Вчера был прямой эфир с Герасимюк, Пиховшеком и Черномырдиным. И телефонный опрос. Позвонило около 5 тыщ человек и голоса за Евросоюз и за союз с Россией разделились 50 на 50. Факты, однако, вещь упрямая.
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Вчера был прямой эфир с Герасимюк, Пиховшеком и Черномырдиным. И телефонный опрос. Позвонило около 5 тыщ человек и голоса за Евросоюз и за союз с Россией разделились 50 на 50. Факты, однако, вещь упрямая.
А смысл?
" Я бы верил музыкальным хит парадам с радио если бы сам их не делал" А Градский в разговоре с М. Ганопольским в Культурной революции в теме по поводу всяких хит парадов и опросов.......
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Какие проблемы, давайте устроим опрос в форуме
Я лично за союз с Россией
Свобода определяется длиной цепи
LAZY, не думаю что стоит такой опрос устраивать. Потому как осенью был опрос про "Думаю на Украинском языке" Так вот около 70% Днепропетровцев говорят и думают по-украински!![]()
А смысл?
Та шо вы говорите, а в Одессе тогда все сто![]()
(с) Лесь Подерев'янський. Кацапи"Всі кацапи регочуть"
Оушен,на самом деле
Всё как всегда,
только душа - ждёт перемен.
Лишь бы успеть, что то найти,
угадить всем.
Подтасовки да и только. Я лично за союз прежде всего с Россией, а потром с Европпой. Самим на ножки ставать надо.
У каждого правда своя...
Я лично за союз прежде всего с РоссиейВ чем логическая связь?Самим на ножки ставать надо
"Нужны ли мы нам?" (с) Стругацкие.
А ви шукаєте логіки в дописах цієї кацапської публіки?![]()
Всем привет!!!! Я за союз со славянами, православными!!!!! Ура!
![]()
Цікава інфа за темою:
http://maidan.org.ua/static/news/1118134503.html
...сначала союз с Россией, а потом уже всякие Европопы![]()
Dzhmil, писал:
Чмолык: ПНХ... Под нары...А ви шукаєте логіки в дописах цієї кацапської публіки?
Я однозначно за Евросоюз.![]()
DM, писал:
Остальсь только спросить Евросоюз, хочет ли он нас видеть...Я однозначно за Евросоюз.
Это как в анекдоте:
девушка говорит "я на 2/3 замужем".
"Это как?"
"Я согласна и моя мама согласна"...
DM, поставьте себя на место среднестатистического европейца и напишите несколько положительных сторон Украины за что ее можно взять в Евросоюз
Банзай
Классная статьяВот и пояснение "упрямым фактам" Оушена
Я за Евросоюз, кстати...
Україна в ЄС може не потрапити
www.ПРАВДА.com.ua, 7.06.2005, 11:02
Провал Конституції Євросоюзу зробить неможливим приєднання до ЄС нових країн, включаючи Туреччину і Україну.
Про це заявив глава другої за чисельністю фракції Європарламенту - соціалістичної Мартін Шульц, повідомляє "Діловий тиждень".
"Якщо Конституція не буде прийнята, то Євросоюз продовжить працювати на основі Договору Ніцци", - зазначив він. Проте, на думку парламентарія, Договір Ніцци практично не має інструментів для забезпечення подальшого розширення Євросоюзу.
У кулуарах Європарламенту вважають, що невдача Конституції ЄС на референдумах у Франції та Нідерландах відкладає можливе ухвалення нового інтеграційного документа на 5-10 років.
Тим самим перспективи прийому в ЄС таких країн як Македонія, Хорватія, а також Туреччина переноситься на невизначену перспективу. Питання ж про Україну взагалі втрачає для Євросоюзу актуальність, відзначають у Страсбурзі.
http://www3.pravda.com.ua/archive/20...7/news/3.shtml
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Я за Украину!
Никаких наднациональных политических структур. Только торговые договоры.
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks