей – злочин, Андрій Садовий сказав:

"В рішенні суду чітко зазначено, що є заборона. Якщо працювати по Конституції, виконавча служба, яка має здійснювати контроль за виконанням рішення суду, має дати свою реакцію. Це є злочин", - сказав він.

Дописів
    4 185

Типово

Цитата Допис від Сиамский Кот Переглянути допис
    после Львовских событий, лично моё отношение ко всем национал-патриотам, сродни отношению к гнидам или гельминтам. Паразиты на теле общества...

А вы и до этого к нам так относились )

Только не надо притворяться что 9-го мая вы празднуете ПОБЕДУ НАД ФАШИЗМОМ. Если бы это было так, я бы не имел ничего против, и даже тоже праздновал бы.

Но вы празднуете СВОЁ ПРЕВОСХОДСТВО НАД ДРУГИМИ, СВОЁ МНИМОЕ ВЕЛИЧИЕ. Вы празднуете не просто уничтожение гитлеризма, а ПОБЕДУ НАД НИМ СТАЛИНИЗМА И "РУССКОГО МИРА".

Дописів
    7 220

Типово

Я хочу предложить всем русофилам, задуматься над простым фактом - почему такого никогда раньше не было во Львове? 20 лет - все ок, ни разу таких проблем не было. Тихо-мирно отмечали праздник, кто хотел - несли цветы и венки к памятникам, а тут рраз - и как с цепи сорвались?
    Не связано ли это с тем, что какие-то приезжие люди хотели провести акцию (разворачивание красного флага) которая у местных жителей априори вызовет кучу негатива?
    I did it for lulz

МОСКАЛЬ1968
    Guest

Типово

воевать со стариками - достойное дело! Эти украинцы, что подняли на ветеранов руку - борцы за вильну Украйну! Героям слава!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 045

Типово

Цитата Допис від МОСКАЛЬ1968 Переглянути допис
    воевать со стариками - достойное дело! Эти украинцы, что подняли на ветеранов руку - борцы за вильну Украйну! Героям слава!
    МОСКАЛЬ1968 - овуляшка? о.О

Дописів
    4 185

Типово

Вы тех "ветеранов" видели? Лет под 30, с пестиками.

Все предыдущие года нормальные ветераны спокойно ложили цветы без никаких проблем, и не было никаких скандалов. ПОКА НЕ ИЗДАЛИ УКАЗ О КРАСНЫХ ФЛАГАХ И ВО ЛЬВОВ ЦЕЛЕНАПРАВЛЕННО НЕ ПРИПЁРЛИСЬ РУССКИЕ ФАШИКИ, В ЛИЦЕ "РОДИНЫ", НЕСМОТРЯ НА РЕШЕНИЕ СУДА О ЗАПРЕТЕ МАССОВЫХ МЕРОПРИЯТИЙ ЗА ИСКЛЮЧЕНИЕМ ТЕХ ЧТО САНКЦИОНИРОВАНЫ МЭРИЕЙ.

Дописів
    32 194

Типово

Цитата Допис від me and you Переглянути допис

Только не надо притворяться что 9-го мая вы празднуете ПОБЕДУ НАД ФАШИЗМОМ. Если бы это было так, я бы не имел ничего против, и даже тоже праздновал бы.

Но вы празднуете СВОЁ ПРЕВОСХОДСТВО НАД ДРУГИМИ, СВОЁ МНИМОЕ ВЕЛИЧИЕ. Вы празднуете не просто уничтожение гитлеризма, а ПОБЕДУ НАД НИМ СТАЛИНИЗМА И "РУССКОГО МИРА".
    Голубчик, Вам явно лечиться нужно. Вы бредите. Это же очевидно.

Дописів
    39 400

Типово

ну, і хто ето сдєлал?

Сиамский Кот
    Guest

Типово

уж- насколько сильны националистические силы в Прибалтике, насколько ничтожно мала гос поддержка в вопросах празднования Дня Победы и почитания Ветеранов ВОВ, и-то: у их народов хватает ума почитать старшее поколение и его подвиг в 2-й мировой, в отличие от наших гельминтов галлицаев..
    О Германии- вообще молчу.. Писал недавно о мемориале "Трептов Парк"..

МОСКАЛЬ1968
    Guest

Типово

Вы тех "ветеранов" видели? Лет под 30, с пестиками.
    На фото дедок стоит напротив борца за свободу в капюшоне. А потом за дедка вступился мужик. Правильно сделал! Что, смотреть, как недоумки стариков метелят? Вписались нормальные граждане.

МОСКАЛЬ1968
    Guest

Типово

Цитата Допис від Мэгги Переглянути допис
    МОСКАЛЬ1968 - овуляшка? о.О
    Чё? Мне слово не понравилось!(

Дописів
    4 185

Типово

Цитата Допис від Сиамский Кот Переглянути допис
    уж- насколько сильны националистические силы в Прибалтике, насколько ничтожно мала гос поддержка в вопросах празднования Дня Победы и почитания Ветеранов ВОВ, и-то: у их народов хватает ума почитать старшее поколение и его подвиг в 2-й мировой, в отличие от наших гельминтов галлицаев..
    О Германии- вообще молчу.. Писал недавно о мемориале "Трептов Парк"..
    Понятия не имеете о чём пишите. Ещё раз. Вы празднуете не победу над гитлеризмом.

Вы празднуете своё превосходство над другими, это невооружённым глазом видно. Если бы вы нормально относились к этоум дню, то отмечали бы его ну как скажем 1-е мая, скромно, никому ничего не навязывая. Но нет, вам надо ну неприменно при этом НАВЯЗАТЬ другим ваши красные флаги, серпы и молоты, сталиных и русские миры.

МОСКАЛЬ1968
    Guest

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    ну, і хто ето сдєлал?
    Рука Москвы? План Путена?

Сиамский Кот
    Guest

Типово

всё-же думал, что не настолько ВСЁ так запущенно... Даже- с призывом объединяться выступал...

А по поводу остального- я Вам не смогу помочь. С подобным- обращайтесь к специалистам узкого профиля. Например- на Игрень(или- в Кащенко)

Звідки Ви
    Dnepropetrovsk
    Дописів
    43 534

Типово

На фото дедок стоит напротив борца за свободу в капюшоне. А потом за дедка вступился мужик. Правильно сделал! Что, смотреть, как недоумки стариков метелят? Вписались нормальные граждане.
    чесс говоря на той вакханалии нормальным гражданам было не место
    Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
    Об управленческом учете человечьим языком

Сторінка 19 з 112 ПершаПерша ... 9101112131415161718192021222324252627282969 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті