Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1 з 3 123 ОстанняОстання
Всього знайдено 55, показано з 1 по 20.

Тема: ЮЩЕНКО ДОЗВОЛИВ НЕСПЛАЧУВАТИ КВАРТПЛАТУ!

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    518

Типово ЮЩЕНКО ДОЗВОЛИВ НЕСПЛАЧУВАТИ КВАРТПЛАТУ!

Чи знаєте ви, що більшість з нас за хату переплачує. Деяких викидають на вулицю за несплату квартплати - по суті бєспрєдєл.
    А Ющенко у 2001 році закон матьорий видав, за яким сім'я, що в сумі не перевищує доход на сім'ю прожитковий мінімум має виплачувати всього 12% від доходу.
    Я то взагалі закони не люблю, і за хату не плачу принципово, але цікаво, що ті, хто видає закони, через рік про них забуває.
    Склероз, певно (в додаток до всіх хвороб, що вже є).
    Нам солнца не надо - нам партия светит! Нам денег не надо - работу давай!

Звідки Ви
    Днепропетровск, Depeche Mode
    Дописів
    5 902

Типово

BORGEZE, Закон действует и сейчас, только цифра по-моему поменялась на 25%. Но для использовании жилищной субсидии надо было ее регулярно оформлять. Те кто это делал ее получали и получают, а те кто умеют только писать по форумам - рано или поздно будут жить на помойке

Звідки Ви
    Из зоопарка.
    Дописів
    17 422

Типово

DM,
    Закон действует и сейчас,

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    38 982

Типово

DM,
    рано или поздно будут жить на помойке
    Это вряд ли. Моему бывшему соседу-алканавту списали все долги, а за квартиру,све, и газ он не платил еще из союзных времен
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Звідки Ви
    Дописів
    5 902

Типово

Абориген, Списать могли только за последние три года, по новому закону - за год. Потом уже иск не в суд, а в сад По этому я думаю что сейчас этот процесс активируется.

Звідки Ви
    Дописів
    5 902

Типово

Йожик, Что Вас так рассмешило?

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    518

Типово

DM, ти з якого села?
    Субсидії - це окрема тема. І твої 25% стосується якраз субсидії. Проблема в тому, що закон видали, а потім ще один і т. д. То фігня, що нескладуха виходить.
    До вашого відома в апеляційнгому суді у Києві розглядається справа про незаконність вимагання бабок з публіки за квартплату.

Звідки Ви
    Родина моя - Россия!
    Дописів
    5 870

Типово

За жильё надо платить. ЗА коммунальные услуги тоже. Нет денег, пользуйтесь субсидиями. Если не хотите, освобождайте жильё. Продавайте его, покупайте более дешёвое и простое. Уезжайте в деревню... За жильё надо платить.

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від Aphelion
    За жильё надо платить. ЗА коммунальные услуги тоже. Нет денег, пользуйтесь субсидиями. Если не хотите, освобождайте жильё. Продавайте его, покупайте более дешёвое и простое. Уезжайте в деревню... За жильё надо платить.
    Не займайте його.

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    518

Типово

Та при чому тут? Хто каже, що за житло платити не потрібно? Я кажу, що по тим грьобаним законам, про які волає кожен мастєр ЖЕКу, якраз і виходить, що бабок вони збивають набагато більше ніж мали б. І без субсидій (це для тих, хто "на бронєпоїздє").

Аватар для Руслан... Просто Руслан.
    Звідки Ви
    пр. Пушкина 51
    Дописів
    17 749

Типово Re: ЮЩЕНКО ДОЗВОЛИВ НЕСПЛАЧУВАТИ КВАРТПЛАТУ!

Цитата Допис від BORGEZE
    Я то взагалі закони не люблю, і за хату не плачу принципово,
    Вот, из-за таких-то людей у нас все и разваливается!

Моему бывшему соседу-алканавту списали все долги, а за квартиру,све, и газ он не платил еще из союзных времен
    А таких надо изолировать от общества.

Дописів
    216

Типово

DM, А что за закон? Номер не подскажете

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    518

Типово

Я не знаю у кого що там розвалюється, але якби ти читав закони, то зрозумів би, що ти що не є ЛОХ.
    Нема угоди - нема і грошей. (Нет ручек - нет и печенья!)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    9 971

Типово

BORGEZE, верно, услуга без договора является бесплатной.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від Дэн
    BORGEZE, верно, услуга без договора является бесплатной.
    Безоплатні послуги бувають і на підставі договорів, бінарний ти наш.
    Ст.ст. 903, 904 Цивільного кодексу.

Тобі треба спробувати себе вролі ведучого новин. Там валом подібних "хвахівців".

Звідки Ви
    Родина моя - Россия!
    Дописів
    5 870

Типово

В нашем подъезде отключают холодную воду. Горячей нет давно. У меня счётчики, водонагреватель. Ни копейки недолжен, даже по данным горводоканала - переплата 18 гривень. Отключают за долги, большинство не платят. Я бы их выгнал <Это сообщение отредактировано Модератором, как не соответствующее Правилам Форума, п.1.1.1
    Дэн>
    из дома. Чего я должен страдать? Я плачУ. Всякие козлы на халяву живут. Выгнать их и всё! Вопросы с жильём будут решены.

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    518

Типово

Aphelion <Это сообщение отредактировано Модератором, как не соответствующее Правилам Форума, п.1.1.2
    Дэн>
    В класі такі як ти здавали тих, хто списує (хоча і не у них), здавали тих, хто кинув папірець у вчительку, або приклеїв кеди фізрука до підлоги. "А чому я маю страждати?"
    Такі як ти здають сусідів по камері у тюрмі (їх ще називають суками, стукачами та іншими нехорошими словами) слідчим. Розповідаючи слєдаку, що він випитав у сусіда.
    Такі як ти, ставали німецькими поліцаями в українських селах.
    Пацан, ти випадково не в мусарці працюєш?

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від Aphelion
    В нашем подъезде отключают холодную воду. Горячей нет давно. У меня счётчики, водонагреватель. Ни копейки недолжен, даже по данным горводоканала - переплата 18 гривень. Отключают за долги, большинство не платят. Я бы их выгнал <Это сообщение отредактировано Модератором, как не соответствующее Правилам Форума, п.1.1.1
    Дэн>
    из дома. Чего я должен страдать? Я плачУ. Всякие козлы на халяву живут. Выгнать их и всё! Вопросы с жильём будут решены.
    Співчуваю.

Звідки Ви
    Родина моя - Россия!
    Дописів
    5 870

Типово

Цитата Допис від BORGEZE
    Aphelion <Это сообщение отредактировано Модератором, как не соответствующее Правилам Форума, п.1.1.2
    Дэн>
    . В класі такі як ти здавали тих, хто списує (хоча і не у них), здавали тих, хто кинув папірець у вчительку, або приклеїв кеди фізрука до підлоги. "А чому я маю страждати?"
    Такі як ти здають сусідів по камері у тюрмі (їх ще називають суками, стукачами та іншими нехорошими словами) слідчим. Розповідаючи слєдаку, що він випитав у сусіда.
    Такі як ти, ставали німецькими поліцаями в українських селах.
    Пацан, ти випадково не в мусарці працюєш?

Ты готов за свои слова ответить <Это сообщение отредактировано Модератором, как не соответствующее Правилам Форума, п.1.1.2
    Дэн>

Мне не знакомо всё, что ты описал, видимо опыт у тебя большой. Особенно много ты сказал о тюрьме. Возвращайся туда. Тюрьма твой дом <Это сообщение отредактировано Модератором, как не соответствующее Правилам Форума, п.1.1.2
    Дэн>
    Я таких как ты <Это сообщение отредактировано Модератором, как не соответствующее Правилам Форума, п.1.1.2
    Дэн>
    давил когда командовал ОКОДом, ротой БАРСА и давить буду сейчас.

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    518

Типово

Банзай <Это сообщение отредактировано Модератором, как не соответствующее Правилам Форума, п.1.1.2
    Дэн>
    Ти з жеком договір заключав?
    Для особобливо непонятливих пояснюю. Якби ти заключив договір з ЖЕКОМ то в разі відключення ти міг би неплатити. А тут ти платиш полюбому. Я скажу більше. В самому звичайнісінькому договорі вказується обов'зки обох сторін. В разі несплати клієнта лишають постачання (наприклад води). Але якщо вода не має відповідну температуру, то клієнт не платить і крім токо має отримати компенсацію.

Сторінка 1 з 3 123 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті