Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Сарказм и алкоголь вещи несовместимые...
як пронизливо...
Там колись був квітучий вирій,
А тепер - червоніє плаха.
Плаче хлопчик під небом Сирії:
«Я про все розповім Аллаху!»
Очі вкрилися кров’ю і пилом,
Вже немає ні болю, ні страху…
Плаче донька над батьківським тілом:
«Ти про все розкажи Аллаху!»
Вже дійшов людожер до сказу –
Сіє світом насіння жаху…
Стогнуть діти в тумані газу:
«Ми розкажемо все Аллаху!»
Та чи є в цьому світові серце?
Чи звалили усе на долю?
…Де ти, хлопчик з очима-озерцями,
Які сповнені горя і болю?
Світ стурбованість вагами міряє,
Заховавшись під теплим дахом…
Плаче хлопчик під небом Сирії:
«Я про все розповім Аллаху…»
Тетяна Малахова
![]()
А.Чайковський ʼʼУкрадений синʼʼ
https://www.youtube.com/watch?v=8rDoi5XzrrE&list=TLPQMDcwODIwMjXRUfMYCSNOA A&index=4
Прально. Люди после ужина ко сну готовятся. В мире все за нас беспокоятся. Безвиз дали. Реформы полиции по телевизору. И тут вдруг оказывается, шо все не совсем так? И что теперь, всю ночь теперь весь интернет штудировать на предмет альтернативных точек зрения?
Почитала лишнехромосомных по поводу Сирии. Мрак.
Уже и пиндосы не самостоятельные. Ими управляет Мировое правительство. А тем наверное рептилоиды.
И только рашка вся такая независимая и самостоятельная![]()
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Я бы постеснялся писать тот бред под ником в котором есть слово школа. И постеснялся это я еще мягко сказал.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Обама, верись!!!
Трамп повідомив Конгресу США про можливість нових ударів по Сирії
Неділя, 9 квітня 2017, 01:32
Президент США Дональд Трамп повідомив американському Конгресу про обставини ракетного удару по Сирії й попередив про можливість нових атак "у міру потреби".
Про це йдеться в оприлюдненому 8 квітня листі на ім’я спікера Палати представників Пола Раяна та тимчасового голови Сенату Орріна Хатча, пише Радіо Свобода.
"Я наказав здійснити цю акцію, щоб погіршити здатність сирійської армії проводити подальші атаки з застосуванням хімічної зброї... тим самим сприяючи стабільності в регіоні і запобігаючи погіршенню нинішньої гуманітарної катастрофи", – пояснив мотиви свого рішення президент США.
Далі в листі він вказав, що Сполучені Штати "вживатимуть додаткових заходів, у міру потреби і доцільності, переслідуючи свої важливі національні інтереси".
Нагадаємо, американські есмінці USS Porter і USS Ross в ніч проти п'ятниці випустили 59 ракет по аеродрому сирійських урядових сил Шайрат у відповідь на хімічну атаку сили Башара Асада цього тижня.
Після цього президент РФ Путін заявив, що ракетний удар США по об'єктах у Сирії є агресією і завдає шкоди російсько-американським відносинам і спільній боротьби з тероризмом.
Союзники Вашингтона у НАТО і в регіоні висловили підтримку діям США у Сирії.
[QUOTE=Шурик Г. (гость);34673901]Я бы постеснялся писать тот бред под ником в котором есть слово школа. И постеснялся это я еще мягко сказал.[/QUOT
Саша я просто усомнился, что именно Асад пошел на этот чудовищный шаг. А манипулянты сделали так что я одобряю химические атаки и смерти невинных.
Но если для того чтоб быть "правильным" надо признать что Ассад пошел на самоубийство а Шеремета заказал Путин и в Княжичах произошла трагическая случайность -значит я не правильный.
ну да. это не диктатор, он не такой, его подставили.
он небось и воевать вообще не хотел.
ну по твоей то логике диктатор является синонимом святого. ведь настоящие диктаторы никого не убивают и не устраивают террора.
Ответьте нам плиз
Кто рвал жилые дома в Москвеперед началом Чеченских кампаний и зачем?
Кто и зачем превратил в выжженные руины Грозный?
Кто и зачем выжег грузинские деревни во время Грузинской войны?
Кто и зачем обстреливал Градами наши населённые пункты?
Кто и зачем сбил боинг над Донбассом?
А у вас есть квадрат диаметром 16 или 18?
[QUOTE=Школа устного счета "Соробан";34673917]Я вполне допускаю вариант,и может быть он даже более правдоподобен,что химическое оружие не применялось,а войсками Асада был просто разбомблен склад с химией на территории повстанцев.
И американцы просто воспользовались этой ошибкой и ситуацией,как ранее пуйло воспользовался нокдауном нашей страны.У гибридных войн свои гибридные методы.
Но категорически допускать невиновность Асада я бы тоже не стал.Он может и не идиот,но может быть окружен некоторыми из них.Не лично же он летает бомбить?
Также как и пуйло не идиот,но имеем сбитый боинг.
Я внятно донес свою мысль,чтобы в дальнейшем не заламывались руки о невинноубиенных младенцах ради каких-то целей?
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks