Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Галичане не украинцы, они приверженцы Галиции и стоят на стороне Галиции %)
С Вами ни про какой компромисс я уже не говорюНу про який такий компроміс намагаєшся нам розказувати. І до чого тут Табачник. ВІн за тебе не вирішить рускіє питання в Україні. Ти тут ніхто. Хочеш заслужити повагу , поважай мене. Інакше в тебе майбутнього просто не буде.И на ты мы не переходили.
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
Mikela, будете баранам в своём карпатском огороде указы раздавать, а для днепропетровска вы такое же инородное явление, как эскимос для эфиопии.
гражданин, вы родиной ошиблись.
Интересно, только у меня ощущение, что Микеле лет 14, не больше?![]()
Ну то такэ...
Каждый, виновный в крови, рано или поздно получит свой персональный ледоруб, кулювлоб или, на худой случай, коробку шоколадных конфет. (с) Г.Бобров
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Каждый, виновный в крови, рано или поздно получит свой персональный ледоруб, кулювлоб или, на худой случай, коробку шоколадных конфет. (с) Г.Бобров
так, концептуально. тема саме про це.
або хронологія : час- подія- видатні особистості- вплив події на країну стосовно часу події та на майбутнє.
або ідеологія: час- подія- ідеологічне забарвлення- винні-герої- вплив на сьогодення, тобто, идеология нівелює послідовність та значення по періодам.
мені може й цікаво чим саме ви захопилися щодо " события в мелких подробностях", можливо вам так само буде цікаво чим я переймаюсь . можливо, що історія не вмістить в себе ваші чи мої захоплення подіями.Вот скажите мне какие ассоциации у вас вызывает такое словосочетание "Луцк Ровно Броды"
Только вот сразу.. А потом посмотрите в Интернет
А мне интересно изучить именно это событие причем в деталях.. ..
"Луцк Ровно Броды" - маршрут. якщо йдеться про деталі якихось там битв, тощо - це не те, про що хочу знати більше.
подивилася в інтернет- танки?
я з вами.Именно поэтому надо изучать ИСТОРИЮ.. Только со всех сторон..![]()
Нет, не украинец. Как я бы не смогла назвать поляком человека, который выступает за возвращение Гданьська немцам, или французом, который говорит, что правильная история Франции должна быть написана по истории Англии, или русским, который настаиват на том, что Смоленск нужно передать полякам, Курилы японцам, а Калиниград немцам.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks