Прошу форумчан поділитися своїм досвідом та враженнями від використання ароматизаторів для кімнат. Пропоную у цій темі обговорювати різноманітні види аромазиторів: від аромасвічок та ефірних олій до спреїв.
З того, що знайшов я. Будь вдячний за доповнення та ваші особисті враження.
Ароматизатори-спрей
- У каталозі Oriflame є три аромати: «Завтрак в Париже», «Индийское чаепитие», «Осень в Тоскане». Ціна 84 гр. за 100 мл.
- Великий вибір ароматизаторів (спрей, саше, олії) є у крамниці "Кошкин дом" на Короленка, 15. Виробник Claremont & May (UK). 100 мл спрей коштує 65 грн. Ціна в Дніпропетровську дорівнює ціні на офіційному сайті, що приємно радує.
Аромасвічки
- Нахвалюють асортимент у Каравані біля кас будівельного гіпермаркету.
- "Чайні" аромасвічки, що продаються у "Просторах"/"Євах", неодноразово розчаровували. Навіть якщо у звичайному вигляді вони пахнуть, то коли починають горіти аромат майже не відчувається.
- У тому ж такі Oriflame є аромасвічки з ароматами, ідентичними спрею. 110 г. - 68 грн.
- Чайні аромасвічки дніпропетровського виробника "Вілла". Ціни та якість не знаю, хто користувався, діліться враженнями.
Ефірні олії
- Великий асортимент з'явився у Просторі на розі Леніна-К.Маркса. Ціна від 10 до 30 грн за 5-10 мл. Виробник farmakom.com.ua
- Кримські олії від "Царство аромата". Перелік дилерів. Ціна від 10 грн. за 5 мл
Саше
Великий вибір різноманітних ароматизаторів в інтернет-крамниці "Ароматика ". Ефірні олії їх виробництва продаються і в Дніпропетровську у мережі аптек "Здоров'я - Медтехніка".
Ще є ароматизатори, не знаю як правильно їх назвати, вони продаються в таких мережевих мішечках. Цікаво, чи користується хтось такими, де вони продаються?
Bookmarks