| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ирочка, как там моя колбаска и тарталетки, не забыты, переживаю ! Маякните в ЛС когда и где забирать, плизззз !
Шановні ковбасофани!
М"ясо привезли! Має вистачити
З поправкою на підвищення цін перед Великоднем (і на електроенергію) кілограм ковбаси "Докторантської" (приготовленої за участі докторанта, кандидата технічних наук, доцента НГУ
) готової коштуватиме на 5 грн дорожче - тобто 92 грн.
Кілограм сирої - 84 грн.
Забирати можна в п"ятницю-суботу.
Велике прохання: я зараз настільки зайнята м"ясом, що не маю часу переглядати списки!Відпишіться будь ласка кожен хто коли, скільки і якої ковбаси хоче забрати
буду дуже вдячна!
мне в один пакетик 1,5 кг готовой
а во второй 3 сырой и 3 готовой
итого 7,5 кг
могу в центре
могу самовывезти
как удобнее
У меня с совестью пакт о ненападении: она меня не грызёт - я её не имею
Мне 1 кг. готовой и 30 тарталеток. Заберу в пт. или субботу, смотря по времени раздачи. Но заберу обязательно !
Ириш, я еще раз напомню: если что, я бы взяла 1 кг колбасы (или пару колечек, скольк это в кг?). Можно даже сырой. Если вдруг лишняя останется )))
Ирочка я в пятницу с утра заберу колечко колбаски и отдам Вам посудку По времени я наберу в четверг и договоримся
спасибо, Ириш. если можно, я заберу в сб после обеда, как буду к Лиле за яйцами ехать, ок?
А лишнего 1кг сырой колбаски не будет?Пожалуйста
Оксано, на здоров"я!*-)
Всім вистачило?
дякую за фото!
Звертайтесь!*-)
за доставочку дуже вдячна! Таке приємне співпадіння, що ви з Яною сусідки, а мені в ті краї ну ніяк не випадало дістатися найближчими днями.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks