Друже!!! В цей сонячний, теплий (мабудь останній в цьому році) день поздоровляю тебе з твоїм Днем Народження!!! Хай тобі щастить все життя!!
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Друже!!! В цей сонячний, теплий (мабудь останній в цьому році) день поздоровляю тебе з твоїм Днем Народження!!! Хай тобі щастить все життя!!
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Як добре святкувати День народження !!!!!
Так святкуйте!!! Поздоровляю тебе.Бажаю всего самого кращого в твоему веселому життi!!!!![]()
хтЁ-ЗдЕсь ?
Гонта! С днем рожденья!![]()
Ґонто, камрад, вітаю тебе з днем народження! Нехай тобі завжди щастить!![]()
Dieu est toujours pour les bataillons ukrainiens
Гонта! Поздравляю! Неси и дальше знамя украинского языка!![]()
Минуй нас пуще всех печалей и русский мир и братская любовь.
Шановний Ґонто! Щиро вітаю з днем народження!![]()
Укусю!
Ґонто, прийміть і мої привітання з днем народження! Усього найкращого Вам!
Гонто, З повагою до Вас, від щирого серця вітаю - родинного щастя, козацького здоров`я, натхнення, успіхів у роботі![]()
Гонто, вітаю!!!Бажаю завжди мати настрій, час та натхнення для нових креативів!!!
![]()
Будь проклят, Путин.
Гонта , с Днем Рождения! Желаю вам счастья и крепкого здоровья, долгих лет жизни! ЧТобы жизнь вас радовала красотой и гармонией!![]()
и я тоже поздравляю..)
присоединяюсь ко всему перечисленному)
![]()
Гонто, з запiзненням, але приєднуюсь до поздоровлень![]()
Хай щастить та і взагалі усього найкращого![]()
И как в огромном городе настала весна -
В городе не стало любви.
И для одних я был хам, для других я был мим,
А для третьих я был невиdymm.
Ґонта, да не иссякнет Ваша способность скрещивать левое и правое полушарие на радость семье, знакомым, и - last but not least - обитателям сего форума. Happy Birthday!
С Днем рожденья, Гонта.
Желаю гармонии..в разных проявлениях жизни.
Б.
я и вас поздравляю, уважаемый!
Присоединяюсь
А сегодня можно меня поздравить![]()
Вітаю!
![]()
Всім форуміянам, які не забули та привітали - дякую.
Дякую за теплі слова, за щирі побажання.
Тим, хто з тих або інших причин в цій темі ще не відписував (забули, не захотіли, просто соромляться) - у вас ще є час та можливість виправитись. Привітання приймаються продовж тижня!
Поздравляю!
исправиласьТим, хто з тих або інших причин в цій темі ще не відписував (забули, не захотіли, просто соромляться) - у вас ще є час та можливість виправитись. Привітання приймаються продовж тижня!как только приехала
![]()
Все хотят изменить мир, но никто не хочет измениться сам.
Л.Н. Толстой
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks