Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
не має значення -факт дії, сторони і розгляд впливу подій стосовно України.
політичне вбивство? - яка новина для історії. нє, не політичне? а шо ж саме? так чому не стратили Бандеру, Пал Степанич, невже війна врятувала? дії історичних осіб завжди злочин або вчинок, -все залежить від сторони, яка складає історію.
цікаво, а десь є матеріали до срави "Львовсково Воеводства Польши в 1935 году" про яку ви пишете ну й про те, чому не відбулося покарання за вироком суду.
хтось мені у цій темі щось про домислювання писав...забула, хто саме.Второй раз немцы его не судили ( им собственно не до этого было).. Просто запихнули ворюгу в Закхаузен..
Комфортно содержали.. Но я так думаю - тонко намекали..
И так подозреваю что посидел там Степа - и денюжку вернул ( не всю правда).. И кстати вовремя..
Соседа его по тюряге Стефана Грот-Ровецкого шлепнули как только началось Варшавское востание..
як найдете документальну відповідь - махніть руцями на знак.Ну а дальше эту куклу в мир выпустили.... Борца за светлые идеалы со счетами Швейцарских банках..
Я вообще обожаю разных всяких "любителей" простым вопросом останавливать..
А вопрос такой- "А на что жил все это время ваш идейный борец ??"..
Востаннє редагував Rоlа: 06.03.2011 о 14:46
яке зауваження...йой. Бандера та член ЄС Польша. справжній герой, дожив таки Стьопа до 2004 року.
Польша отгрібала за пасифікацію та відповідні дії до українства. вбивство людини злочин, політичне вбивство -теж злочин, але ознака політична.
приклади самі згадаєте чи пограємося?
історія очами свого народу, а тоді все вже чиїсь погляди.Следовательно, он убийца в глазах Европы - они там приговоры европейских судов уважают. А вы его - в герои...
А есть закон, который говорит, что политическое убийство убийством быть перестает?
А, ну да, раз не расстреляли - верный признак того, что невиновен! (конечно, пожизненный срок - это не наказание, это награждение). По ходу, в Украине вообще виноватых нет - здесь никого по приговору суда не расстреливают...
Последняя фраза - хит! Конечно, о событиях 39-го Рола никогда не слышала... Вот и всплывают пробелы свидомого образования...
ні, тому й пісала про дії перед законом, а ще писала щоб ви пригадали з історії про політичні вбивства та погляд на них з боку історію народу різних країн світу.
не вигадуйте своє "А,ну да," - я не писала про "невиновен". мова була про те, що врятувала від покарання війна -ви теж так вважаєте?А, ну да, раз не расстреляли - верный признак того, что невиновен! (конечно, пожизненный срок - это не наказание, это награждение).
ваше затвердження яку має ознаку?По ходу, в Украине вообще виноватых нет - здесь никого по приговору суда не расстреливают...
-фієричну?
-фантасмагоричну?
-документальну?
-ще шось
яка саме фраза хіт і що ви в черговий раз про мене вигадали?Последняя фраза - хит! Конечно, о событиях 39-го Рола никогда не слышала... Вот и всплывают пробелы свидомого образования...
очикувана відповідь. я читала, не приєднувалася до оговорювання цього напрямку у темі навмисне.
Лиса, ви поспілкувалися, отримали інші думки, можливо щось змінилося у підході до пропозиції та умов, за якими б угода склалася.
спробуйте ще раз сформулювати, що пропонуєте та які умови. ну будь лакса-будь ласка.
Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.
Назви за які то заслуги , росіяни не на своїй землі повинні бути титульною нацією.
В українців є історія своєї України. І є намагання совків і деяких росіян зберегти колоніальний статус. А ще й навязати брехливу імперську історію не вдасться, прикриваючись уявним розколом.Создание общей официальной истории и для Запада и для Востока Украины.
Это даст преодоление раскола в обществе и лично Вам букет лично от меня.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks