l*****o, Пане Лучано, звертаюсь до Вас як до мешканця Московії. Мене цікавить ось що.
Років 15-20 тому, мені трапився такий випадок. Це було у м. Брянськ РСФСР. Зголоднів і зайшов до ресторану. Офіціантка принесла „щось”.
У тарілці, на поверхні коломутної рідини плавав великий капустяний лист, поруч плавав маленький напівсирий шматочок м’яса. На дні тарілки я знайшов погано очищену картоплину. Понюхав. „Щось” смерділо старим віхтем, але їсти все рівно хотілося. Я заплющив очі і уявив собі українську яєчню з підчеревком, та й скоштував рідину. Від нестерпної кислоти ложка випала мені з руки, а очі дулями повилазили на лоба. Проковтнути „щось” я не зміг, виплюнув у тарілку.
Від офіціантки дізнався що ті помиї називалися „Щі”.
Скажіть будь ласка , чи сучасні кацапи їдять помиї, чи варять вони „Щі” ?
Дякую за відповідь.