Усі ми чекаємо на нову людину, котра очолила б нашу країну і привела її до економічного, політичного та культурного процвітання. Об’єднала Україну, принесла тепло в наші домівки, закрила відчинені люки на вулицях, прибравши на вулицях сміття, запалила ліхтарі, збільшила рівень життя українців, їх авторитет у світі, їх захист тощо.
А чи можливо це?
Я вірю, що можливо. Але проблема передусім втім, що кожному з нас такий президент бачиться дуже по-різному. І якщо така людина не відповідатиме власним уявленням окремого індивіда, то все, людина в нього вірити не буде, і відповідно, якщо таких буде критично багато, то в такого президента нічого не вийде, бо не виглядатиме авторитетно. Звичайно, в нього буде можливість застосувати авторитарні засоби для наведення порядку, але ми наче теж не про такого. Чи про такого?
Я думаю нам усім вже давно треба зрозуміти хто нам потрібний. Зрозуміти що уявлення кожної людини різняться з уявленнями інших, але нам треба знайти цю формулу. Єдину для усіх. Яка відповідатиметь не нашим бажанням, а нашій меті. Зрозуміло що для цього кожний має чимсь поступитися, має зрозуміти що зручне — не завжди правильно, а правильне дуже часто не зручне.
Я сподіваюся, що усіх нас вистачить розуму все ж таки знайти цю формулу, а зараз я пропоную кожному написати пару рядків, як він уявляє таку людину і чим довелося поступитися зради цього.
P.S. Пишу українською тому, що це й є одне з того, чим мені довелося вже поступитися. Адже з дитинства мене навчали говорити россійською мовою, я нею усе своє життя говорив і продовжую говорити. Хоча останнім часом дуже часто переходжу на українську. Для цього мені довелося її вивчити, бо усе життя я думав, що її знаю, але коли довелося заговорити, вийшло лише якесь дебілувати суржикове БЕ і МЕ.
Прошу!
Bookmarks