Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1 з 5 12345 ОстанняОстання
Всього знайдено 144, показано з 1 по 20.

Тема: Чому потреоти Росії борються із фашизмом саме тут, а на батьківщіні - ні?

Комбінований перегляд

mirock
    Guest

Типово Чому потреоти Росії борються із фашизмом саме тут, а на батьківщіні - ні?

Чесно кажучи я трохи втомивсь від інтенсивного пафосу і штучних крокодилячих сльоз нашіх борців проти фашизму в Україні. А що ці канальі зробили для викорініння цього явища у себе на батьківщіні, що так голосно волають про засилля коричневих сил у нас? Де в нас фашисти(нацисти) покажіть їх мені - хочу бачити.

(до речі зовсім незрозуміло чого досі існує тема "Украина - страна героев SS". Що на мій погляд є неприйнятним)

----Начислены штрафные баллы за нарушение пункта 1.1.2 правил форума. Фальстаф----
    Востаннє редагував Сэр Джон Фальстаф: 05.10.2009 о 18:10 Причина: 1.1.2

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від mirock Переглянути допис
    Чесно кажучи я трохи втомивсь від інтенсивного пафосу і штучних крокодилячих сльоз нашіх борців проти фашизму в Україні. А що ці канальі зробили для викорініння цього явища у себе на батьківщіні, що так голосно волають про засилля коричневих сил у нас? Де в нас фашисти(нацисти) покажіть їх мені - хочу бачити.

(до речі зовсім незрозуміло чого досі існує тема "Украина - страна героев SS". Що на мій погляд є неприйнятним)
    я ходжу сюди поглумитися над ними. А вони багатіють, що з ними хтось спорить.

mirock
    Guest

Типово

Цитата Допис від Банзай Переглянути допис
    я ходжу сюди поглумитися над ними.
    Це безперечно дуже корисно іноді - подивитись на йолопів і відчуть різницю, але мені жаль тієї так класно початої теми ..Чому ми українці.. котра була завалена говном кремлефанатічної бидлоти. Виходить поговорити спокійно все одно не дають - тількі лаятись треба?

Дописів
    159

Типово

Це безперечно дуже корисно іноді - подивитись на йолопів і відчуть різницю, але мені жаль тієї так класно початої теми ..Чому ми українці.. котра була завалена говном кремлефанатічної бидлоти. Виходить поговорити спокійно все одно не дають - тількі лаятись треба?
    Ще стаття старенька проте думаю актуальна і на даний момент
    http://www.inosmi.ru/translation/227081.html
    Дійсно я на форумі дуже недавно, а про нацистів фашистів українців вже начитався. Пропоную показувати нашим братам росіянам (без жартів) в цій темі реальні факти діяльності російських нацистів.
    Допоможемо їм спочатку знайти "бревно в глазу", а потім спільними зусиллями будемо шукати "в нашему глазу соринку"

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від Адсон Переглянути допис
    Дійсно я на форумі дуже недавно, а про нацистів фашистів українців вже начитався. Пропоную показувати нашим братам росіянам (без жартів) в цій темі реальні факти діяльності російських нацистів.
    Допоможемо їм спочатку знайти "бревно в глазу", а потім спільними зусиллями будемо шукати "в нашему глазу соринку"
    нема сенсу. Вони ще не навчилися спокійно реагувати на існування витівки австрійського генштабу...

mirock
    Guest

Типово

Та колод ми вчора напоказували навал, толку ноль - одне гидство. Просив показати мені справжнього українського фашиста - теж немає. окрім Ющенка та дідуганів з УПА)))

Дописів
    668

Типово

Предатели есть везде, но среди "украинцев" их будет поболее, а случаи предательства почаще!

Звідки Ви
    Российская империя
    Дописів
    5 948

Типово

Цитата Допис від shpiler Переглянути допис
    Предатели есть везде, но среди "украинцев" их будет поболее!
    Просто приспособленцы, жалкие хамелеоны((

При союзе они рьяно строили коммунизм, сейчас они свидомизмом увлечены,

а потом будут махать российскими флагами мир-дружба-сало-горилка!!))) -- не знаю как банзай, но мирок- реально!

как ни странно, но люди с двойной моралью и личностью в жизни встречаются часто((

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Предатели есть везде, но среди "украинцев" их будет поболее!
    Господи, ну як же ви мучитеся з нами. Як мені вас шкода. Про Державну програму повернення соотєчєствєннікав чули?
    http://www.fms.gov.ru/search/?PAGEN_...ED%E8%EA%EE%E2
    Боже вам допоможи!

Дописів
    159

Типово

Предатели есть везде, но среди "украинцев" их будет поболее, а случаи предательства почаще!
    И какие факты вы можете привести, что среди украинцев неонацистов больше чем в России. Приводите статистику где в Украине больше убийств и других приступлений по национальному признаку чем в России.

Cuznechik
    Guest

Типово

Предатели ЧЕГО?

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

вони інакше не вміють. Але, оскільки, форум наш, їх все таки можна і треба окультурювати. До речі, це страшна помста, уявіть, як, після того, як їм тут прищеплять хоча б якісь етичні правила поведінки, стане важко серед собі подібних у себе вдома. Уявіть, звертатися на "ви", писати без матюків, думати перед тим як щось говорити...

mirock
    Guest

Типово

вони інакше не вміють. Але, оскільки, форум наш, їх все таки можна і треба окультурювати. До речі, це страшна помста, уявіть, як, після того, як їм тут прищеплять хоча б якісь етичні правила поведінки, стане важко серед собі подібних у себе вдома. Уявіть, звертатися на "ви", писати без матюків, думати перед тим як щось говорити...
    Ну я не дуже ввічливо з ними розмовляю. Но тут можу сказати що так само говорив би і в очі, а от що це зробить наприклад якийсь чугун, чи ауткас із редфоксом або змей - сумніваюся.

Valery0
    Guest

Типово

потреоти- это на каком языке?

Дописів
    668

Типово

Ну я не дуже ввічливо з ними розмовляю. Но тут можу сказати що так само говорив би і в очі, а от що це зробить наприклад якийсь чугун, чи ауткас із редфоксом або змей - сумніваюся.
    Але

Дописів
    668

Типово

я ходжу сюди поглумитися над ними. А вони багатіють, що з ними хтось спорить.
    Аналогично, ваша "самостийность" вызывает только смех!

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Аналогично, ваша "самостийность" вызывает только смех!
    то смійтеся на здоров'я! Мені не шкода.

Дописів
    159

Типово

А це неіснуючий сайт неіснуючих россійських ненацистів http://www.center-rne.org/

mirock
    Guest

Типово

А це неіснуючий сайт неіснуючих россійських ненацистів http://www.center-rne.org/
    Та такого я можу навалити гори. І єтнічні вбивства і інши геройства росіян-нацистів. Достатньо вбити в гугль, або ютуб фамілію Марцинкевич. Одного цього з головою вистачить.

Дописів
    668

Типово

Mirock, я еще раз вас спрашиваю, почему вы так резко перешли на "мову"? Вам стало стыдно? Вы вдруг вспомнили, что вы украинец? Боитесь быть неадекватным вашим "самостийным" друзьям?

Сторінка 1 з 5 12345 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті