Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 2 з 2 ПершаПерша 12
Всього знайдено 29, показано з 21 по 29.

Тема: Віртуальна автаназія

Звідки Ви
    Maryland -> Ohio -> New Hampshire, USA
    Дописів
    20 543

Типово

А все ли уверены, что это была добровольная автаназия? И все ли уверены, что именно Ґонтовой рукой было написано это роковое 6001-е сообщение? Да, много вопросов. Но первый из них: кому это выгодно?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    6 318

Типово

Илларион,
    А все ли уверены, что это была добровольная автаназия? И все ли уверены, что именно Ґонтовой рукой было написано это роковое 6001-е сообщение? Да, много вопросов. Но первый из них: кому это выгодно?
    да, кровавыми руками натовских прихвостней опять вершится беззаконие и попираются общечеловеческие ценности! ни в чем неповинного гражданина, сына своего отечества, против его воли отключили от системы жизнеобеспечения, тем самым совершив акт подлого, аморального убийства (подчеркнуто). ни для кого не секрет, что натовские шакалы не остановятся ни перед чем в процессе выполнения своих кровавых операций. что для них судьба и жизнь человека? семьи? народа? ничто!
    точка.

Звідки Ви
    ua
    Дописів
    203

Типово Re: Віртуальна автаназія

Цитата Допис від Ґонта
    Хочу зізнатися в своїй хворобі - форумоголізм. Як би хто не жартував, але це дійсно тяжка хвороба. Із своїми запоями, отруєннями, похміллями та клятвами зав’язати - і знову чергові запої. Лікування може бути лиш одне. Я прийняв рішення.
    Найважче в цій хворобі (як і при будь-якій залежності) - зізнатись самому собі, що ти хворий і потребуєш лікування. Я - зміг.
    Мені тепер навіть не цікаво, хто і що напише у відповідь на цей мій допис. Ви всі тепер у мене в ігнорі. Не тому, що я вас не поважаю. А тому що інакше я буду звичайним пустобріхом.
    Здається, можна було б зав’язати з цим мовчки, тож навіщо привселюдно про це говорити, та ще й зізнаватись у хворобі? Відповім - зав’язати мовчки означає залишити собі шлях для повернення. А сьогодні я спалив свої кораблі.

ЗІ. "Лікнеп" буде працювати у звичайному режимі.

ЗІ-2. З Новим Роком всіх вас.
    GONTA THANK YOU FOR BEING HERE, ALL THE BEST TO YOU
    YOUR Лікнеп I PUT IN MY FAVORITES
    Live Free Or Die, Death Is Not The Worst Of Evils.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    708

Типово

Еще одним мехматовцем, способным провести исследования в области сложных банковских процентов, станет меньше Помните, как в классическом советском фильме мужичка на пенсию справляли, надарили подарков, наговорили теплых слов; тот и расчувствовался, мол, "я ж не знал, что Вы без меня не сможете. Все, остаюсь! "
    Если все так серьезно, хоть аватару восстановите.
    Ну, и успехов после реинкарнации!
    Вакансии alter.com.ua: инженер,Канада $3500; рук-ль,сварка.$3000 Швеция

Аватар для Руслан... Просто Руслан.
    Звідки Ви
    пр. Пушкина 51
    Дописів
    17 749

Типово

Цитата Допис від Lwabith
    Илларион,
    да, кровавыми руками натовских прихвостней опять вершится беззаконие и попираются общечеловеческие ценности! ни в чем неповинного гражданина, сына своего отечества, против его воли отключили от системы жизнеобеспечения, тем самым совершив акт подлого, аморального убийства (подчеркнуто). ни для кого не секрет, что натовские шакалы не остановятся ни перед чем в процессе выполнения своих кровавых операций. что для них судьба и жизнь человека? семьи? народа? ничто!
    точка.
    ДОКОЛЄ??????

Дописів
    5 706

Типово Re: Віртуальна автаназія

Цитата Допис від Ґонта
    Хочу зізнатися в своїй хворобі - форумоголізм. Як би хто не жартував, але це дійсно тяжка хвороба. Із своїми запоями, отруєннями, похміллями та клятвами зав’язати - і знову чергові запої. Лікування може бути лиш одне. Я прийняв рішення.
    Найважче в цій хворобі (як і при будь-якій залежності) - зізнатись самому собі, що ти хворий і потребуєш лікування. Я - зміг.
    Мені тепер навіть не цікаво, хто і що напише у відповідь на цей мій допис. Ви всі тепер у мене в ігнорі. Не тому, що я вас не поважаю. А тому що інакше я буду звичайним пустобріхом.
    Здається, можна було б зав’язати з цим мовчки, тож навіщо привселюдно про це говорити, та ще й зізнаватись у хворобі? Відповім - зав’язати мовчки означає залишити собі шлях для повернення. А сьогодні я спалив свої кораблі.

ЗІ. "Лікнеп" буде працювати у звичайному режимі.

ЗІ-2. З Новим Роком всіх вас.
    Люди добрі! Що робиться?! У людини передсвяткова депресія, на форумі психологів завжди було більш, ніж треба, чому ніхто не допомагає?

Звідки Ви
    днепропетровск - мой дом родной? та щаз!
    Дописів
    36 251

Типово

Ґонта, ну ты переживешь без нас. а мы без тебя? думаю шо вряд ли
    Сало в шоколаде, и другие полезные продукты для наших Героев

Аватар для Руслан... Просто Руслан.
    Звідки Ви
    пр. Пушкина 51
    Дописів
    17 749

Типово

Цитата Допис від Руслан... Просто Руслан. Переглянути допис
    Ґонта, бывших форумчан не бывает!

Модератор Аватар для Sargasss
    Звідки Ви
    Галактика М. Котов
    Дописів
    8 418

Типово

Да. Все что написал Гонта абсолютная правда. У меня есть теория на этот счет, но она достойна отдельной темы.

Сторінка 2 з 2 ПершаПерша 12

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті