| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
...гы ....через тайгу .......
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
И при чём тут до нас евреи?
Они-то выполнили и необходимое условие, и достаточное успешно поддерживают
...и поэтому — империализм должен быть разрушен (...ceterum censeo Imperialismus esse delendam)
Я про це не один раз запитував особисто у Славних Воїнів УПА, з якими мені пощастило досить богато спілкуватися. Розповіли таке.
Вони вважали з початку звільнити Україну з поневолення. А вже потім розробляти модель устрою нової держави. Святі Патріоти чудово розуміли, що Україна досить різноманітна, тому й вважали, що головне воля, а план дій після звільнення.
Але що мене більш за все вражало в їх цікавих розповідях, так це те, що всі ті 400 000 Героїв Вояків навіть не сподівались, що зможуть розбити сталінсько-гітлерівські полчища озброєних до зубів головорізів. Вони бились з ворогом до 1959-го року лише для того, що б у нас, у їхніх нащадків, завжди був прецедент Національно Визвольної Боротьбі Українського Народу проти загарбників різних мастей.
Як бачити, їм це вдалося зробити блискуче. Ніхто не може сказати, що наш народ не боровся за волю. Інша справа, що погано боролися.
Але прецедент виконаний досконало. Ніхто і ніколи не забуде ані Сагайдачного, ані Мазепу, ані Петлюру, ані Коновальця, ані Бандеру, ані Мельника, ані Шухевича.......... .
Слава Україні!
Героям Слава!
Люстрація - Свобода - Тягнибок
http://www.svoboda.org.ua/pro_partiyu/prohrama/
Дакото, я що Ви читали МК Гітлера, то почитайте і програму ВО Свобода. У Вас тоді буде можливість порівняти ідеї Гітлера і Тягнибока та довести їхню ідентичність.
http://www.svoboda.org.ua/pro_partiyu/prohrama/
Вы, простите, не умеете пользоватся поиском? Я уже публиковал подробный разбор программы ВО Свобода. Она в точности соответствует идеям Гитлера. Единственная замена - вместо слова арийцы написано украинцы.
Хотите примеры? Попробуйте определить, какие пункты из чьей программы взяты (для удобства национальность заменена на слово Хомо).
- всем кандидатам на избираемые должности указывать национальную принадлежность.
- убрать от власти всех, кто был во власти при предыдущей власти.
- ввести программу альтернативной энергетики.
- развитие национальной промышленности.
- максимально заместить импорт отечественным.
- ввести пропаганду духовного и физического здоровья.
- серьезное наказание за незаконную выдачу гражданства.
Пока хватит?
З.Ы. А спорим, что как минимум десять пунктов из программы Свободы вызовут у вас ненависть и неприятие. Просто вашего интеллекта оказалось недостаточно, чтобы представить себе последствия их реализации...
Дакота убедителен. укронацикам нечем крыть.
Люб'язний пан підтверджує фактами моє розуміння суті, механізму та завдань, що притаманні всім без винятку національно-визвольним змаганням всіх часів та всіх народів.
А теоретизують, та складають бізнес-плани на тисячоліття (Тисячолітній Рейх, або Союз Всесвітніх Комуністичних республік) саме злочинці-заколотники. Точно в той спосіб, як банда головорізів планує пограбування банку
...и поэтому — империализм должен быть разрушен (...ceterum censeo Imperialismus esse delendam)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks