Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Всього знайдено 11, показано з 1 по 11.

Тема: Програмування для чайників: задачки, питання, відповіді, пояснення

Деревоподібний режим

Звідки Ви
    Дніпро - Tallinn
    Дописів
    15 068

Типово Програмування для чайників: задачки, питання, відповіді, пояснення

Нудно мені готова тут підтримувати початківців поясненням, порадою, посиланням, задачкою. До того ж мені не завадить додаткова статистика, з якими проблемами частіше стикаються початківці у програмуванні. Можемо разом розібрати якусь задану в іншому місці задачку, яка не виходить.

Важливо: в цій темі хочеться не стьобу і не срачу, а конструктиву. Із срачіками в інше місце.

Мої області компетенції: загальне програмування, алгоритми, C# та .NET, C++, базовий Java Script, ООП, загальні якісь речі з баз даних. Якщо маєте задачку на Java, Паскаль, щось інше, але вона більше стосується загального програмування, ніж специфіки мови - теж можна розглянути.

Люблю задавати задачки, а потім обговорювати запропонований код і підказувати, як його можна вдосконалити.

Ось наприклад така задачка (загальне програмування. рівень знань - цикли, арифметичні операції).

Бігун почав тренування. В перший день він пробіг 5 км. Кожен наступний день він пробігатиме на 10% більше.
    На який день він почне пробігати більше 7 км на день?
    На який день сумарна кількість кілометрів перевищить 30?
    Востаннє редагував _Jane_: 23.04.2017 о 18:58 Причина: Пояснення

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті