Шановні гомо сапієнси, гуманоїди та мутанти, кохані крадії, трударі та паразити!
У світлі тотального панування негативної інформації у нашому смішному житті, пропоную вам цілком реальну загадку відгадати.
Вступ.
Як ви знаєте, минулого року спадкоємиця моїх предметів працювала у братніх США.
Місце праці - величезний комплекс для відпочинку сволоти на березі океану. Готель, ресторани, клуби, парк... . На сезон запрошують щороку студентів зі всієї планети Земля. Вони залюбки їздять.. та таке інше. Разом зі спадкоємицею моїх предметів у комплексі працювали представники різноманітних сволот з усіх континентів. Я не хочу перелічувати всіх, бо тоді ви відгадаєте мою загадку методом викреслення, хоча список був би дуже великим.
Основна частина.
Одного разу в ресторані пропала електрика. Ресторан поринув у темряву, бо був вечір. Коли увімкнули аварійне освітлення, то відразу помітили, що зникла одна пляшка коштовного вина з вітрини бару. Пляшка коштувала одну тисячу братніх доларів США-гадючника.
Епілог.
Зі слів спадкоємиці моїх предметів, у пляшці була кисла рідина не приємна на смак. Як Ви зрозуміли, студентський інтернаціонал наступного дня приступив до дегустації коштовного вина. Що й було успішно зроблено.
Але я не про якість вина та його ціну.
ЗАГАДКА
ПРЕДСТАВНИК ЯКОЇ СВОЛОТИ ПОЦУПИВ ПЛЯШКУ ?
Завтра, коли я буду живий у тілі, дам правильну відповідь. Хоча може статися так, що ви відгадаєте загадку вже сьогодні
Bookmarks