ТАК заявил советник Президента Ющенко по вопросам инвестиций, враг Путина, Борис Немцов.
Источник Львовская газета.
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ТАК заявил советник Президента Ющенко по вопросам инвестиций, враг Путина, Борис Немцов.
Источник Львовская газета.
А смысл?
Тимошенко явно пытается построить социализм, поєтому пользуется некоторой популярностью соковых бабулек и дедулек. Для мекого и среднего бизнеса - Юля невероятная разрушительная сила.
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
Абориген, ставлю подпись под каждым словом!
А смысл?
Оушен, я же скорее оражутанг!!
От социализма в любом виде у меня жуткая аллергия!!
Допис від Абориген
ду уж...
Странно что по телеку молчек на эту тему.
А смысл?
Предвзято, парни![]()
В попытках построения социализма с тем же успехом можно обвинять обоих кандидатов в президенты (вспомните обещания, которые они раздавали)
В последнем БИЗНЕСе за Тимошенко взялись уже всерьёз![]()
Радник Ющенка вже не рекомендує "прощатися" з Тимошенко, а називає її кращим "кремлівським другом"
www.ПРАВДА.com.ua, 26.05.2005, 11:07
http://www2.pravda.com.ua/archive/20...6/news/2.shtml
Радник з економічних питань Віктора Ющенка Борис Немцов заявляє, що він публічно не називав прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко "ворогом української державності" і не говорив, що вона розвалить Україну.
Про це він повідомив в інтерв'ю газеті "Сьогодні" у четвер.
"Я публічно не заявляв нічого такого. Кухонні розмови не треба переказувати. Якщо ми залізатимемо в ліжко один до одного — це недобре, це некрасиво. Є елементарна етика, у себе вдома і своїм друзям я можу говорити те, що я хочу. Це не публічні заяви", сказав Немцов.
В той же час, радник Ющенка називає Тимошенко "головним кремлівським другом".
"Я добре знаю картину — російську і українську, такого щастя, як на обличчах у "кремлівських" зараз, я давно не бачив. Юлія Тимошенко — вже головний "кремлівський друг", вони тут всі злорадно посміхаються, говорять: "Боря, дивись, що вони там виробляють", сказав він.
На питання, що б він робив, знаходячись на місці Тимошенко, він відповів, що "не робив би взагалі нічого, і все було б на підйомі, росла б економіка, прийшли б інвестиції, але ніякого грубого втручання".
За словами Немцова, відразу після революції було багато охочих вкласти гроші в українську економіку, "але побачивши директивні методи уряду, вони призупинилися".
"Юлія Тимошенко — вона ж талановита, розумна людина, ми спілкувалися, я знаю це. Але тут швидше можна привести приклад про ядерну енергію: буває мирний атом, а буває ядерна бомба. Вона сьогодні іноді робить такі речі, які приносять збиток", сказав він.
Також радник Ющенка вважає, що ніякої змови російських нафтотрейдерів відносно України не існувало, на чому наполягала Тимошенко.
"Це бред, повний бред.... Ціни в Києві на бензин такі ж, як і в Москві. І ніхто не влаштовує істерик з приводу змови. Регулювання приводить до дефіциту і чорного ринку".
На запитання, які кроки зробив би Немцов для подолання кризи, він відповів, що "згоден з Ющенком, він зробив все правильно".
Також, за словами Немцова, його пропозиції, які він передав міністру економіки Сергію Терьохіну "з приводу вільної конкуренції не були враховані, а пропозиції з приводу відкриття ринку для іноземних нафтопродуктів — прийняті".
В цілому радник президента оцінює ситуацію в Україні, як "драматичну".
"Я вважаю, що є дуже небезпечні речі. В першу чергу — це спроба переділу власності без будь-яких виразних правил. Друге — спроба "ручного управління" економікою, це викликає зростання інфляційних очікувань", підкреслив він.
Насколько я понял я получил доказательства из источника с ДРУГОЙ политической окраской. Следовательно это ФАКТ. Марк,![]()
А смысл?
Оушен, Факт то, что Юля задала вам, янучарам, жару.Это вам не мягкотелый Ющ, и это вас явно не устраивает
![]()
P.S. Юля рулит. Мой голос на выборах будет однозначно за нее.
Только неумный может радоваться, глядя на то, как правительство под руководством Юли разваливает украинскую экономику. Экономика дама тяжеловесная, то, что напортачили весной, осенью так бахнет.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
DM, Немцов Янучар? НюНю. Зы Юля ударила по мне и по моим сотрудникам опосредовано. Я теперь не чиню станки, а спекулирую хатками. Так еще раз - по кому она ударила? Теперь, когда кто-нибудь захочет купить хатку - ему надо будет к Кармен, мне или таким же. Потому как покупатель не будет ждать, когда Вы кредит оформите. А и я и она ему СРАЗУ полную сумму. А мы дадим ХОРОШУЮ цену - ну и подождать можем. Вы по прежнему считаете что от Юли польза?
А смысл?
Vedma, Ваши янучарские "стоны" воспринимаются как фоновый звук.
Оушен, Ударила по Вам. По мне - нет, по моим знакомым - тоже. На счет спекуляции хатками - посредники были до Юли, будут и после Юли, это не ее заслуга или вина. Кстати, именно сейчас кредит банки оформляют за день, и тоже дают СРАЗУ полную сумму продавцу. Так что ему без разницы, если сама сумма его устраивает.
DM, Да Юлька экономику украинскую в гроб вгонит, точнее уже начала вгонять, у нас ВВП за апрель до 3,9% снизился, гнать её нужно, революционерка хренова
Туристическое агентство GoToTravel.club
Подписывайтесь на Viber канал
DM, Да Юлька экономику украинскую в гроб вгонит, точнее уже начала вгонять, у нас ВВП за апрель до 3,9% снизился, гнать её нужно, революционерка хренова
Туристическое агентство GoToTravel.club
Подписывайтесь на Viber канал
DM,Ваши янучарские "стоны" воспринимаются как фоновый звук.Я же сказала, еще не вечер, вернее не осень, начали останавливаться заводы, а там глядишь и все станет, а Ваш бизнес или что там у Вас не в безвоздушном пространстве, всех коснется.Ударила по Вам. По мне - нет, по моим знакомым - тоже
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Vedma, ксюха, Как я и говорил - один фоновый писк.
Вот так за 2 месяца в 25 раз??? УжасДопис від ксюха
![]()
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks